Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

o kiek jus mokate uz viena procedura?????man tai 300kainavo.
Atsakyti
Na as vasara dariausi pas Babajana,tai efekto nebuvo,mokejau 500lt doh.gif ,todel dabar vel ejau i GK.Dare su tuo nauju lazeriu,tai abu kartus nieko nebemokejau. Buvau anksciau dariusi su IPS,tai efektas man buvo geresnis,o ir po proceduros viskas ten normaliai atrode, ne taip kaip po lazerio. Taigi toks jausmas,kad tikrai nera efektyviu proceduru
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 11, 18:13)
As dariausi odos ir lazerines chirurgijos centre Sierakausko g. Dariau sausi, gyd sake pati pamtysiu ar reikia antro karto ar ne. Kadangi mano kapiliaru ant nosies ir palei laaaabai daug buvo, tai dabar bent grazu ziureti ir po vieno karto, bet dar reiketu antro karto, tad dar kova eisiu, nes poto jau nebegalima daryti. Rezultatu tikrai esu patenkinta. Bet jau skausmas tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as ten planuoju darytis pas Duobiene
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2012 03 11, 17:13)
As dariausi odos ir lazerines chirurgijos centre Sierakausko g. Dariau sausi, gyd sake pati pamtysiu ar reikia antro karto ar ne. Kadangi mano kapiliaru ant nosies ir palei laaaabai daug buvo, tai dabar bent grazu ziureti ir po vieno karto, bet dar reiketu antro karto, tad dar kova eisiu, nes poto jau nebegalima daryti. Rezultatu tikrai esu patenkinta. Bet jau skausmas tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kokia ten kaina jei nepaslaptis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 03 12, 14:36)
as ten planuoju darytis pas Duobiene

Pas ja dariau. Ji aiskiai pasake, jog tokia procedura nera visam gyvenimui.

QUOTE(Bonama @ 2012 03 12, 14:44)
kokia ten kaina jei nepaslaptis ?  ax.gif

http://www.lazerinec...kainos-715.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 12 kovo 2012 - 14:47
As vakar nulekiau i odos dispanceri man pridegino ta zvaigzdute liko tik mazas sasiukas thumbup.gif sake kapiliaru mano tikrai nereik tvarkyt panaudot kremu specialiai jiems stiprinti.Kaip man gaila tu 200lt kur mokejau su lazeriu kai dare negaliu doh.gif rezultatas nulinis buvo ir man dar sake kad 3 kartus maziausiai reiks o kartas 100lt.Vakar sumokejau 16.75 lt biggrin.gif manau tikrai ten tik pinigus vilioja is tu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2012 03 14, 09:23)
As vakar nulekiau i odos dispanceri man pridegino ta zvaigzdute liko tik mazas sasiukas thumbup.gif sake kapiliaru mano tikrai nereik tvarkyt panaudot kremu specialiai jiems stiprinti.Kaip man gaila tu 200lt kur mokejau su lazeriu kai dare negaliu doh.gif rezultatas nulinis buvo ir man dar sake kad 3 kartus maziausiai reiks o kartas 100lt.Vakar sumokejau 16.75 lt  biggrin.gif manau tikrai ten tik pinigus vilioja is tu zmoniu

Kuri turit omeny, ta Vilniuj, Kauno gatvej? Elektra dare?

Siule kokia nors konkrecia kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2011 11 10, 15:36)
labas, kaip tavo kapiliarai jau nebematyti? kaip viskas atrodo praejus porai menesiu? as dariausi termokoaguliacija pries 3 sav nosies srityje tai  liko raudona deme..kapiliaro nematyt ( o jis buvo maziukas neryskus )..bet liko raudona deme..zodziu vaizdas pablogejes, gailiuosi pasidariusi tokia procedura..kita savaite eisiu konsultuotis del tos demes naikinimo lazeriu ir pulsine sviesa..tikiuosi eis pagerinti mano nosytes vaizda..

na ka galiu pasakyti praejus 5 menesiams po gydimo lazeriu ir pulsine sviesa..mano nosyte isgelbeta thumbup.gif kaip jau ir rasiau kad termokoaguliacijos budu buvo naikintas mazytis kapiliariukas ant nosies galiuko, liko didele raudona deme, nes ta kapiliara sutrauke, jis pasklido po oda, ir jei buciau dar karta dariusi termokoagualiacija, butu buve tik blogiau, ta aparata tc 3000 is vis reiktu uzdrausti, tai yra odos zalojimas.taigi man lazeriu nueme ta sluoksni odeles, kitaip sakant susidare sasiukas, kuris nukrito po savaites laiko , gavosi toks kaip randelis , duobele..taigi pradejo ataugineti nauja oda,duobute po truputi uzsipilde.. aisku viskas vyko gan letokai buvo raudona is pradziu kai sasas tik nukrito, bet sviesejo, ir dabar jau tas plotelis yra tokios spalvos kaip ir mano visa veido oda, tik jautresnis, parausta kazkiek labiau jei uzkliudomas, valant makiaza ar prausiantis,bet greit atsistato spalva.. na reikia dar laiko, kol galutinai susitvarkys, nes prireikia ir 6-8 men, kartais ir metu kol oda atsistato...tai tokia mano istiorija kai norejau panaikinti mini kapiliariuka o apturejau tiek rupesciu .
Papildyta:
4 menesiai praejo biskiuka susimaisiau biggrin.gif
Atsakyti
aha, man irgi idomu,kur tas dispanceris?

QUOTE(Jarida @ 2012 03 14, 10:23)
As vakar nulekiau i odos dispanceri man pridegino ta zvaigzdute liko tik mazas sasiukas thumbup.gif sake kapiliaru mano tikrai nereik tvarkyt panaudot kremu specialiai jiems stiprinti.Kaip man gaila tu 200lt kur mokejau su lazeriu kai dare negaliu doh.gif rezultatas nulinis buvo ir man dar sake kad 3 kartus maziausiai reiks o kartas 100lt.Vakar sumokejau 16.75 lt  biggrin.gif manau tikrai ten tik pinigus vilioja is tu zmoniu

QUOTE(mamulioka @ 2012 03 14, 18:10)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimesMedis: 15 kovo 2012 - 11:06
QUOTE(mamulioka @ 2012 03 14, 17:10)

ne cia Kaune 2-oje ligonineje
Atsakyti
na as vis tik manau eisiu i northway, jau du metus brandinu ta ejima ir niekaip. kita savaite einu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2012 03 15, 23:08)
na as vis tik manau eisiu i northway, jau du metus brandinu ta ejima ir niekaip. kita savaite einu lotuliukas.gif

lauksime atsiliepimu as kita savaite einu i lazerines derm. centra i konsultacija
Atsakyti