Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(leticia @ 2013 01 23, 17:07)
As jau po proceduros. Esu patenkinta, priemimas labai patiko ir aplamai sakyciau puikus aptarnavimas, visai nebrangiai sumokejau is viso 250 Lt Salinausi apie nosi, tai man dar pasaude ant skruostu tokias mazas kraujagysles, kad po to neislistu. Aplink nosi is karto pranyko, kur sonuose ant zandu tai paraudonavo, nes cia gydytoja sake smulkus tinklas, kuris po sito lazerio irgi isnyks. Tai va jau parejo savaite ir tos vietos jau ryskiai prasviesejo. Tikrai atrodo gerai, tai supratau, kad daugiau man ir nebereikia ateiti, jei pranyko  smile.gif

Cia Jus buvot Era Estetica ar kaip jinai ten vadinas? O iskart po proceduros kaip suprantu visai imanoma zmonese rodytis, jokiu sasiuku nesusidaro? Man kai megino salint elektra, tai visa savaitgali namie teko prasedet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2013 01 23, 18:07)
As jau po proceduros. Esu patenkinta, priemimas labai patiko ir aplamai sakyciau puikus aptarnavimas, visai nebrangiai sumokejau is viso 250 Lt Salinausi apie nosi, tai man dar pasaude ant skruostu tokias mazas kraujagysles, kad po to neislistu. Aplink nosi is karto pranyko, kur sonuose ant zandu tai paraudonavo, nes cia gydytoja sake smulkus tinklas, kuris po sito lazerio irgi isnyks. Tai va jau parejo savaite ir tos vietos jau ryskiai prasviesejo. Tikrai atrodo gerai, tai supratau, kad daugiau man ir nebereikia ateiti, jei pranyko  smile.gif

o cia tik kapiliarus naikina ar ir raudonuma veido?nes kai ant veido yra raudonumas, ne visada tie kapiliarai matosi..impulsine sviesa ta raudonuma naikina, bet man ji nepadejo, tai klausimas ar tavo bandytas lazeris naikina raudonuma ar tik matomus kapiliarus?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 01 23, 18:36)
Cia Jus buvot Era Estetica ar kaip jinai ten vadinas? O iskart po proceduros kaip suprantu visai imanoma zmonese rodytis, jokiu sasiuku nesusidaro? Man kai megino salint elektra, tai visa savaitgali namie teko prasedet sad.gif

Era Esthetic lazerineje klinikoje. Man nei kokiu sasiuku nesusidare, kur aplink nosi is karto pranyko kapiliarai, paraudimas buvo tik ant skruostu, kur papildomai pasaude, bet pas mane jie ir taip raudoni, tai neypatingai sakyciau.

Su elektra nezinau, labai jau senas budas ir ant veido sau nedrisciau, draugei apgama pasalino su eletra, tai tokia duobute liko, kad doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2013 01 26, 17:14)
o cia tik kapiliarus naikina ar ir raudonuma veido?nes kai ant veido yra raudonumas, ne visada tie kapiliarai matosi..impulsine sviesa ta raudonuma naikina, bet man ji nepadejo, tai klausimas ar tavo bandytas lazeris naikina raudonuma ar tik matomus kapiliarus?biggrin.gif

As suprantu, kad sitas lazeris viska isnaikina ir raudoni ir kapiliarus, todel kai atejau naikintis tik aplink nosi, man gydytoja dar ant keliu vietu zanduose irgi padare, taip patare, sake, kad po 3 savaiciu isblyks. Tai dabar jau 10 dienu, kas idomiausia, tose vietose, kur buvo kapiliarai ant zandu ir pats raudonumas pablyskes.

Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2013 01 26, 23:49)
As suprantu, kad sitas lazeris viska isnaikina ir raudoni ir kapiliarus, todel kai atejau naikintis tik aplink nosi, man gydytoja dar ant keliu vietu zanduose irgi padare,  taip patare, sake, kad po 3 savaiciu isblyks. Tai dabar jau 10 dienu, kas idomiausia, tose vietose, kur buvo kapiliarai ant zandu ir pats raudonumas pablyskes.

Jei teisingai supratau, jums be kapiliaru dar nuo skruostu raudoni salino su lazeriu, ten nebuvo kapiliaru stipriai išsiplėtusiu? Klausiu, nes man ant skruostu ir smakro tik paraudimai, iš arti per veidrodį žiūrint ir patempus toje vietoje oda matosi labai smulkios raudonos kraujagysles, tai idomu kaip tokius plemukus šalina, kiek supratau cia forumą paskaičius, lazeriu? Kiti nieko ten nemato, man pačiai nepatinka, norisi pasigrazinti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lorenz0 @ 2013 01 26, 17:14)

Vis dar planuojate naikinti raudonuma, gal kažką daugiau sužinojote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 27, 11:15)
Jei teisingai supratau, jums be kapiliaru dar nuo skruostu raudoni salino su lazeriu, ten nebuvo kapiliaru stipriai išsiplėtusiu?                                                                                                                              Klausiu, nes man ant skruostu ir smakro tik paraudimai, iš arti per veidrodį žiūrint ir patempus toje vietoje oda matosi labai smulkios raudonos kraujagysles, tai idomu kaip tokius plemukus šalina, kiek supratau cia forumą paskaičius, lazeriu? Kiti nieko ten nemato, man pačiai nepatinka, norisi pasigrazinti. 4u.gif

Papildyta:

na as salinausi gkklinikoj pries metus, bet nepadejo nieko, tai dabar ieskau naujienu, gal medicina pazenge ir veiksmingu dalyku sukure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2013 01 28, 00:16)
na as salinausi gkklinikoj pries metus, bet nepadejo nieko, tai dabar ieskau naujienu, gal medicina pazenge ir veiksmingu dalyku sukure biggrin.gif

Pasiskaitinejau Estetus klinikos puslapyje, ten visokias korekcijas atlieka, gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 01 27, 11:15)
Jei teisingai supratau, jums be kapiliaru dar nuo skruostu raudoni salino su lazeriu, ten nebuvo kapiliaru stipriai išsiplėtusiu?                                                                                                                              Klausiu, nes man ant skruostu ir smakro tik paraudimai, iš arti per veidrodį žiūrint ir patempus toje vietoje oda matosi labai smulkios raudonos kraujagysles, tai idomu kaip tokius plemukus šalina, kiek supratau cia forumą paskaičius, lazeriu? Kiti nieko ten nemato, man pačiai nepatinka, norisi pasigrazinti. 4u.gif

Papildyta:

Mano skruostai siaip irgi patempus oda daugiausiai matosi, kartais kai ieinu i silta patalpa labiau parausta, bet as ejau pradziai tik kapiliaru naikintis, tai kai man skruostuose ant paciu kapiliaru padare ir truputi placiau, nes sake kad ateity neislistu tinklas, man pasviesejo ir raudonis tose darytose vietose. Jei taip gerai su tuo nauju lazeriu blyksta, dar truputi palauksiu ir turbut eisiu visus skruostus darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leticia @ 2013 01 28, 19:13)
Mano skruostai siaip irgi patempus oda daugiausiai matosi, kartais kai ieinu i silta patalpa labiau parausta, bet as ejau pradziai tik kapiliaru naikintis, tai kai man skruostuose ant paciu kapiliaru padare ir truputi placiau, nes sake kad ateity neislistu tinklas, man pasviesejo ir raudonis tose darytose vietose. Jei taip gerai su tuo nauju lazeriu blyksta, dar truputi palauksiu ir turbut eisiu visus skruostus darytis  ax.gif

Idomu, kiek proceduru mazdaug reikia ir kiek gali kainuoti tai?
As Kaune Estetus bandysiu bent jau i konsultacija pradziai nueiti ir paziuresiu, ka rekomenduos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 28 sausio 2013 - 18:50
As buvau ne Estetus, jie neturi tokio lazerio, o Era Esthetic lazerineje klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(lorenz0 @ 2013 01 28, 00:16)
na as salinausi gkklinikoj pries metus, bet nepadejo nieko

Kiek zinau, GK klinikoj yra frakselio lazeris, tai jis ir nera skirtas kapiliaru salinimui. Frakselis idealiausiai salina strijas, randus, rauksles ir dar kazkiek paveikia pigmentines demes. Gal as ir klystu, bet niekur neteko skaityt, kad frakselis nuo kapiliaru butu naudojamas g.gif Kaip leticia rase apie klinika, kur VBeam lazeris yra - tai va sis lazeris yra skirtas kraujagyslems.

Zodziu, as pries eidama, pradzioj paskambinciau i klinika, suzinociau koki lazeri jie turi ir paskaityciau apie ta lazeri, kokiom problemom jis yra skirtas. Bet tikrai neiciau aklai. Nes tai kad klinikoj yra kazkoks lazeris, dar nereiskia, kad jis tavo problemom sprest skirtas. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 30 sausio 2013 - 13:21
As salinausi kapiliarus Era Estetic klinikoje, sumokejau apie 600lt, pirmas 3 dienas veidas buvo patines, bet matesi akivaizdus skirtumas, negalejau atsiziuret i veidrodi, nes mano rausvos spalvos oda buvo visiskai balta! Bet po poros savaiciu odos rausvumas sugrizo. Aisku kazkiek maziau gal, grizus is lauko veidas "nebekaista", bet iki tobulo rezultato, dar manau reiktu poros proceduru... ax.gif
Atsakyti