Įkraunama...
Įkraunama...

Bio Detox vonelė

QUOTE(xde @ 2008 11 21, 00:27)
Teko daryti procedura Druskininkuose ir Vilniuje,is pradziu buvau labai susizavejusi.Bet pradejau ieskoti informacijos internete per google ir radau angliskai labai daug negatyviu straipsniu.To ir uzteko ,kad susizavejimas praeitu.Siulyciau pagooglinti ir susidaryti savo nuomone.

as taip ir padariau dar puse metu atgal ir labai nusivyliau. Saviapgaule schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,norejau pasiteirauti ar teko isbandyti,ar jauciate poveiki,kur kaune daro tas proceduras ir kokia kaina?

Labai dekinga uz atsakymus. 4u.gif
http://www.topshop.l...rc=detox_spa_11
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2009 01 26, 23:06)
sveikos,norejau pasiteirauti ar teko isbandyti,ar jauciate poveiki,kur kaune daro tas proceduras ir kokia kaina?

Labai dekinga uz atsakymus. 4u.gif
http://www.topshop.l...rc=detox_spa_11

Žinau tik Vilniuje - Beža familia ir Druskininkuose - Druskininkų gydykla bei dar kažkokia sanatorija turi.
Man irgi įdomu būtų išbandžiusių nuomonę sužinoti 4u.gif
Aš pati dar nebandžiau, tik planuoju rolleyes.gif
Atsakyti
Pati nebandziau, bet anyta bezoj darosi sias proceduras ir yra is tiesu labai patenkinta ir netgi svarsto galimybe isigyti toki aparata. tiesa topshop parduoda kazka panasaus, bet topshop pasizymi abejotina prekiu kokybe, tad galvojama siustis per amazon ar ebay arba dar kur nors.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 27, 22:31)
as irgi buvau kazkada uzsimaniusi. Ilgai skaitinejau kas is tikruju vyksta ten.
kas skaito angliskai , ivairiu staipsniu moksliniu ir nemoksliniu galima rasti. Pasirodo taip nuo vandens gaunasi ir atpalaidavimas ir masazas ir palengvejimas, na kaip nuo visu vandens proceduru, na kaip kojas i upeli ikisus tas pats, o vandens spalva pasirodo keicia tos druskos, net ir koju i jas neikisus, ir jokia detoksikacija ten nevyksta

As irgi galvoju apie si aparaciuka, taciau yra ir abejoniu.
Man idomu ar kas nors, turintis vonele, megino neikise koju paleisti ta aparaciuka ir paziureti spalva?
Taip pat idomu ar po proceduru ciklo pasikeicia vandens spalva. Jei taip - koks jis tampa? Skaidrus? Sviesesnis? Jei tik sviesesnis tai ar pastebimai ar negali buti, kad pripranta akis.

Noriu pirma issiaiskinti, o po to pirkti arba ne. jau kirby nusipirkom, kaip "stebukla", tai dabar labai atsargi as smile.gif
Atsakyti
as girdejau labai geru atsiliepimu is drauges. sake, kad spalva pasidare ruda su kazkokiomis nuosedomis. Jai labai patinka, ir mane bando prisivilioti smile.gif ji kirpeja, tai eina del to, kad prisikvepuoja visokiu laku, tai taip bando issivalyti, o as galvoju del spuogu eiti..mazu pades smile.gif

sake, kad pas visus skirtingas vanduo buna, plius nuosedos skiriasi
Atsakyti
as esu bandzius, jausmas toks keistas, atrodo, kad nejauti koju biggrin.gif toks lengvumas. as einu del venu, nes dirbu stovima darba. man patinka, spalva buvo tamsiai zalia, slykstu is tikro smile.gif sekanti karta eisiu si sestadieni, paziuresiu, koks vel bus vanduo
Atsakyti
QUOTE(nike_mike @ 2009 06 01, 20:33)
as esu bandzius, jausmas toks keistas, atrodo, kad nejauti koju biggrin.gif toks lengvumas. as einu del venu, nes dirbu stovima darba. man patinka, spalva buvo tamsiai zalia, slykstu is tikro smile.gif sekanti karta eisiu si sestadieni, paziuresiu, koks vel bus vanduo

tamsiai zalia? blink.gif idomu, kodel skiriasi spalvos? kiek kartu buvai? ir kiek moki, jei nepaslaptis? o gal turi savo? 4u.gif
Atsakyti
spalva parodo, kokie organai yra pas tave uztersti. man per brangu ta vonele, tai as po viena procedura imu, karta i savaite. tiesa, buvau tik karta, tai dabar eisiu antra kart. mokejau 30 lt.
Atsakyti
o mes kalbam apie ta pacia Bio detox SPA vonele? Nes siaip kainos vieno seanso nuo 50 Lt iki 80 Lt?
Atsakyti
na, siaip tai SPA yra paprasta vonele, o Bio-detox yra medicinine. Kaina maza del to, kad salonas neseniai atsidare.
Atsakyti
Gal gali imesti kontaktus, kur cia po 30 Lt galima pasidaryti? Dekui! Gal tada ir as isbandysiu smile.gif
Atsakyti