Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 07, 17:50)
as irgi girdejau,kad adatom ansinaujina,j raip jus jau peroralini derm.isigydet?

oda jautri, reaguoja į temperatūros kaitą, ypač karštį, bet šiaip jau nėra jokių raudonų dėmių, kol odos nejudinu smile.gif o aplink nosį buvo baisu, kaip su raudonais odos ūsais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 08, 00:21)
oda jautri, reaguoja į temperatūros kaitą, ypač karštį, bet  šiaip jau  nėra jokių raudonų dėmių, kol odos nejudinu  smile.gif o aplink nosį buvo baisu, kaip su raudonais  odos ūsais  doh.gif

j as dar vargstu...antradieni einu i Gk klinika pinigu leisti ...pazesim ka ten gal isnaikins lazeriu raudonas demes doh.gif
Atsakyti
na va as jau po lazeriu ir impulsu,kol kas nieko pasakyt negaliu nes turi 2 sav praeit,kad paziuretu koks rezultatas,o paskui zesim ar kartoti procedura
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 10, 23:44)
na va as jau po lazeriu ir impulsu,kol kas nieko pasakyt negaliu nes turi 2 sav praeit,kad paziuretu koks rezultatas,o paskui zesim ar kartoti procedura

butinai papasakok ar isnyko tas raudonumas? gal stipresni kapiliarai pasidare, neberausti taip daznai? smile.gif
Atsakyti
Šiandieną pasidariau kapiliarų šalinimo procedūrą gydomosios kosmeologijos centre, Jogailos g. (Vilnius). Žinau, žinau, ką daugelis gali pagalvoti: "gi ten baisu". Na, taip. Ten tikrai viskas yra taip pat kaip prieš 10 metų.Bet.

Reikėjo pašalinti vieną ryškų kapiliariūkštį ant žando. Procedūrą atliko, kaip supratau, su elektra ir kaip senais laikais liepė pavalyt su salicilo spiritu ar kokiu panašiu (to nedarysiu, nes oda ten ir taip išausėjus). Po trijų savaičių liepė pasirodyti. Perspėjo dėl raudonų dėmelių pavojaus, bet sakė, jei jos bus - po antros procedūros tikrai praeis. Sumokėjau 30lt ir viskas.

Prieš kokius 10 metų ten pat tuo pačiu būdu esu nuo nosies galiuko šalinusi kapiliarą. Kiek atsimenu, viskas puikiai ir gana greitai išnyko ir nebepasikartojo. Tikiuosi ir šį kartą bus taip pat, nes kažkaip išsigandau čia prisikaičius apie tas "raudonų dėmėlių" komplikacijas.

Vėliu galėsiu parašyti apie rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(priot @ 2012 01 18, 18:35)
Šiandieną pasidariau kapiliarų šalinimo procedūrą gydomosios kosmeologijos centre, Jogailos g. (Vilnius). Žinau, žinau, ką daugelis gali pagalvoti: "gi ten baisu". Na, taip. Ten tikrai viskas yra taip pat kaip prieš 10 metų.Bet.

Reikėjo pašalinti vieną ryškų kapiliariūkštį ant žando. Procedūrą atliko, kaip supratau, su elektra ir kaip senais laikais liepė pavalyt su salicilo spiritu ar kokiu panašiu (to nedarysiu, nes oda ten ir taip išausėjus). Po trijų savaičių liepė pasirodyti. Perspėjo dėl raudonų dėmelių pavojaus, bet sakė, jei jos bus - po antros procedūros tikrai praeis. Sumokėjau 30lt ir viskas.

Prieš kokius 10 metų ten pat tuo pačiu būdu esu nuo nosies galiuko šalinusi kapiliarą. Kiek atsimenu, viskas puikiai ir gana greitai išnyko ir nebepasikartojo. Tikiuosi ir šį kartą bus taip pat, nes kažkaip išsigandau čia prisikaičius apie tas "raudonų dėmėlių" komplikacijas.

Vėliu galėsiu parašyti apie rezultatus.

O pas kuria daktare buvot? Gal pavarde isiminet?
Atsakyti
Šį kartą procedūrą atliko Dalia Pusvaškienė, pas ją toliau ir eisiu (jei reiks kartoti). Bet pati sąmoningai nieko nesirinkau. Tiesiog nuėjau ir dirbo ji.
Atsakyti
sveikos ,na jau praejo 2 savaites po mano lazeriu na kapiliaras kuris buvo trukes tai tikrai pasvesejo snd vel buvau tai ta kapiliara dar padegino tai sake dabar nieko nebeliks,zandus nedare,nes sake kad turi praeiti 4 savaites kad vel daryti,o po pirmos proceduros tai nzn raudonuoju kaip raudonavau tik tose vietose kur yra raudonis pasidare vietoomis tokios kaip baltos demes cia turbut raudonis irsta po biski,gydytojos tiesiai sviesiai paklausiau ar ymanoma mano situacija sutvarkyt ir kiek reiks kartu,tai ji pasake man reiks nuo 3 iki 5 proceduru nes kai gerai uzkaistu kaip susinervinu ar stresuoju, as kaip pas ja nueinu tai oda buna rami taui nieko nesimato baisaus vat si karta nusifotografavau kaip buvo uzsidege zandai tai sake kad gerai parausta ir reiks geru 3-5 proceduru,bet sake visiem indvidualiai ,o cia tas raudonis tai rozacejos pradzia jos negydant paskui raudonis pastovus ir lenda papules raudonos o tada jau laikykis teks ilgai ir nuobodziai gydytis,man israse tepti ryte su elideliu raudonus zandus diena tepsiu su biodermos anti redness o vakare vel elidel,na zesim kaip bus ,gaila kad tik 1 procedura i menesi galima atlikti o taip norisi greiciau neberaudonuot doh.gif bet zinokit vienas zandas tai ne taip rausta kaip kitas .ten visad maziau raudonio buvo matyt ir greiciau paveike tie impulsai
Papildyta:
http://www.google.lt...&...920&bih=979
va cia yra rezultatai gydant impulsais ziuriu cia foto ir tikiuosi geru rezultatu nes uzkniso tepliotis tepalais jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 25, 16:35)
sveikos ,na jau praejo 2 savaites po mano lazeriu na kapiliaras kuris buvo trukes tai tikrai pasvesejo snd vel buvau tai ta kapiliara dar padegino tai sake dabar nieko nebeliks,zandus nedare,nes sake kad turi praeiti 4 savaites kad vel daryti,o po pirmos proceduros tai nzn raudonuoju kaip raudonavau  tik tose vietose kur yra raudonis pasidare vietoomis tokios kaip baltos demes cia turbut raudonis irsta po biski,gydytojos tiesiai sviesiai paklausiau ar ymanoma mano situacija sutvarkyt ir kiek reiks kartu,tai ji pasake man reiks nuo 3 iki 5 proceduru nes kai gerai uzkaistu kaip susinervinu ar stresuoju, as kaip pas ja nueinu tai oda buna rami taui nieko nesimato baisaus vat si karta nusifotografavau kaip buvo uzsidege zandai tai sake kad gerai parausta ir reiks geru 3-5 proceduru,bet sake visiem indvidualiai ,o cia tas raudonis tai rozacejos pradzia jos negydant paskui raudonis pastovus ir lenda papules raudonos o tada jau laikykis teks ilgai ir nuobodziai gydytis,man israse tepti ryte su elideliu raudonus zandus diena tepsiu su biodermos anti redness o vakare vel elidel,na zesim kaip bus ,gaila kad tik 1 procedura i menesi galima atlikti o taip norisi greiciau neberaudonuot  doh.gif bet zinokit vienas zandas tai ne taip rausta kaip kitas .ten visad maziau raudonio buvo matyt ir greiciau paveike tie impulsai
Papildyta:
http://www.google.lt...&...920&bih=979
va cia yra rezultatai gydant impulsais ziuriu cia foto ir tikiuosi geru rezultatu nes uzkniso tepliotis tepalais jau doh.gif

tai kaip suprata padetis kazkiek pagerejo smile.gif o kiek visas sitas malonumas tau kainavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 01 25, 16:37)
tai kaip suprata padetis kazkiek pagerejo smile.gif o kiek visas sitas malonumas tau kainavo? g.gif

na net nzn gal ...kapiliaras tai tikrai pagerejo,na bet ko noret nuo 1 proceduros rezultatas matosi po 2 -3 ,o mokejau 300 pirma karta
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 25, 16:57)
na net nzn gal ...kapiliaras tai tikrai pagerejo,na bet ko noret nuo 1 proceduros rezultatas matosi po 2 -3 ,o mokejau 300 pirma karta

hmm, tai pirma ta kapiliara su lazeriu uzdegino o poto su ta impulsine sviesa raudonuma mazino? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 01 25, 17:16)
hmm, tai pirma ta kapiliara su lazeriu uzdegino o poto su ta impulsine sviesa raudonuma mazino? smile.gif

taip kaip atejau pirma karta tai apzejo oda su lazeriu padegino ta kapiliara paskui su impulsu perejo per zandus
Atsakyti