Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

Sveikos merginos, aš naikinausi tris kapiliarus ant nosies galiuko Klaipėdoje, valdiškame odos dispancerio kosmetikos kabinete. Nuėjau pas daktare, procedūra truko tris minutes, į kiekviena raudoną taškelį su labai mažute adatėle bedė po kelis sykius, kai kraujas nutekėjo užtepė kažkokios pudrytės. Sakė, kad vienos procedūros gali neužtekti, bet tąkart man užteko. Kelias dienas vaikščiojau su šašiuku, kurio beveik nesimatė. Kikevienas taškelis kainavo 8 litus, tai viso sumokėjau 24, kur privačiam kosmetikos kabinete būčiau paklojus apie 1000 litų. Beje, po kelių mėnesių taškelis pasirodė, tik jau kitoj vietoj, nuėjau vėl pasinaikint, tačiau šįkart vieno seanso neužteko.
Beje, šią procedūrą atlieka nuo spalio iki kovo, kol saulė nėra aktyvi.
Suteiktom paslaugom likau labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ISPANE @ 2007 02 21, 10:15)
jo, labai aktualu , laukiam atsiliepimu  drinks_cheers.gif

na as dariausi sia procedura 2 kartus

galima tai padaryti odos ir veneriniu ligu dispanceri (kazkaip su tokiu aparatu naikina) kaina 25 lt. pries tai nueini pas gydytoja, ji pasako,kad visam laikui tai nepades, kad reikia vengti saules, pirciu gerti rutinoskorbina ar kazka panasiau tada nueini i kita kab ir ten jas panaikina, po proceduros kapiliaro vieje kur buvo durys lieka sasiukas keliom dienom

ir dar dariausi ta pati, tik grazesnej vietoj tai hypermaximoj yra grozio salonas "amesteja ar kazkas panasau" tai viskas tas pats, tik aplinka grazesne ir kosmetologe maloni kaina man buvo 50 nes labai mazai kapiliaru naikno

gal tiek, tikiuosi kam nors pades
Atsakyti
Sveikutės, visos temos neskaičiau, bet gal kuri lazeriu naikinote kapiliarus nuo veido? Žinau, kad yra adatom gydymas, bet tas procedūras reikia mažiausiai 3k daryti, skauda ir palaipsniui kapiliarai vistiek išlenda. O kaip su lazeriu? mačiau reklamą, kad užtenka vieno karto ir tipo pamirši, kad juos turėjai. Ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2007 07 19, 06:44)
Sveikutės, visos temos neskaičiau, bet gal kuri lazeriu naikinote kapiliarus nuo veido? Žinau, kad yra adatom gydymas, bet tas procedūras reikia mažiausiai 3k daryti, skauda ir palaipsniui kapiliarai vistiek išlenda. O kaip su lazeriu? mačiau reklamą, kad užtenka vieno karto ir tipo pamirši, kad juos turėjai. Ar tiesa?

vakar buvau konsultacijoje pas Grigonytę, mano atveju vien nuo nosies išnaikinti kapilarus kainuotų apie 500lt, vienos procedūros gali nepakakti
Atsakyti
Gal kam nors šalino trūkusius kapiliarus "Gydomosios kosmetologijos centre"? 4u.gif
Atsakyti
Noriu atnaujinti tema, nes labai aktualu. Gal kas gali parekomenduoti Vilniuje naikinti kapiliara? Turiu viena mazuti, tad nenoriu moketi milziniskus pinigus, ji ir taip tik pati pastebiu, bet pastebiu kiekviena ryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 06 13, 19:06)
Noriu atnaujinti tema, nes labai aktualu. Gal kas gali parekomenduoti Vilniuje naikinti kapiliara? Turiu viena mazuti, tad nenoriu moketi milziniskus pinigus, ji ir taip tik pati pastebiu, bet pastebiu kiekviena ryta  doh.gif

Man tas pats aktualu, bet tik Panevezyje. Gal kas nors ka nors zino?
Atsakyti
Paklausti noriu: dabar reikia laukti rudens, jei noriu šalinti kapiliarus? Nes girdėjau, kad negalima, kai yra intensyvi saulė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 14 liepos 2008 - 17:17
Merginos,gal padesit,mano mama nori ant koju(kur yra prie pedos tas kauliukas ir is kitos puses)esancius kapiliarus salinti,ar kas susiduret su sia procedura?pasidalinkit patirtimi ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Turiu tokia problemyte, prie nosies truko kepiliaras ir jis pleciasi doh.gif Galvoju kokiu budu butu geriausia ji panaikinti unsure.gif ??? Negaliu net i ta puse veido ziuret, nors ir nedidelis plotelis, bet labai del to nervuojuosi verysad.gif Laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Ejau pas kosmetologe AMETISTEJOJ darytis veido kauke, o pas mane irgi nemazai kapiliaru, tai sake butinai reikia juos salinti kol dar nera l.issiplete, metu laikas nesvarbu, bet po kiek laiko, po puses metu vis tiek ju atsiras- pridure, tai vat nezinau, gal verta, gal ne... unsure.gif
Papildyta:
kaina sake bus iki 300lt.
Atsakyti
Tai kur Vilniuj salina tok adatelem??!!
Atsakyti