Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Citrinuke, kuom vyra maitinai, kad rodu\ikliai taip pagerejo? blink.gif

Per apsilankyma pas gydytoja paklausiau jo, ar ymanoma mums (mano vyro grikiu mazoka+tinginukai) susilaukti lialiu. Tai ji sake, kad galimybiu visad yra.
Kai tik pasiruosiau zymiai padidinti musu galimybiu skaiciu (
smileysex.gif ), vyras atsiunte sita straipsniuka http://www.gyvybe.lt...2/uzg12_08.html. Tad isvada - nepersistenkit thumbup.gif
Vaisingo savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 02 23, 17:27)
turbut niekas taip toli neziuri.  smile.gif Juk mums dabar svarbu nors viena leliuka susilaukt  ax.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 23, 16:49)

Per apsilankyma pas gydytoja paklausiau jo, ar ymanoma mums (mano vyro grikiu mazoka+tinginukai) susilaukti lialiu. Tai ji sake, kad galimybiu visad yra.
Kai tik pasiruosiau  zymiai padidinti musu galimybiu skaiciu (
smileysex.gif ), vyras atsiunte sita straipsniuka http://www.gyvybe.lt...2/uzg12_08.html. Tad isvada - nepersistenkit    thumbup.gif
Vaisingo savaitgalio visoms  4u.gif

Apsurdas kažkoks. Man labai patiko šita frazė:
"...Tik aukštos moralės ir intelekto žmonės geba susitaikyti su savo neišgydomu nevaisingumu ir įprasminti motinystę-tėvystę kitais gyvenimo būdais."
Kitaip tariant mes ne tik puolusios šeimos, o dar ir intelekto nesužaloti žmonės. Ot. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 23, 04:49)

smileysex.gif ), vyras atsiunte sita straipsniuka http://www.gyvybe.lt...2/uzg12_08.html. Tad isvada - nepersistenkit    thumbup.gif

Sveikute. Mums taip pat gydytoja sake, kad galima visada, bet tai butu stebuklas smile.gif
O mano vyriukas buvo pazangus. As jo nemaitinau, o pats jis viskuo rupinosi ax.gif Labai norejo pagerint savo rezultatus. Radau saldytuve viena bonkute blush2.gif , ant kurios buvo parasyta Andriol testosterone undecanoato.
Jam padejo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 23, 04:49)

si straipsni mes buvome irgi rade. smile.gif Perskaites si straipsni vyras pasake, kad daugiau nieko neskaitys, nes kiekvienam individualiai yra. O po tokiu straipsniu tik nuotaika dingsta gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(simutė @ 2007 02 23, 03:59)
O kaip gydete, kad kiekis padidejo  g.gif

Labas, Simute,
vaistukus jis vartojo Andriol testosterone undecanoato. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 02 23, 20:21)
Papildyta:
Labas, Simute,
vaistukus jis vartojo Andriol testosterone undecanoato. bigsmile.gif

O jam juos kazkas israse, ar jis cia pats vartojo ir gydesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 23 vasario 2007 - 19:51
QUOTE(Erode @ 2007 02 23, 07:50)
O jam juos kazkas israse, ar jis cia pats vartojo ir gydesi?

Gydytoja jam israse. smile.gif Jis ne karta pas ja lankesi.
Atsakyti
Merginos grizau labai optimistiškai nusiteikusi po IUI, ir neskausminga buvo ir folikulas uzaugo ir vyro grikiukai a+b beveik 100%, žodžiu įtikinkit saviškius mesti rūkyti, nes mūsų atvejis kuo puikiausiai iliustruoja rūkymo žalą - metė vyras prieš du menesius o jau ogo koks pagerejimas. Aišku gal čia ir speman padejo, bet maniškis įsitikinęs kad rūkymas, nes jam ir šiaip sveikata pasitaise, t.y. slogos nebepuola (čia tūrbūt, kad į balkoną nebeina tongue.gif ) ir skrandis pasitvarkė.
Man liepė nuo pirmadienio gert duphastona, bet nepasakė kiek dienų, kiek paprastai Jums liepia gert? visoms sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 24, 14:26)
Merginos grizau labai optimistiškai nusiteikusi po IUI, ir neskausminga buvo ir  folikulas uzaugo ir vyro grikiukai a+b beveik 100%, žodžiu įtikinkit saviškius mesti rūkyti, nes mūsų atvejis kuo puikiausiai iliustruoja rūkymo žalą - metė vyras prieš du menesius o jau ogo koks pagerejimas. Aišku gal čia ir speman padejo, bet maniškis įsitikinęs kad rūkymas, nes jam ir šiaip sveikata pasitaise, t.y. slogos nebepuola (čia tūrbūt, kad į balkoną nebeina  tongue.gif ) ir skrandis pasitvarkė.
Man liepė nuo pirmadienio gert duphastona, bet nepasakė kiek dienų, kiek paprastai Jums liepia gert? visoms sėkmės!

Dabar lauksim nestuke.gif naujienų mirksiukas.gif Man tai liepdavo gert iki mmm, o jei jos neateina, tai pratęsti. Kiekvienai individualiai manau.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 24, 13:26)
Merginos grizau labai optimistiškai nusiteikusi po IUI, ir neskausminga buvo ir  folikulas uzaugo ir vyro grikiukai a+b beveik 100%

kaip faina wub.gif laukiam rezultatu 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Sveikos! Tiesiog as, buk gera ir pakeisk mano 2IUI data, ja darysiuos ne kovo 2 d., bet vasario 27 d. bigsmile.gif Taip jau isejo, kad penktadieni apsilankiau pas gydytoja ir ten pas mane jau labai viskas gerai uzauge, tad viska darysim 12 ciklo diena. Uzsiauginau 5 folikulus, kurie labai grazus thumbup.gif , ir isviso gydytoja stebejosi, kad as taip lengvai esu paruosiama, bet gaila, kad tie vyro grikiukai niekam tike verysad.gif Jei si karta mums nepavyks, tai su vyru nutarem neeksperimentuoti, o pasiimti paskola ir pasidaryti IVF rolleyes.gif
Nebesitikim, kad mums pavyktu pagerinti spermiuku kieki ir judruma, nors vyras jau pusantru metu ir neruko ir alkoholio gan retai isgeria, ir visus tuos papildus kiek tik imanoma geria........, deje laikas bega, o rezultatai tik prasteja.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linlei @ 2007 02 24, 17:32)
ax.gif Sveikos! Tiesiog as, buk gera ir pakeisk mano 2IUI data, ja darysiuos ne kovo 2 d., bet vasario 27 d. bigsmile.gif  Taip jau isejo, kad penktadieni apsilankiau pas gydytoja ir ten pas mane jau labai viskas gerai uzauge, tad viska darysim 12 ciklo diena. Uzsiauginau 5 folikulus, kurie labai grazus thumbup.gif , ir isviso gydytoja stebejosi, kad as taip lengvai esu paruosiama, bet gaila, kad tie vyro grikiukai niekam tike verysad.gif  Jei si karta mums nepavyks, tai su vyru nutarem neeksperimentuoti, o pasiimti paskola ir pasidaryti IVF rolleyes.gif
Nebesitikim, kad mums pavyktu pagerinti spermiuku kieki ir judruma, nors vyras jau pusantru metu ir neruko ir alkoholio gan retai isgeria, ir visus tuos papildus kiek tik imanoma geria........, deje laikas bega, o rezultatai tik prasteja.... verysad.gif

jums butinai pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 24, 13:26)
Merginos grizau labai optimistiškai nusiteikusi po IUI, ir neskausminga buvo ir  folikulas uzaugo ir vyro grikiukai a+b beveik 100%,

Sėkmės dragonfly!

Taute, kaip nuotaikos? smile.gif
Atsakyti