Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(Maserati. @ 2011 02 13, 21:04)
Iki kada dabar salinti kapiliarus mazus galima? Vasara salina ar nebe?

Tai gal visgi kuri nors zino?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 13, 21:04)
Iki kada dabar salinti kapiliarus mazus galima? Vasara salina ar nebe?

šalina, jokios skirtumo koks metų laikas. Jei su adatėle, tai kraują iš to kapiliaro išleidžia ir tiek, lieka šašiukas, kuris paskui dingsta smile.gif
Atsakyti
Gal kas Beza kapiliarus salinote su aparatu "TC 3000" ? g.gif
Atsakyti
Gal zinot ar galima pasalint tokias ryskias kraujagysles paakiuose? g.gif
Atsakyti
Sveikos,ar kuri zinot kur kaune naikina kapiliarus?
Atsakyti
QUOTE(SILANA @ 2011 02 14, 16:39)
Sveika, tikrai juokinga kaina uz kapiliaru salinima, gal galesi parasyti kaip rezultatas, as pati ruosiuosi  juos naikinti  Vilniuje, jei gerai naikina tai gal vertetu ir iki Siauliu atvaziuoti g.gif , manau pigiau gautusi tai tikrai.....

Na rezultatas nežinau koks. Kur buvo šašiukai ir dabar liko raudonos dėmelės, nes užaugo nauja raudona odelė. Nuėjau i soliariuma, kad juos patamsinčiau ir man jie liko rudi, bet nesusilygino su veido oda. Na tikiuosi, kad kai bus šilta ir švies naturali saulyte susilygins. O tose vietose kur šalino, jų nebeliko. Man atsirado daugiau palaidų kapiliariukų, kurių anksčiau nebuvo. Ar gali būti, kad tai šalinimo padarinys, nors mėnėsį po procedūros jų nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Corie @ 2011 03 15, 19:39)
Sveikos,ar kuri zinot kur kaune naikina kapiliarus?

kaune daro grozio salonas ametisteja

kaip tik siandien buvau ant nosies kapiliarus naikintis. turejau tokius ilgus ryskius. tai dabar po proceduros tos vietos kur durta su adatele yra patine ir paraude, bet sake tai normalu ir po keliu dienu praeis

dar kazkas klause del to kad mazu atsirado, tai mane iskart perspejo kad gali taip buti, nes sutrauko tas dideles ir ju atsiranda smulkuciu. ir proceduros tada reikia ne vienos. pas mane tai jos kazkaip net keliais sluoksniais buvo. tai dabar panaikino didziasias ir sake kad matysis tos gilumines ir reiketu pakartoti po kokio menesio.

siaip nemaloni procedura jei daraisi ant nosies. man tai asaros pradejo begti, nes ten kaip tik i asaru kazkokius centrus reikejo pabaksnot.
Atsakyti
As tai Lornoj "naikinausi" - po proceduros praejo pora menesiu ir kapiliaru iki proceduros buvo zymiai maziau...
Atsakyti
As salinau lazerines medicinos centre, Ciurlionio g, salino su lazeriu aplink nosi , mokejau apie 300:)Nesusidare jokie sasiukai, siek tiek dilgciojo per pacia procedura. Tik tiek , kad dariausi senai, tai dabartiniu kainu reikia pasiklaust:) dar Sirdies chirurgijos klinikoj atliekama ivairiu proceduru, girdejua, kad neblogai
Atsakyti
Sveikos,skaiciau sita temele ir nusprendziau pati nueiti susitvarkyti veiduka(pasalinti kapiliarus).Pigiausiai radau kaune :7lt -7cm2 Jaunatves namuose.Esu uzsirasiusi birzelio 23,parasysiu kaip sekesi
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pries 1.5 savaites pagaliau prisiruosiau nueit pasalint issipletusius kapiliarus nuo nosies sparnelio. Dariausi elekrokoaguliacija, salino plona adatele, elektra. Tai vat dabar pastebejau, kad tose vietose, kuriose dure, susidare raudoni poodiniai ploteliai, t.y. kapiliarai pasidare dar labiau matomi, negu buvo iki siol sad.gif Beje, matomi net ten, kur bent jau as vizualiai su savo ne per geriausiu regejimu nepastebedavau, bet zinau, kad i tas vietas ji dure. Gal kuri galetu pasidalint ziniom ar patirtim, ar tai normali reakcija? Ar pakenke tik dar labaiu ta procedura ir kazkaip nesekmingai padare? sad.gif Dermatologe neminejo, kad gali buti vaizdo pablogejimas, tik sake, kad "kai noresiu antra karta ateit salint, o ko gero, noresiu, tai ne anksciau, negu po 3 savaiciu". Kadangi maniau, kad is karto odyte atrodys geriau, kapiliarai maziau matysis, tai ir nekamantinejau, ka turejo omeny ir kaip vyks nykimo procesas bei ar toks dabartinis isryskejimas yra norma. Gal kuri zinot?
Atsakyti
Gal kas daretes Siauliuose?
Atsakyti