QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 16:41)
Nu kodėl taip žiauriai?
Taigi tas pats vyras miega su keliomis moterimis. O kaip atskirti kada dulkina, o kada mylisi?
Jausmai? Tik jis vienas žino ką jis jaučia. Tai kaip dabar yra
kodel ziauriai? Nors taip, tiesa dazniausiai zeidzia.
Papildyta:
QUOTE(Grazke @ 2007 03 16, 17:12)
Zinau tik viena, atleisti uz meiluzes turejima galeciau,bet uz tai ,kad visi iskyrus mane apie ja zinojo,NIEKADA. nes man labai kvailai atrodo moteris,kompanijoje liaupsinanti istikima savo vyra[ir del to kaltas vyras,jo nepagarba],kai mes visi zinom,kad sekanti karta jis atsives pas mus meiluze
tai gal nereiketu girti zmogaus uz tai, ko negali realiai patikrinti.
Gali pagirti, kad yra rupestingas tevas, kad yra vertinamas darbuotojas, kad rupinasi seima.....
Nors man nejaukiausia buna situacijoje, kai tenka matyti tiek zmona, tiek po to meiluze - visiskai prarandamas noras su tokiu lepsiu bendrauti. Kaip galima tada pasitiketi tokiu asmeniu, kaip zmogumi?
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 17:37)
Gerbia, tik tuo tarpu jam smagiau būtų su kita moterim praleisti laiką, o ne su tavimi. jis tik tuo kartu būtų ne su tavim, bet visi neištikimi vyrai savo žmonas gerbia, ir bijo, užtatai ir slepia santykius nuo žmonų, jei negerbtų, pareitų namo, ir sakytų, nius va, pasportavau, pavargau, kas vakarienės?
kai vyrai gerbia savo zmonas, savo seima meiluze lieka paslaptimi zinoma labai labai siauram ratui zmoniu. Nebuna viesu pasirodymu su ja, jos pristatymu savo draugams, artimiesiems, tevams.
Jeigu gerbtu, tai leistu paciai zmonai pasirinkti ar jei geriau vyras, kuriam smagiau praleisti laika su kita, ar ne. Dabar gi jisai pats nusprendzia uz kitus asmenis.
[
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 18:49)
Man kažkaip tokis klausimas pasistojo, o tu apskritai seksualinį gyvenimą turi, nors minimalų?
ivardinkite prasau, kas pagal jus yra minimalus seksualinis gyvenimas - tada galesiu ir palyginti.