Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(Irmama @ 2014 03 19, 12:11)
sake po tu proceduru, kitur atsiranda kapiliaru unsure.gif

man butent taip ir buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2014 03 19, 12:11)
nusipirksiu kapiliaru sieneles stiprinamaji krema ir kuris dar apsaugo nuo saules ir viskas...nes megstu pasilepinti ir pirtimis ir saulute, taip, kad gyvenu tik karta, tokiu malonumu neatsisakysiu biggrin.gif  4u.gif

gal pasidalintumet, kas per kremukas, gal ir mum reik... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute_as @ 2014 03 19, 13:18)
Dau zmoniu daug ir patirciu turiu drauge kuri eroj daresi tao lb jai ok viskas  g.gif
O as irgi daugiau nebesidarysiu buvo last time  smile.gif perdauk odai streso .....

viskas individualu, matyt. kaip ir visame kame - yra procentas zmoniu, kuriems tinka, yra ir isimciu
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 19, 16:42)
man butent taip ir buvo  doh.gif

Ta prasme? unsure.gif salina kapiliarus ant veido vienur, tai svariose veido vietose ju dar gali atsirasti?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 03 19, 17:16)
Ta prasme? unsure.gif  salina kapiliarus ant veido vienur, tai svariose veido vietose ju dar gali atsirasti?

as jau rasiau anksciau. pasidaviau ikalbinejimams "pataisyti" visa nosi, nors tikrai ant desines snerves buvo tik vos matomos uzuomazgos, kuriu galima buvo net nemaskuot, visai nekele rupesciu. tai PO situacija tenais suprastejo, atsirado nauju. nesutapimas, tai ivyko keliu menesiu begyje, kaip tik kol dariausi kelias proceduras. o dabar net nezinau kaip toki dalyka vertint - daktare buvo pakstelejusi keliskart ir per nosies viduri (ka jinai ten buvo iziurejus, nezinau, as isvis nieko nemaciau, bet gi mokejau "uz visa nosi", tai ir reikejo tuos pinigus atidirbt), o va dabar po metu matau kelis besiuzmezgancius mazycius, kol kas vos izvelgiamus, bet vis delto kapiliariukus. gal ir sutapimas, jei jau yra tokia tendencija, o gal ir isprovokavo
Atsakyti
[quote=Joviva,2014 03 19, 19:16]
Ta prasme? unsure.gif salina kapiliarus ant veido vienur, tai svariose veido vietose ju dar gali atsirasti?
[/quote

As kazkaip nemanau kad atsiranda naujai, tiesiog jei oda kapiliarine vienur dingsta atsiranda kitur... betkokiu atveju jei situacija netragiska abejociau del vertumo... as nesiskundziau veido kaitimu niekada o dabar po proceduros uzkaitimai uzeina.. gal cia gyjimo procesas toks??
Pirma karta nieko panasaus nebuvo, todel nebuvo jokios baimes procedura kartoti..
Skambinsiuosi savaites gale i klinika aprasymuose proceduros raso kad procedura saugi, kad patinimas praeina po keliu valandu.. apie Kaitimus veido isvis nielas neminejo..

Atsakyti
[quote=mamulioka,2014 03 19, 16:42]

Papildyta:

Papildyta:

Taip, zinoma mirksiukas.gif aisku, cia gal kiekvienai individualiai reikia pasitarti su dermatologe g.gif Man si rekomendavo mirksiukas.gif

http://www.valerijon...s-gelis--30ml-/
4u.gif
Atsakyti
[quote=Irmama,2014 03 20, 14:39]

Papildyta:

Papildyta:

Taip, zinoma mirksiukas.gif aisku, cia gal kiekvienai individualiai reikia pasitarti su dermatologe g.gif Man si rekomendavo mirksiukas.gif

4u.gif
[/quote]

o nepimejo, kur pirkti? Ar cia visose vaistinese jo buna? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Irmama,2014 03 20, 13:39]

Papildyta:

Papildyta:

4u.gif
[/quote]

aciukas, reikes interneto platybese pasidomet...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 03 20, 16:03)
aciukas, reikes interneto platybese pasidomet...

kosmetikos isparduotuvej.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 03 18, 13:16)
Gal galite priminti kur daretes ir kiek kainavo? 4u.gif

As tai Era Esthetic, per kelis kartus nosis ir skruostai susidare apie 600-700 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leticia: 26 kovo 2014 - 14:06
QUOTE(leticia @ 2014 03 26, 14:05)
As tai Era Esthetic, per kelis kartus nosis ir skruostai susidare apie 600-700 lt

as tik uz viena karta uz nosi 320 mokejau, cia dar su akcija unsure.gif
Atsakyti
O man po kokiu 4 menesiu po salinimo lazeriu,atsirado kitoje vietoje ir daug baisiau atrodo..sad.gif
Atsakyti
Merginos menesis po proceduros Gk nemetykit pinigeliu jokiu budu.. situacija dar daugiau ju atsirado nei buvo...
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2014 04 06, 20:05)
O man po kokiu 4 menesiu po salinimo lazeriu,atsirado kitoje vietoje ir daug baisiau atrodo..sad.gif

Tas pats ir su manimi po menesio proceduros GK klinikoje situacija baisesne nei buvo...
Daugiau nebeisiu ir nebemetysiu pinigu verysad.gif
Atsakyti