Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Puk @ 2007 03 01, 10:00)
Veronika, ar tau nuo dufaston neskauda krūtinės. Man tai baisu net prisiliesti blink.gif

biggrin.gif na, as ne veronika, bet noriu pasakyt, kad nors duf ir nevartoju, bet krutine tai tikra tragedija... blink.gif bet ji tokia pasidare tik nuo 12 dpo. galbut cia itakos turi visi tie stimuliuojantys vaistai.

sanle, matau skaitineji. kaip tu, mergyt? klok geras zinias ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naughty-me: 01 kovo 2007 - 10:00
[quote=naughty-me,2007 03 01, 10:58]
biggrin.gif na, as ne veronika, bet noriu pasakyt, kad nors duf ir nevartoju, bet krutine tai tikra tragedija... blink.gif bet ji tokia pasidare tik nuo 12 dpo. galbut cia itakos turi visi tie stimuliuojantys vaistai.

O gal čia įtakos turi nestuke.gif. mirksiukas.gif
Man tai skauda jau nuo 2-3 dpo. Skaudi net krūtinės lasta, skauda giliai ir negaliu pakelti rankų, brrrr
Atsakyti
[quote=Puk,2007 03 01, 11:12]
[quote=naughty-me,2007 03 01, 10:58]
O gal čia įtakos turi nestuke.gif. mirksiukas.gif
Man tai skauda jau nuo 2-3 dpo. Skaudi net krūtinės lasta, skauda giliai ir negaliu pakelti rankų, brrrr
[/quote]

4u.gif oi kaip noreciau tuo tiket... ir tikiu.
man ne taip skauda, man tik padidejes jautrumas lieciantis. net rubai nemaloniai priglunda. ir aisku, padidejimas krutines ryskus.
jei tau jau nuo 2-3 dpo skauda, tai glbut tikrai cia duf itaka.
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 01, 09:58)

sanle, matau skaitineji. kaip tu, mergyt? klok geras zinias  ax.gif

Sveikute 4u.gif
Aš vis dar laikausi lotuliukas.gif Dar raudonoji armija neužpuolė clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 01, 11:26)
Sveikute 4u.gif
Aš vis dar laikausi lotuliukas.gif Dar raudonoji armija neužpuolė clap_1.gif

4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif labai faina. laikykis. as kartu su tavimi bigsmile.gif

kokiu dar pozymiu jauti? man tai nieko apart krutines jautrumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naughty-me: 01 kovo 2007 - 10:29
merginos, visa širdimi jaučiu, kad pabirs gerų naujienų wub.gif , laukiam, laukiam wub.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 01, 12:43-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 01, 12:43)
merginos, visa širdimi jaučiu, kad pabirs gerų naujienų wub.gif , laukiam, laukiam wub.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 02 25, 17:02)
Sveikos merginos. Ilga laika skaitinejau jusu pokalbius, bet pati nedrisau rasyti. bet, matyt, atejo jau laikas ir man papasakoti savo istorija. Pries 3 metus atsokau vestuves(istekejau labai velai - 30 m.), metus laiko laukem gandru-nera. Sunerimau. Nuejau pas paprasta ginekologe, pradejau gydytis. Na, cia ilga istorija, esme tame, kad pries 2 metus dare laparaskopija-kiausintakiai pratekami, bet aptikta I st. endometrioze. Nusprendziau kreiptis i VK Vilniuje.
Nuo praitu metu pavasario gydausi pas Visockiene. Ji man dar nustate policistines kiausides, vyro sperma galetu buti ir geresne, bet ir su tokia pastojama smile.gif
Tai va, siu metu sausio pabaigoje dariau 4 IUI. Pojuciu jokiu, galvoju, kaip visada viskas veltui. Menesines neatejo, po 3 dienu padariau testa-teigiamas. Bijojau net pagalvoti, kad tai tiesa...pradejau blogai jaustis....taip tesesi lygiai savaite, o po savaites visi pozymiai dingo, tik testas visteik rodo II bruksnius. Nuejau pas gydytoja, pasake, kad nescia, bet nestumas nesivystantis...Galvojau, kad mirsiu vietoj....Pasake dar savaite palaukti, gal ovuliacija buvo velyva ir todel tas zirniukas toks mazas. dar laukti iki ketvirtadienio, bet as jauciu, kad praradau vaikuti lygiai pries savaite.
Guodzia tik vienas dalykas, kad man pavyko pastoti, vadinasi, nesu tuscias kibiras...gal yra dar vilciu...
Gal galite man pasakyti, ar man VK darys valyma ir kiek jis kainuoja, ar duoda nedarbingumo lapeli? Kaip is viso sita procedura atliekama?
Ir po kiek laiko galima vel bandyti? Ar yra dar vilciu pastoti ir pagimdyti vaikeli, man gi jau 33...
Aciu

Cia mano istorija
Merginos, noriu patarimo. Pries savaite man nustate nesivystanti, nuejau priduoti krauja-buvo 1700, po keliu dienu pakartojau-1430. Na, tikrai ne dideja, o mazeja, isistikinau, kad nesivystantis. Siandien ka tik grizau is gydytojos, visai pasimetus-ji sako, kad vaisius gyvas, maciau, kaip sirdute plaka, kazkur 6 savaites. tai idomiai pasake gyd.: na, gal gyvens...Jus man dabar pasakykite, ka reiskia kraujo tyrimo rezultatai, kam tiketi?
Ir dar vienas dalykas, kai pasake, kad nesivystantis, tai tuo paciu laiku persalau, isgeriau visa pakuote Gripex, plius dar 2 tab. antibiotiku. Kaip cia atsilieps vaisiui?
Vis dar jokiu nestumo požymiu nera...
Merginos, ka man galvoti apie visa sita situacija?
Po savaites vel pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 03 01, 13:32)
Cia mano istorija
Merginos, noriu patarimo. Pries savaite man nustate nesivystanti, nuejau priduoti krauja-buvo 1700, po keliu dienu pakartojau-1430. Na, tikrai ne dideja, o mazeja, isistikinau, kad nesivystantis. Siandien ka tik grizau is gydytojos, visai pasimetus-ji sako, kad vaisius gyvas, maciau, kaip sirdute plaka, kazkur 6 savaites. tai idomiai pasake gyd.: na, gal gyvens...Jus man dabar pasakykite, ka reiskia kraujo tyrimo rezultatai, kam tiketi?
Ir dar vienas dalykas, kai pasake, kad nesivystantis, tai tuo paciu laiku persalau, isgeriau visa pakuote Gripex, plius dar 2 tab. antibiotiku. Kaip cia atsilieps vaisiui?

Oh tu blembacki, kaip nervus taso, nu bet jeigu sirdele plaka, tai thumbup.gif , ko gero ir pastojai ciklo pabaigoje, todel neatitinka standartinio skaiciavimo g.gif Gal dar krauja pakartok, as kazkaip laboratorijomis 100% nepasitikiu,
Atsakyti
QUOTE(Renslav @ 2007 03 01, 13:32)
Cia mano istorija

teisingai tau jau patare. pakartok kraujo tyrima. tada aiskiau matysi kokia situacija. o del tu vaistu tai tikrai tu nepergyvenk. juk buna merginos nezino, kad pastojo 2-6 savaites. tai ir vaistus geria, ir ruko ir geria, ir nieko. organizmas apsaugo kazkiek, manau. laikykis 4u.gif
Atsakyti
FIBI clap.gif clap.gif thumbup.gif

ZIZI, informuok mus kaip tau Latvijoje sekesi. Lauksim naujienu nestuke.gif

Visoms kitoms sekmes 4u.gif
Papildyta:
[quote=Spanguole,2007 02 28, 17:58]
Labai dziaugiuosi uz Fibi wub.gif tikiuosi ir is kitu mergaiciu pasipils gerosios naujienos, laikom kumscius 4u.gif
Na o pas mane tai derlius mažokas - tik 2 desinej kiausidej... keista, nes vien tik Gonal stimuliuojant su U manem, kad bus bent jau 3. Bet nieko, uztai abudu grazuciai, gleivine superine, tai sekmadieni pasės i mane sėklą, tsakant biggrin.gif

Man 4 IUI U taip pat stimuliavo tik su Gonaliu ir buvo tik 2 folikulai. 5 IUI stimuliuoju su gonaliu + tabletkos
Atsakyti
Fibi thumbup.gif naujienos
Spanguole, juk 2 folikulai yra gerai wub.gif Sekemes Tau per IUI.
Sekemes visoms 4u.gif laikykites mergytes
As tai savo derliu eisiu tikrinti tik pirmadieni, todel manau, kad mano 4IUI bus 03.08 wub.gif Taip noreciau, kad jis butu paskutinis wub.gif
Atsakyti