O kaip odos bukle po to lazerio? Ar galima gatvej rodytis? Pamenu, kai dare man su elektra, tai
Visa savauitgali namie sedejau, taip ziauriai nosi atrode...

QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 25, 17:23)
taip kaip atejau pirma karta tai apzejo oda su lazeriu padegino ta kapiliara paskui su impulsu perejo per zandus
aciu uz issamia informacija, linkiu, kad sios proceduros padetu atsikratyti to nemalonaus raudonavimo

labas mergaites,galiu pasakyti,kad tikrai padeda ips lazeris panaikinti kapiliarus,nes kiti man nepadejo,tik sis,bet veliau vistiek reikia rupintis odyte kad vel neatsirastu
QUOTE(69kleopatra @ 2012 01 26, 13:33)
labas mergaites,galiu pasakyti,kad tikrai padeda ips lazeris panaikinti kapiliarus,nes kiti man nepadejo,tik sis,bet veliau vistiek reikia rupintis odyte kad vel neatsirastu
o raudonuma? nes kad ten tas kapiliaru tinkliukas matosi bent man tai nera tragedija, bet kad aplink ji labai raudona ir del menkiausios priezasties dar labiau paraudonuoja, tai jau varo i nevilti

[quote=samyra1988,2012 01 25, 15:35]
Gal galit parašyti gydytojos, kuri darė prcedūras, pavardę
Gal galit parašyti gydytojos, kuri darė prcedūras, pavardę

As naikinausi kapiliarus GK klinikoje,tai tik ten kazkoks rezultatas buvo,o apie nosi dare dabar su dijodiniu lazeriu,nes kiti nepanaikino man, po 2 savaiciu bus aisku ar padejo. Siaip man pasirode,kad normaliausiai tas proceduras atlieka visgi Gk klinikoje, o kiek pinigu isleidau kitur ir be reikalo

sveikos,oda aisku po to reiks labai priziuret,bet sakiau jeigu isis ta raudoni nuimti tai visa gyvenima tepsiu apsauga nuo uv ir t.t,nes nenoriu vel raudonuot nuo bet ko,man rausta dar nosis tai ir ta svitrino,o gydytojos pavardes tai nepamenu tik zinau is j raides,bet ji ten viena dermatologe,po proceduros pora dienu gali labiau pakaisti veidas bet nieko tokio,o kapiliaras tai istinsta po poros dienu praeina biski saselis ir viskas lauki kol nukris,as dabar tepu ant zandu ryte rozex ant virsaus biodermos AR krema,o vakare elideli,as nesuprantu kas pas mane ar ta rozines pradzia ar seip sudirginta oda,ar pasalau ,tokio niekad nebuvo ,na bet tikiuosi kad pavyks issinaikint,gydytoja sake turi padet,nes nera kapiliaru matyt,o tik raudonis,tik gaila kad sis gydymas irgi ilgokas 1 procedura i menesi
taip noretusi viska pasidaryt jau po poros men
dar einu skrandy tirti pirmadieni zarna ryti,dermatologas sake kad tas kaitimas gali buti nuo skrandzio bakterijos nes man jis ne is lempos atsirado,anksciau to nera buve netgi cia raso kad jei zandai kaista ne is nieko tai kaltas skrandis
Papildyta:
http://tutifruti-moo...musu-veide.html

Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 27, 10:42)
sveikos,oda aisku po to reiks labai priziuret,bet sakiau jeigu isis ta raudoni nuimti tai visa gyvenima tepsiu apsauga nuo uv ir t.t,nes nenoriu vel raudonuot nuo bet ko,man rausta dar nosis tai ir ta svitrino,o gydytojos pavardes tai nepamenu tik zinau is j raides,bet ji ten viena dermatologe,po proceduros pora dienu gali labiau pakaisti veidas bet nieko tokio,o kapiliaras tai istinsta po poros dienu praeina biski saselis ir viskas lauki kol nukris,as dabar tepu ant zandu ryte rozex ant virsaus biodermos AR krema,o vakare elideli,as nesuprantu kas pas mane ar ta rozines pradzia ar seip sudirginta oda,ar pasalau ,tokio niekad nebuvo ,na bet tikiuosi kad pavyks issinaikint,gydytoja sake turi padet,nes nera kapiliaru matyt,o tik raudonis,tik gaila kad sis gydymas irgi ilgokas 1 procedura i menesi
taip noretusi viska pasidaryt jau po poros men
dar einu skrandy tirti pirmadieni zarna ryti,dermatologas sake kad tas kaitimas gali buti nuo skrandzio bakterijos nes man jis ne is lempos atsirado,anksciau to nera buve netgi cia raso kad jei zandai kaista ne is nieko tai kaltas skrandis

http://tutifruti-moo...musu-veide.html
Gal kas buvote susidūrę su gydytoja Galinauskaite? Labai domintų atsiliepimai.
Kol kas pati radau tik neigiamus atsiliepimus

QUOTE(Mil@na @ 2012 01 27, 15:30)
na kaip kam sekasi naikintis?as treciadieni einu i antra procedura
gal kas Kaune naikinote kapiliarus lazeriu, kur, kokie atsiliepimai, kainos?
Aš Šiauliuose nerandu, kas padėtų juos naikinti..