Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

aš tai iš kitos pusės pasakysiu, antibų negalima vartot 2-3 tabl, jei geri, tai visą kursą, o jei negeri, tai nei vienos...
kam tau reikėjo tų 2 tabl, nu aš niekaip nesuprasiu tokio savęs gydymo doh.gif
o dėl kenkimo, tai gali tik gyd pasakyt, pagal tai kokius vaistus gėrei... yra tokių, kurie iki kažkiek sav nepasiekia vaisiaus....

Fibi wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Man užaugo 2 folikulai su clost. Rytoj - IUI. Mergytės, o koks "režimas" po IUI procedūros? Ar galėsiu grįžt į darbą ar reikia ramybės, gulėti? Kažkaip pamiršau daktarės paklaust 4u.gif

Visoms, kurioms artėja testukai, sėkmės. Labai laukiu gerų naujienų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melon @ 2007 03 01, 19:49)
Mergytės, o koks "režimas" po IUI procedūros? Ar galėsiu grįžt į darbą ar reikia ramybės, gulėti? Kažkaip pamiršau daktarės paklaust  4u.gif

gyvenk normalų gyvenimą, tik gal be extreemų biggrin.gif nu visokių ten karštų vonių ir pirčių privenk, ai žodžiu, gyvenk lyg būtum nėščia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melon @ 2007 03 01, 19:49)
Labukas 4u.gif

Man užaugo 2 folikulai su clost. Rytoj - IUI. Mergytės, o koks "režimas" po IUI procedūros? Ar galėsiu grįžt į darbą ar reikia ramybės, gulėti? Kažkaip pamiršau daktarės paklaust   4u.gif

po procedūros leidžia kažkur 15-20 min pagulėti, ir to pakanka... aš vis bijojau, kad išbgės lauk, tai gyd nuramino, kad taip nebūna lotuliukas.gif
jokių laisvadienių nereikia, ramiai galėsi sau grįžti į darbuką... ir vakare nepamiršk paseksuot, nuims visus maudimus mirksiukas.gif
Fliquiti, kaip tavo reikaliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 02 kovo 2007 - 08:13
Sveikutes,
mergaites as niekiap nesuprantu ,nuo ko priklauso geras IUI rezultatas g.gif ,kazi ar kas dare kokias isvadas,ar daugiau merginu apstoja,kai vyro grikiai blogi,ar kai pas moteri kas negerai g.gif

AR aplamai cia stebuklas doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
O mane užpuolė raudonoji armija verysad.gif
Taip kad pirmas IUI nesėkmingas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanle: 02 kovo 2007 - 09:50
Sveikutes merginos.
Galite ir mane itraukti i savo stebuklu sarasiuka. biggrin.gif
03.04 darysim 1 IUI. ax.gif
Vakar buvau pas savo gyd. paziuret koki derliu uzauginau smile.gif . Pasirodo, jis mazas yra (tik 1 folikulas, o antras buvo neaiskus) verysad.gif
Bet as optimiste, gal uzteks ir vieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 02, 10:49)
Labutis 4u.gif

ot s.... verysad.gif
nu labai gaila, labai...
laikykis 4u.gif

bet- galva aukstyn, startuok is naujo. tau butinai pavyks. kada pas gydytoja eisi?
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 03 01, 21:49)
Labutis 4u.gif

nenusimink sangle 4u.gif Viskas bus gerai. Pirmam IUI visad duoda mazai sansu verysad.gif , bet mes bukim optimistes ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Atsakyti
mad.gif protest.gif
man taip pat pradejo teplioti... 14 dpo siandien gun_rifle.gif
Atsakyti
Salne console.gif console.gif laikykis, kitas kartas turi būti sėkmingesnis 4u.gif
Naugt me iš tavęs to nesitikėjau, tikrai galvojau, kad tu nestuke.gif , bet gal tie tepliojimai dar nieko nereiškia?

Agnilt, kokie tavo rezultatai? Merginos sąrašiukas labai ilgas, nieko tvarkyti neleidžia, tai jei sužinote vienokį ar kitokį rezultatą iš karto informuokite mane mirksiukas.gif
Na mergytės laikykitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 02, 09:51)
ot s....  verysad.gif
nu labai gaila, labai...
laikykis  4u.gif

bet- galva aukstyn, startuok is naujo. tau butinai pavyks. kada pas gydytoja eisi?

Ką padarysi - yra kaip yra doh.gif
Pas gydytoją užrašė tik antradienį ax.gif Bus 6 ciklo diena - kaži ar nebus vėlu pradėti startuoti šį ciklą jei cistų nebūsiu prisiauginusi:hm
Atsakyti