Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(lorenz0 @ 2012 03 01, 22:10)
ryt einu i gk klinika salintis, sake vienos proceduros uzteks, nes kazkoks naujas super duper lazeris labai galingas. Bet kaina nemaza.. verysad.gif papasakosiu kaip sekes  smile.gif pergyvenu tik delto, kad kaip tycia kai reikia salintis tuos kapiliarus ju nebesimato, ir neberaudona beveik, tai nezinau, tikiuosi tai neitakos proceduros rezultatu unsure.gif

nepergyvenkit viskas bus gerai. as jau po triju proceduru laukiu ketvirto.po pirmu dvieju rezultato nebuvo nes taike IPS O PASKUTINI KARTA DEJO LAZERI tai rezultatas iskarto pasimate.tik neisigaskit po proceduros veidukas dvi dienas atrodis nekaip, bet tikrai tikrai praeis.parsykit butinai kaip jusms sekesi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2012 03 02, 09:39)
nepergyvenkit viskas bus gerai. as jau po triju proceduru laukiu ketvirto.po pirmu dvieju rezultato nebuvo nes taike IPS O PASKUTINI KARTA DEJO LAZERI tai rezultatas iskarto pasimate.tik neisigaskit po proceduros veidukas dvi dienas atrodis nekaip, bet tikrai tikrai praeis.parsykit butinai kaip jusms sekesi. 4u.gif

aciu uz padrasinimus smile.gif 4u.gif o jus irgi gk klinikoje darotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2012 03 02, 09:39)

o jums kaip tik kapiliaru tinkleliai?pvz pas mane kaitimo jausmas ant zandu jau pasidariau 2 proceduras ips ,dar kaista,raudonumas dar labiau isryskejo,einu kovo 7 3 procedurai,net nzn,pas mane tu kapiliaru beveik nesimato tik apie nosi tai juos naikina su diodiniu lazeriu,o seip raudonis ir kaitimo jausmas
Atsakyti
uch, pasidariau ir as siandien biggrin.gif dabar siaubingai atrodau blush2.gif kai daro su lazeriu, tai neskauda, bet jau tas ips..nu ir skausmas doh.gif bet reik tiketis rezultatai bus, sake raudonumas ir patinimas per 5 dienas praeis, o kita procedura ne anksciau kito rudens rekomendavo smile.gif
Atsakyti
Gal kuri salinot zvaigzdine hemangioma? po keliu proceduru dingo? as jau 2 kart buvau lazeriu saude jokio pakitimo nera verysad.gif o kas karta tai nemazai tenka suploti unsure.gif
Atsakyti
aš kaip ti šiandien po IPL, po dviejų metų pertraukos, kadangi prieš du metus dariausi, du kartus, man užteko, kad kapiliariukai pasislėptu, bet kadangi nevengiu soliarumo, saulės, jie vėl pasirodė, man tai procedūra nemaloni, bet pakenčiama, šiaip veidukas po procedūros atrodo normaliai, neparaudes. Beje, dėl įdomumo, patį pirmą kartą kai bandžiau šią priocedurą ji nepavyko, kadangi jau buvau pagavus pavasarinės saulytės, nor ir saugojausi verysad.gif iškart gavosi nudegimas, ir procedūrą nutraukėm, todėl ir rekomenduojama atlikt procedūrą šaltuoju metu, tad paskubėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 03 02, 21:48)
uch, pasidariau ir as siandien biggrin.gif dabar siaubingai atrodau blush2.gif kai daro su lazeriu, tai neskauda, bet jau tas ips..nu ir skausmas doh.gif bet reik tiketis rezultatai bus, sake raudonumas ir patinimas per  5 dienas praeis, o kita procedura ne anksciau kito rudens rekomendavo smile.gif

na smagu, kad jau po viskam smile.gif ir kaip tas naujasis super duper lazeris? tikrai vienos procedūros pakako? ir kam tada dar tas ips? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 04, 12:58)
na smagu, kad jau po viskam  smile.gif ir kaip tas naujasis super duper lazeris? tikrai vienos procedūros pakako? ir kam tada dar tas ips? g.gif

ips tam, kad neberaudonuotu, nes matomu kapiliaru nedaug buvo, raudonis labiau kankino smile.gif tie matomi kapiliarai po lazerio dingo, o apie raudonuma ir kaitimo jausma dar anksti daryt isvadas, nes tik antra diena po proceduros, veidas dar sutines ir vietomis raudonas smile.gif pilna tokiu tamsiu saseliu ant veido biggrin.gif tik va su tuo ips man apsvitino biskeli placiau, vietas kur niekad neraudonuodavo, tai dabar bijau, kad nepradetu tos vietos raudonuot:D o siaip pati procedura apie 20minuciu truko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorenz0: 04 kovo 2012 - 12:28
QUOTE(lorenz0 @ 2012 03 04, 13:27)
ips tam, kad neberaudonuotu, nes matomu kapiliaru nedaug buvo, raudonis labiau kankino smile.gif tie matomi kapiliarai po lazerio dingo, o apie raudonuma ir kaitimo jausma dar anksti daryt isvadas, nes tik antra diena po proceduros, veidas dar sutines ir vietomis raudonas smile.gif pilna tokiu tamsiu saseliu ant veido biggrin.gif tik va su tuo ips man apsvitino biskeli placiau, vietas kur niekad neraudonuodavo, tai dabar bijau, kad nepradetu tos vietos raudonuot:D o siaip pati procedura apie 20minuciu truko smile.gif

o tose vietose kur lazeriu darė, ar ten nuo jo liko šašai? klausiu, nes galvoju daryti tik kapiliarų panaikinimą lazeriu

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 04, 17:07)
o tose vietose kur lazeriu darė, ar ten nuo jo liko šašai? klausiu, nes galvoju daryti tik kapiliarų panaikinimą lazeriu

smile.gif

jop, tokie tamsiai rudi saseliai, bet jie po oda man rodos, tai idomu kaip jie pranykt zada:D
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 03 04, 17:12)
jop, tokie tamsiai rudi saseliai, bet jie po oda man rodos, tai idomu kaip jie pranykt zada:D

ačiū už greitą atsakymą 4u.gif tai turėtų rezorbuotis, tik nežinia per kiek laiko, na reiktų tada ir man pasidaryti, aš tik žaizdelių/šašelių bijau

būtų įdomu įspūdžio po kokios savaitės, kaip vaizdas keičiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 04, 18:58)
ačiū už greitą atsakymą  4u.gif  tai turėtų rezorbuotis, tik nežinia per kiek laiko, na reiktų tada ir man pasidaryti, aš tik žaizdelių/šašelių bijau 

būtų įdomu įspūdžio po kokios savaitės, kaip vaizdas keičiasi smile.gif

jei tik su lazeriu darysies, nemanau kad daug saseliu bus smile.gif zinoma priklauso nuo to kiek ten tu kapiliaru matomu wink.gif
Atsakyti