Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 24, 14:26)
Merginos grizau labai optimistiškai nusiteikusi po IUI, ir neskausminga buvo ir  folikulas uzaugo ir vyro grikiukai a+b beveik 100%

Tik vienas folikulas, ar darei IUI natūraliam cikle?

QUOTE(linlei @ 2007 02 24, 17:32)
ax.gif Sveikos! Tiesiog as, buk gera ir pakeisk mano 2IUI data, ja darysiuos ne kovo 2 d., bet vasario 27 d. bigsmile.gif  Taip jau isejo, kad penktadieni apsilankiau pas gydytoja ir ten pas mane jau labai viskas gerai uzauge, tad viska darysim 12 ciklo diena. Uzsiauginau 5 folikulus

Linlei, kaip buvai stimuliuota, ar tik su clo?

Laikysiu kumščius už jus abi. smile.gif
Atsakyti
Itališkam forume perskaičiau, kad viena 40 metų moteriškė pastojo po pirmos IUI. bigsmile.gif
Reiškia nėra tokios beviltiškos tos IUI.
Atsakyti
sveikutės, labai laukiam žinių iš greitai besitestuojančių mergaičių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2007 02 24, 13:26)

Man liepė nuo pirmadienio gert duphastona, bet nepasakė kiek dienų, kiek paprastai Jums liepia gert? visoms sėkmės!

Labai tikiuosi, kad tau pavyks patapti nestuke.gif

O tau gydytoja neišrašė recepto g.gif
Man išrašė 10 dienų ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As galeciau padovanoti Premarin 17 tableciu galioja iki 2007.06
ir Clostilbegyt 5 tabetes galioja iki 2009.04. Gal kam praverstu, kazkaip nekyla ranka ismesti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Ilga laika skaitinejau jusu pokalbius, bet pati nedrisau rasyti. bet, matyt, atejo jau laikas ir man papasakoti savo istorija. Pries 3 metus atsokau vestuves(istekejau labai velai - 30 m.), metus laiko laukem gandru-nera. Sunerimau. Nuejau pas paprasta ginekologe, pradejau gydytis. Na, cia ilga istorija, esme tame, kad pries 2 metus dare laparaskopija-kiausintakiai pratekami, bet aptikta I st. endometrioze. Nusprendziau kreiptis i VK Vilniuje.
Nuo praitu metu pavasario gydausi pas Visockiene. Ji man dar nustate policistines kiausides, vyro sperma galetu buti ir geresne, bet ir su tokia pastojama smile.gif
Tai va, siu metu sausio pabaigoje dariau 4 IUI. Pojuciu jokiu, galvoju, kaip visada viskas veltui. Menesines neatejo, po 3 dienu padariau testa-teigiamas. Bijojau net pagalvoti, kad tai tiesa...pradejau blogai jaustis....taip tesesi lygiai savaite, o po savaites visi pozymiai dingo, tik testas visteik rodo II bruksnius. Nuejau pas gydytoja, pasake, kad nescia, bet nestumas nesivystantis...Galvojau, kad mirsiu vietoj....Pasake dar savaite palaukti, gal ovuliacija buvo velyva ir todel tas zirniukas toks mazas. dar laukti iki ketvirtadienio, bet as jauciu, kad praradau vaikuti lygiai pries savaite.
Guodzia tik vienas dalykas, kad man pavyko pastoti, vadinasi, nesu tuscias kibiras...gal yra dar vilciu...
Gal galite man pasakyti, ar man VK darys valyma ir kiek jis kainuoja, ar duoda nedarbingumo lapeli? Kaip is viso sita procedura atliekama?
Ir po kiek laiko galima vel bandyti? Ar yra dar vilciu pastoti ir pagimdyti vaikeli, man gi jau 33...
Aciu
Atsakyti
[quote=Renslav,2007 02 25, 17:02]
Sveikos merginos. Ilga laika skaitinejau jusu pokalbius, bet pati nedrisau rasyti. bet, matyt, atejo jau laikas ir man papasakoti savo istorija. Pries 3 metus atsokau vestuves(istekejau labai velai - 30 m.), metus laiko laukem gandru-nera. Sunerimau. Nuejau pas paprasta ginekologe, pradejau gydytis. Na, cia ilga istorija, esme tame, kad pries 2 metus dare laparaskopija-kiausintakiai pratekami, bet aptikta I st. endometrioze. Nusprendziau kreiptis i VK Vilniuje.
Nuo praitu metu pavasario gydausi pas Visockiene. Ji man dar nustate policistines kiausides, vyro sperma galetu buti ir geresne, bet ir su tokia pastojama smile.gif
Tai va, siu metu sausio pabaigoje dariau 4 IUI. Pojuciu jokiu, galvoju, kaip visada viskas veltui. Menesines neatejo, po 3 dienu padariau testa-teigiamas. Bijojau net pagalvoti, kad tai tiesa...pradejau blogai jaustis....taip tesesi lygiai savaite, o po savaites visi pozymiai dingo, tik testas visteik rodo II bruksnius. Nuejau pas gydytoja, pasake, kad nescia, bet nestumas nesivystantis...Galvojau, kad mirsiu vietoj....Pasake dar savaite palaukti, gal ovuliacija buvo velyva ir todel tas zirniukas toks mazas. dar laukti iki ketvirtadienio, bet as jauciu, kad praradau vaikuti lygiai pries savaite.
Guodzia tik vienas dalykas, kad man pavyko pastoti, vadinasi, nesu tuscias kibiras...gal yra dar vilciu...
Gal galite man pasakyti, ar man VK darys valyma ir kiek jis kainuoja, ar duoda nedarbingumo lapeli? Kaip is viso sita procedura atliekama?
Ir po kiek laiko galima vel bandyti? Ar yra dar vilciu pastoti ir pagimdyti vaikeli, man gi jau 33...
Aciu
[/quo
Sveikute,
verysad.gif verysad.gif Labai liudna istorija, gaila, kad taip lauktas stebuklas pabego.
Kiek zinau po abrazijos duoda nedarbingumo lapeli, o bandyti leidzia po keliu men., bet yra ir forume atveju, kai moteriske ir uz tave vyresne, nesulauke ir pirmuju mmm po abrazijos ir dabar berods 23 sav. taip, kad vieno recepto nera...
Parasyk, kaip sekesi pas gine. 4u.gif
Atsakyti
Nenukabink dar nosytės, palauk iki ketvirtadienio, gal dar viskas bus gerai, gal dar tikrai permažas nėštumas tavo nėštumas, kad galėtum kažką vertinti. Vien iš pojučių nereikia spręsti, kad viskas prarasta.
Stiprybės tau wub.gif
Atsakyti
Labas Renslav,

Tiesa sakant mano istorija labai panasi i tavo. As taip pat pastojau po iui, labai dziaugiausi, bet po 11 sav. vakelis nustojo vystytis ir mano pasaulis griuvo. Del nedarbingumo lapelio tai nezinau, ar duoda, nes kai tai vyko as jau turejau pediatro nedarbingumo lapeli, taigi po to savaite dar prabuvau namie.
Man patare bent tris menesiu palaukti.

Po to vel bandziau IUI, bet nesekmingai, buvau nusivylusi ir perarandanti vilti. Pakeiciau gydytoja nuejau pas Usoniene ir susitariau dar vienai IUI, bet tos nebeprireike, pastojau pati, dar ir po siai diena nezinau kaip tas stebuklas tada ivyko. :-)
Beje nestumas irgi buvo sunkus, vienu momentu, gydytojai net uzsiime, kad gali tekti daryti aborta, bet viskas baigesi labaaai seekmingai.

ZInau, kaip tai sunku, kai po tiekoslaiko pagaliau pastoji ir istinka nesekme ir zinau, kad kitu zodziai tada menkai guodzia, bet vis tik, tai kad pastojai, reiskia, kad tu gali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 02 25, 16:02)
Aciu

Sveika. Mano tokia pati situacija 4u.gif
Susiimkim ir nepsichuokim. Darom ką galim, kapstysimės kaip sugebam.

Parašyk į až jei norėsi.
Atsakyti
Aciu, merginos, uz palaikyma smile.gif Man tos dienos iki ketvirtadienio ,atrodo,amzinai tesis...Vaikstai ir zinai, kad jau antra savaite nesioji negyva vaikuti....Net neturiu vilciu, kad gydytoja apsiriko, nes kaip ten bebutu yra dar toks dalykas kaip nuojauta...tiesiog pajutau, kad manyje niekas jau nabeauga...
Na, ne as pirma ne as paskutine...tenka susitaikyti ir tiketi, kad viskas, kas vyksta tai tik i gera...
Kazkaip dar iki to nestumo snekejom su vyru apie IUF, jis tai labai skeptiskai ziuri i gydytojus, sako, jei moki tokius pinigus ir dar tik 30% garantijos, tai geriau isigyti suni biggrin.gif Aisku, cia juokai, bet kiek daug kainuoja visas gydymas, tos proceduros, tuoj baigsis visi pinigai ir bus ramu.
Kaip sako mano vyras, visose situacijose reikia izvelgti teigiama puse: na, neturesime vaiku, bet uztat visas gyvenimas priklausys tik mums smile.gif be jokiu pasiaukojimu...gal cia per stipriai pavariau, bet gyvenimas, manau, viska sustatys i savo vietas: kas lemta tas ir bus.
aciu, merginos, uz palaikyma smile.gif
Atsakyti
Renslav, liudna. Stiprybes group.gif
Atsakyti