QUOTE(*Miledi* @ 2007 03 17, 15:28)

Ir grįžta pas kojines skalbiančias žmonas. Kvaili, a ne?

Mano vyras irgi mėgsta pasigirti, kad bet kuriai pamotų pirštu, ta ir bėgtų. O kai pasiūlau eiti pas tas bėgančias, atsako, kad nei už ką - net jei iš namų išvaryčiau. Ir dar priduria, kad pramogų negalima painiot su gyvenimu. Nesuprast tų vyrų...
O jei rimčiau paaiškinti, vyrui tokie ''pasilakstymai'' reikalingi dėl to, kad jie yra... patinai. Taip, ir nieko čia nepakeisi. Mano vyro draugai apie tai su manim pasikalba net labai atvirai, nes žino, kad aš jų žmonoms neišpliurpsiu. Jie visą gyvenimą vaikšto į šoną, bet be proto myli savo žmonas, dievina vaikus ir be šeimos neįsivaizduoja savo gyvenimo. Ir iš jų išsiskyrė tik vienas, ir tik todėl, kad meilužė pasigimdė vaiką ir pranešė apie tai jo žmonai -žmona jį paliko. O pasekmės tokios, kad dar pusę metų jis lakstė paskui žmoną, maldavo grįžti, bet ji negrįžo. Dabar gyvena su meiluže ir muša ją bet kokia proga[man kraupu] - sakė, kad negali jai atleisti už sugriautą šeimą.
Tai va tokios tokelės.
Tai gerai,jeigu tas patinas eina į šoną,taip sakant nežinai ir širdies neskauda.O jei grįžęs žmoną dubasina?Papasakosiu atsitikimą iš savo vaikystės.Šalia gyveno kaimynai,žmonės jau suaugę,dukros ištekėję.Kažkas atsitiko,kad žmona vis mėlyna vaikšto.Tai pargriuvo,tai vėl kas nors.Vieną vasaros sekmadienį,susirinko didelė kompanija:kaimynai,vaikai,seserys(vyro) kažką švęsti norėjo.Žmona eilinį kartą pašventinta,o vyrelio nėr namie.Ką daryt?Susiorganizavo dukros,žentai,seserys ir visa didžiulė kompanija patraukė į meilės lizdelį.O balandėliai švenčia kažką,pilna troba svečių,stalas didžiulis,valgiais nuklotas, pačiam centre-didžiulis tortas.Baudžiamasis būrys patenka į butą,viena dukra pašventina tėvą su kočėlu per alkūnes, o jo sesuo apverčia stalą, tortas lekia ant sienų.Grįžta visi namo,tėvas vėliau,kaip šuo uodegą pabrukęs.Meilė baigėsi,mėlynių ant kaimynės veido nematėm niekada.Herojus porą savaičių vaikščiojo alkūnes atstatęs,neblogai dukra kočėlu pasidarbavo.
Meilužė niekam nesiskundė,tyliai išėjo iš darbo,nes dirbo su viena iš seserų tam pačiam darbe.Apie ją daugiau nieko negirdėjom.