Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

Manyciau nieko nera amzino, taciau vaikscioti su tom kraujagyslem ant veido tai tikrai nesinori, gal atsiras ir kitur, bet jei nieko nedaryti, tai ilgainiui visas veidas bus toks. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 10 03, 21:43)
gal kas zinot, ar tetraciklinas stiprina kapiliarus ir ar isvis ji galima vartot siai problemai salinti?

Nemanau, kad padėtų schmoll.gif
Tetraciklinas yra plataus spektro antibiotikas nuo pneumonijos, bronchito, anginos, prie ko čia kapiliarai?
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 10 22, 10:14)
Nemanau, kad padėtų  schmoll.gif
Tetraciklinas yra plataus spektro antibiotikas nuo pneumonijos, bronchito, anginos, prie ko čia kapiliarai?

tiesiog kazkur skaiciau, kad vartojamas nuo spuogu ir kapiliaru;/
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2012 10 22, 11:56)
tiesiog kazkur skaiciau, kad vartojamas nuo spuogu ir kapiliaru;/

[QUOTE]

Nuo spuogų tai turbūt gali padėti, nes antibijotikai naikina bakterijas. Bet dėl kapiliarų schmoll.gif
Atsakyti
gal kas bandet išsiplėtusių veido kapiliarų šalinimo procedūrą E-LIGHT lazeriu „Grožio studijoje" Vilniuje?
Atsakyti
Merginos, Elight nera lazeris, neapsigaukite, tai paprasciausia impulsine sviesa. Kaip atskirti, o taip, kad su lazeriais kosmetologai negali dirbt, kiek jau cia forumuose aiskintasi ir visur placiai rasoma, jie dirba su silpniausiais aparaciukais su tokia ir namuose lempute galite pasisviesti, uztai ir kainos 50 lt, o kad prisivilioti klientu pasivadina kaip nori. Su lazeriais tik gydymo klinikose gali dirbti gydytojai, todel del atsinaujinimo tai svarbiausia gera lazeri pasirinkti. Aisku, niekas nepakeis prigimties, tam reikia specialius kremus naudoti, bet jai jau raudonuoja veidas ir islinde kapiliarai tai tik lazeris gali padeti.
Atsakyti
Kiek skaiciau gera lazeri nusipirko Era Esthetic lazerine klinika VBeam http://www.lazerinek...vbeam2-perfecta Jis, kaip supratau kaip tik ir stiprina oda, kad kapiliarai neatsinaujintu, kiek skaiciau uzsienio forumuose, labai giriamas. As uzsirasiau i lazeri kitam treciadieniui, eisiu, ka pasakys ir kiek man kainuos aplink nosyte tuos raudonus siulus pasitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Gaivilė @ 2012 11 19, 13:39)
gal kas bandet išsiplėtusių veido kapiliarų šalinimo procedūrą E-LIGHT lazeriu „Grožio studijoje" Vilniuje?

2 ar 3 kartus dariausi ,,Jaunatvės namuose" Žukausko gatvėje - efekto - jokio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2013 01 11, 01:32)
Kiek skaiciau gera lazeri nusipirko Era Esthetic lazerine klinika VBeam http://www.lazerinek...vbeam2-perfecta Jis, kaip supratau kaip tik ir stiprina oda, kad kapiliarai neatsinaujintu, kiek skaiciau uzsienio forumuose, labai giriamas. As uzsirasiau i lazeri kitam treciadieniui, eisiu, ka pasakys ir kiek man kainuos aplink nosyte tuos raudonus siulus pasitvarkyti.

Labai domintu atsiliepimai ir kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 01 11, 12:18)
2 ar 3 kartus dariausi ,,Jaunatvės namuose" Žukausko gatvėje - efekto - jokio  doh.gif

suklaidinau, dariausi ,,Jaunystė" Žukausko g.
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 01 13, 18:14)
suklaidinau, dariausi ,,Jaunystė" Žukausko g.

Dariausi" Jaunatvės namuose" ir tikrai nepatenkinta likau schmoll.gif Ėjau tikrai daug kartų, net mėnesiais, išleidau tikrai nemažai pinigėlių, o nieko man nepanaikino. Dabar tepuosi Adelės tepalu, lyg ir geriau. Neleiskit pinigėlių be reikalo 4u.gif
Atsakyti
As jau po proceduros. Esu patenkinta, priemimas labai patiko ir aplamai sakyciau puikus aptarnavimas, visai nebrangiai sumokejau is viso 250 Lt Salinausi apie nosi, tai man dar pasaude ant skruostu tokias mazas kraujagysles, kad po to neislistu. Aplink nosi is karto pranyko, kur sonuose ant zandu tai paraudonavo, nes cia gydytoja sake smulkus tinklas, kuris po sito lazerio irgi isnyks. Tai va jau parejo savaite ir tos vietos jau ryskiai prasviesejo. Tikrai atrodo gerai, tai supratau, kad daugiau man ir nebereikia ateiti, jei pranyko smile.gif
Atsakyti