Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(Vonios Fane @ 2010 06 01, 11:02)
Orma, ar buvote Jogailos g. del kapiliaru ? Kaip sekesi? Ir as mastau... ax.gif

Buvau, liepe ateiti ne anksciau spalio... schmoll.gif Neiskenciau, nuejau i Kauno g. odos klinika pas gyd. Filatova (beje salinau pas ja pries 3 dienas) pasalino, mokejau juokingai, uz 2 kapiliarus 12 LT, nemaloni procedura, bet rugpjucio pabaigoje salinau 2 apgamelius ant veido (privaciai), tai skaismo nesulyginsi - kapiliaru pasalinimas atrodo lyg gnaibymas.

Aisku greiztai liepe naudoti krema su SPF, bet as ji ir taip naudojau pasalintu apgamu vietose (20 SPF).

Raudonumasaplink buvusius kapiliarus dingo per 3 val. nuo proceduros, sasiukai sia diena dar yra, bet jie tokie mikroskopiniai, kad problemu su maskavimu tikrai nekelia. thumbup.gif

Zodziu, as patenkinta. Filatova ir anksciau man buvo naudingu patarimu del ivariu problemeliu davus, o dabar ir sukapiliarais padejo, tai dedu pliusa. Po 2 savaiciu pasirodysiu, noresiu pasalinti dar 2 - turiu delne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 22 rugsėjo 2010 - 22:31
as aplink nosi kapiliarus salinau Ciurlioniog lazerines chirurgijos klinikoj, skausmas pakenciamas:) bet kazkoks griozio kabinetas yra ir sirdies chirurgijos centre, drauge ten pigmentines demes lazeriu salinosi, sako, kad pigiau nei ciurlionio g.
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2010 09 23, 15:27)
as aplink nosi kapiliarus salinau Ciurlioniog lazerines chirurgijos klinikoj, skausmas pakenciamas:) bet kazkoks griozio kabinetas yra ir sirdies chirurgijos centre, drauge ten pigmentines demes lazeriu salinosi, sako, kad pigiau nei ciurlionio g.

yra, tik as vakar ten dariau lazerine depiliacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ivakara @ 2010 09 23, 15:27)

Kiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2010 09 22, 23:28)
Buvau, liepe ateiti ne anksciau spalio...  schmoll.gif  Neiskenciau, nuejau i Kauno g. odos klinika pas gyd. Filatova (beje salinau pas ja pries 3 dienas) pasalino, mokejau juokingai, uz 2 kapiliarus 12 LT, nemaloni procedura, bet rugpjucio pabaigoje salinau 2 apgamelius ant veido (privaciai), tai skaismo nesulyginsi - kapiliaru pasalinimas atrodo lyg gnaibymas.

gal butu galima gauti kontaktini telefona, akd uzsiregistruoti pas sia gydytoja ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(little_bee @ 2009 08 15, 17:07)
gal kas bande issipletusius kapiliarus salint kaune -ametistejos- salone?? ten garso bangom kazkaip.. idomu ar padeda, nes nesinoretu bereikalo pinigelius moket smile.gif

As neseniai Ametistejoje salinau kapiliarus.Pas mane salino keleta ant nosies sparneliu ir panoseje esancius su labai plona adatele,zinoma,jausmas ne is maloniuju.Ir liudniausia tai,kad sumokejau 280 lt.Sake rezultatas bus po menesio.Su nekantrumu laukiau,kol jis praeis,bet jam parejus rezultato kaip ir nesimato:(.Vis tie patys sutrukineje kapiliarai ,,puosia'' panose ir vel tenka juos maskuoti:(
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 09 28, 14:57)
gal butu galima gauti kontaktini telefona, akd uzsiregistruoti pas sia gydytoja ?  bigsmile.gif

prasom Filatova 852332960, cia registraturos numeriukas.
Papildyta:
QUOTE(ariana31 @ 2010 10 13, 11:42)
Vis tie patys sutrukineje kapiliarai ,,puosia'' panose ir vel tenka juos maskuoti:(

pabandykite iki salciu panadoti skysta vitamino C esencija smile.gif labai gerai tokiems neissprogusiems kapiliarams smile.gif As naudoju Beoti (vienos ampules kaina ~20 Lt, uztenka 7 dienoms, pakuoteje man atrodo 5 ampules, galima pirkti atskirai vaistinese), kolege naudoja body shopo, buteliuko kaina ~100 lt, kiek ml. nzn
Atsakyti
Niu va ir aš šiandien buvau šalinti kapiliarus.Važiavau i BMP čia Kaune,prie Dubingiu.Darė su lazeriu MeDioStar ,tai kazkokio ypatingo skausmo nejutau.Vienas didelis kapiliaras buvo ant nosies,tai skaičiavo tik už jį-150lt,bet prie to pačio degino ir kitus mažiukus,ir aplink nosies sparnelius.Vaizdas toks :kaip atejau su kapiliarais,taip ir išėjau su jais.Tarsi nieko nedaryta.Merginos po kiek laiko turėtų matytis rezultatas??????Daktarė sakė po 3 savaičių.Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke 1976: 21 gruodžio 2010 - 18:07
QUOTE(Orma @ 2010 10 13, 20:27)
prasom Filatova 852332960, cia registraturos numeriukas.
Papildyta:
pabandykite iki salciu panadoti skysta vitamino C esencija smile.gif labai gerai tokiems neissprogusiems kapiliarams smile.gif As  naudoju Beoti (vienos ampules kaina ~20 Lt, uztenka 7 dienoms, pakuoteje man atrodo 5 ampules, galima pirkti atskirai vaistinese), kolege naudoja body shopo, buteliuko kaina ~100 lt, kiek ml. nzn

taip išeina, kad vitaminas c padeda kapiliarms "mažėti"?
Atsakyti
labukas,na ka...geriu as rutin forte,specialiai kapilairam,jau antra pokeli ir negaliu pasakyt kad buvo labai didelis skirtumas.Kas padejo tai tikrai,begiojimas,kapiliarai pradejo nykt ant akiu,turejau labai nemazai ant nosies ir po akim.Galbut ir tas rutinas duoda dar pagerejima,bet cia kartu su begiojimu.
Atsakyti
QUOTE(ariana31 @ 2010 10 13, 11:42)
As neseniai Ametistejoje salinau kapiliarus.Pas mane salino keleta ant nosies sparneliu ir panoseje esancius su labai plona adatele,zinoma,jausmas ne is maloniuju.Ir liudniausia tai,kad sumokejau 280 lt.Sake rezultatas bus po menesio.Su nekantrumu laukiau,kol jis praeis,bet jam parejus rezultato kaip ir nesimato:(.Vis tie patys sutrukineje kapiliarai ,,puosia'' panose ir vel tenka juos maskuoti:(

turbut neseniai kaune gyvenat, siaip kur pasisuksi visur sutiksi nepatenkintu ametistejos kosmetologais, dar vis stebiuosi, kad zmones rizikuoja savo pinigais ir kartais sveikata
Atsakyti
na o as naikinausi du kapiliarus,tokie kaip spuogai buvo po viena ant abieju zandu,man su plona adatyte istrauke juos kaip supratau,tai man buvo sasiukai gal apie dvi savaites,o kai jie nukrito kapiliaru nebuvo,tik ziuriu vel man vienas kapiliaras atsirado ant zando,tik neziau ar toj vietoj kur buvo ar kitoj,na jis toks ydomus kartais labai neryskus o va dabar tai lyg ir kraujas nori begt,toks kaip saselis atsirado.noreciau vel ten pat naikintis tik beda, kad nepamenu pavadinimo kur naikinau,gal Jus kuri zinot,cia Vln nuo gedimino prospekto gal pora stoteliu pavaziavus link vytenio gatves,na gal kuri zinot:) toks senas didelis pastatas,man is kito miesto vaziuoti,tai telefonu uzsiregistruociau
Papildyta:
mokejau 400lt daug bet ir su spuogais ryskiai raudonais vaiksciot tai nesinori
Atsakyti