Laba, as vakar išbandžiau. Labai maloni procedura, patiko. Mano spalva gavosi tamsiai ruda, tai sake cia kepenys uzterstos ir nuo rukymo
labai noriu issivalyti ir atsikratyti brudu, ypac po pavasario..
Nike_mike, dekui tau labai! ziauriai patiko, lengvos kojytes, kaip balerinos. Vanduo gavosi toks tamsiai rudas, sake, kad su kepenimis susije ir su rukymu. Dabar dar tris proceduras uzsipirkau, ziuresiu, kaip keisis vandens spalva
Susidomejau, gal gali parasyti placiau kaip viskas vyksta?
as buvau ne su siuo aparatu darytis, o su biodetox medicinine vonele, viena forumiete uzrode
ant pilvo ir rankos uzdedami tokie dirzai, i vonele idedamas toks prietaisas ir viskas, po 30 min pamatai, kokios spalvos vanduo, kuris parodo, kokie organai uztersti labiausiai. viskas. man patiko, ryt eisiu i antra procedura
man energijos antpludzio nebuvo... bet miego norejau
idomu, kiek proceduru reikia nueiti, kad vanduo jau butu sviesus 
p.s. ant kaites kojos turejau tokia venu raizgalyne, tai ji man jau berokai sumazejo, tikiuosi, kad ir visai isnyks
p.s. ant kaites kojos turejau tokia venu raizgalyne, tai ji man jau berokai sumazejo, tikiuosi, kad ir visai isnyks
Ar cia tas pats? http://www.sveikaszm...r...&naujid=248
noreciau isbandyti ne siaip spa, bet medicinine, ar jus tokios procedurose lankotes?
noreciau isbandyti ne siaip spa, bet medicinine, ar jus tokios procedurose lankotes?
O kur jus lankote? Imeskite kontaktus ir kokios kainos? Noreciau isbandyti, nes labai jau geri atsiliepimai
Aš Bio detox'ą išbandžiau Druskinikuose. Likau susižavėjus
Vandens spalvos varijavo nuo žalios iki galiausiai juodos, atsirado daug baltų nuosedų. Šalia gulėjo aprašymai pagal spalvas, kokia spalva ką reiškia.
Šalia sedėįjo moteris, kuri jau baiginėjo visą kursą. Sakė kad jai pagerėjo savijauta, ir vanduo po procedūrų tapo šviesesnis, skaidresnis.
Nusprendžiau pabandytio iš top-shopo vonelę
naivuolė.
Top shopinė vonelę įjungus tuščia, t.y. neįmerkus kojų, vanduo lygiai taip pat sėkmingai nusidažė rusva spalva (čiut šviesesnė nei brendžio). Rytoj bandysiu nuvažiuot grąžinti.
iš straipsnio delfi.lt
http://www.delfi.lt/...php?id=22285127
Vandens spalvos varijavo nuo žalios iki galiausiai juodos, atsirado daug baltų nuosedų. Šalia gulėjo aprašymai pagal spalvas, kokia spalva ką reiškia.
Šalia sedėįjo moteris, kuri jau baiginėjo visą kursą. Sakė kad jai pagerėjo savijauta, ir vanduo po procedūrų tapo šviesesnis, skaidresnis.
Nusprendžiau pabandytio iš top-shopo vonelę
Top shopinė vonelę įjungus tuščia, t.y. neįmerkus kojų, vanduo lygiai taip pat sėkmingai nusidažė rusva spalva (čiut šviesesnė nei brendžio). Rytoj bandysiu nuvažiuot grąžinti.
iš straipsnio delfi.lt
Sąnarių druskos išeina rūdžių rausvumo. Tamsiai rudos spalvos nešvarumai rodo, kad valosi kepenys. Jei išskyros mėlynos, mėlynai žalios valosi kraujagyslės. Juodomis sunkesnėmis dalelėmis valosi plaučiai, rudomis gleivėmis žarnynas, juodai žalia spalva pasirodo, kai valosi tulžis, o jei organizme yra daug virusų ir bakterijų, cholesterolio, vanduo suputoja.
http://www.delfi.lt/...php?id=22285127
jungiuosi prie faniu klubo
Isbandziau, aciu rekomendavusioms merginoms!
darausi irgi su medicinine. pirma karta net smelio buvo ant dugno, dabar jau jo nera ir vanduo svieseja. Pirma ka pastebejau, kad gerai miegu, kieciau, antra, veido oda pasitaise. Ir, ko nesitikejau, koju venos mazeja, aiskiai matau pagal viena milziniska
Ryt 10 seansas, rekomenduoja 14. Ziuresiu, kas bus pabaigus
darausi irgi su medicinine. pirma karta net smelio buvo ant dugno, dabar jau jo nera ir vanduo svieseja. Pirma ka pastebejau, kad gerai miegu, kieciau, antra, veido oda pasitaise. Ir, ko nesitikejau, koju venos mazeja, aiskiai matau pagal viena milziniska
Moterys del situ voneliu mano drauges teta neteko vienos kojos. Antra jos koja lpanuojama amputuoti, jei pabloges. Aisku tai buvo jos kalte, jog ji patikejo reklama ir neatkreipe demesio i tai, jog zmones turintiems inkstu problemu negalima naudoti.
Rimtai ivertinkite ar jums reikia siu voneliu.