Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(*Aya* @ 2008 10 28, 11:07)
Tai kur Vilniuj salina tok adatelem??!!

Pati turiu tokia problema ir tikrai zinau,kad kazkur Antakalnyje lazeriu naikina. Tik negaliu dabar adreso tiksliai pasakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 12 13, 02:07)
Pati turiu tokia problema ir tikrai zinau,kad kazkur Antakalnyje lazeriu naikina. Tik negaliu dabar adreso tiksliai pasakyti blush2.gif

Lazeriu visose rimtose grožio klinikose naikina. Būtent adatomis- čia jau minėtoje klinikoje ir dar kažkur buvau radusi kad odos ligų dispanceryje Vilniuje, ieškojau internetu info apie šią įstaigą bet neradau.
Atsakyti
Klaipėdietės, gal žinot kur naikina? rolleyes.gif Turiu du nedidelius kapiliarus ant žando, bet bais jie man į akis lenda mad.gif

Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 15, 12:56)
Klaipėdietės, gal žinot kur naikina?  rolleyes.gif Turiu du nedidelius kapiliarus ant žando, bet bais jie man į akis lenda mad.gif

Sothys SPA centre tikrai rolleyes.gif
galbūt Lornoj dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 12 02, 22:59)
Na as turiu viena taskiuka veide, bet as esu tikra, kad man nekainuos. Nezadu moket nei lito  schmoll.gif  juk parasyta nemokamai,  man telefonu patvirtino, jei ka - apsisuksiu ir iseisiu  biggrin.gif

Tai kuo baigesi - ar sutvarke kapiliarus nemokamai?
Atsakyti
QUOTE(Galnegal @ 2008 12 16, 11:11)
Tai kuo baigesi - ar sutvarke kapiliarus nemokamai?

dar tik eisiu, bet kai ziurejau ju tinklalapy, tai kiek pakeite kitaip suformulave salygas. as zadu nueiti sutartu laiku, iskart klausti kainos, jei iki 100 viskas kainuos - tai bala nemate, bet jei daugiau - iseisiu nesukdama galvos, ner ko jiems klaidinancius pranesimus daryt.
Atsakyti
Tai va, buvau. Su siuntimu, visais tyrimu rezultatais. Nemokejau nei 1 cento, kaip rezultatas - laikas parodys.
Atsakyti
sveikos. tai štai, buviau šiandien NorthWay klinikoje, toje pačioje kurioje radiochirurginiu būdu šalinami kapiliarai. vedžiau ten vyrą kad nosiuką sutvarkytų. turėjome siuntimą, tyrimus ir nusiteikimą. na bet smile.gif nesiteikė gydytojas nieko daryti, sako kad permaži dar tie kapiliarai. ašku aš tai ne spec. bet mano galva jie tikrai pakankamai dideli ir labai paviršiuje. tai klausiu aš jo kada ateiti tada- sako, kai kels diskomfortą. nu laba dieną, lyg dabar malonumų ieškodami čia atejom. būčiau dėkinga, jei ten buvusi mama pasakytų pas kurį gydytoją buvo. mes papuolėme pas vyrą, pavardė iš O ir tokia įdomi, nesugebėjau įsismininti, toks kaip vyras išsireiškė "lengvai padėjęs" .

aš aišku ryžto nepraradau, po kiek laiko vėl eisim, tik aišku ne pas tą gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 02 07, 21:35)
ryžto nepraradau, po kiek laiko vėl eisim, tik aišku ne pas tą gydytoją.

tai gal pabandykit ne tik gydytoją, bet ir kliniką pakeist. nes toks atsainus gydytojo požiūris atspindi klinikos politiką. tiksliau - jos nebuvimą cool.gif
Atsakyti
Pries 2 metus naikino nuo nosiuko Sugiharoj, kainavo kazkur gal 120-140 lt su lazeriu, nes nedidelis plotas , mazdaug iki 1 kvadratinio cm. Pradziai atrode, kad lyg pasviesejo, lyg isnyko ta kraujagysle, bet nezinau gal karstu arbatu pageriau, gal ko stipriau, ir neuzilgo vel tas pat unsure.gif Meginsiu eit dar karteli.
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2009 02 08, 02:52)
Pries 2 metus naikino nuo nosiuko Sugiharoj, kainavo kazkur gal 120-140 lt su lazeriu, nes nedidelis plotas , mazdaug iki 1 kvadratinio cm. Pradziai atrode, kad lyg pasviesejo, lyg isnyko ta kraujagysle, bet nezinau gal karstu arbatu pageriau, gal ko stipriau, ir neuzilgo vel tas pat  unsure.gif  Meginsiu eit dar karteli.

kiek teko dometis, vieno karto tikrai nepakanka. Va pzv ir man - pirma diena - vietoj ryskau kapiliaro matesi tik balta demele, o po keliu dienu vel isryskejo sad.gif Aisku, ne taip ryskiai kaip buvo pries tai, bet pakartoti reiktu.
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2009 02 08, 13:26)
kiek teko dometis, vieno karto tikrai nepakanka. Va pzv ir man - pirma diena - vietoj ryskau kapiliaro matesi tik balta demele, o po keliu dienu vel isryskejo sad.gif Aisku, ne taip ryskiai kaip  buvo pries tai, bet pakartoti reiktu.

o kam mergaiciukes jus norite lazerintis...nes kiek zinau...po kiek tai laiko vel reikia darytis ta operacija... unsure.gif
reikia visu pirma pabandyti stiprinti kapiliarus,,,o tik veliau griebtis krastutiniu priemoniu... ax.gif juk yra visokiausiu priemoniu kad tai padarytume... cool.gif as tai jau atradusi savaja... victory.gif first.gif
Atsakyti