QUOTE(asrugile223 @ 2014 06 16, 21:35)
Man labai padejo Vbeam lazeris, oda pasviesejo, taip nebekaista, neberausta, dabar galiu sau leisti pasirodyti ir be pudros
as dariausi era esthetic klinikoje skruostus, negaila isleistu pinigeliu tikrai.

Naujokas

QUOTE(Meskute_as @ 2014 06 11, 21:15)
As kaip ir minejau salinausi GK zandukai ir nosis...saugojau tepiau 50 spf...dvi savaites atrode lyg padejo, o paskui viskas lauk islindo atgal. Pinigai i sikna..
Man netgi pablogejo vaizdas...Todel pilnai tikiu merginomis kurios ta pati rase..Gal kitur butu geriau?
Eroj salinu plaukus lazeriu...daresi kapiliarus mano kosmetologe pas juos sake liko randas ant nosies
Tema seku jau ilga laika ale jokiu naujoviu ..
Man netgi pablogejo vaizdas...Todel pilnai tikiu merginomis kurios ta pati rase..Gal kitur butu geriau?
Eroj salinu plaukus lazeriu...daresi kapiliarus mano kosmetologe pas juos sake liko randas ant nosies

Tema seku jau ilga laika ale jokiu naujoviu ..
man pvz tik subjaurojo veida lazeris. viska atiduociau, kad grazintu ta, ka turejau...
QUOTE(Meskute_as @ 2014 06 16, 21:00)
tai kad ne vakar gi prisijunges

visko gali but, kad kazkam padeda, kitaip nebutu kreipiamasi, jei butu totaliai nesekmingi rezultatai. bet kazin, kokia ta statistika

QUOTE(-Chloe- @ 2014 06 16, 20:02)
man pvz tik subjaurojo veida lazeris. viska atiduociau, kad grazintu ta, ka turejau...
O kur jums taip sugadino ?

QUOTE(asrugile223 @ 2014 06 16, 22:35)
cia dabar??? tai man dabar reikia skustis, kad manimi patiketu? Man labai pagerejo oda, tai kodel turiu rasyti kitaip??? supratau, geri komentarai cia nepageidaujami, tai nesistebekite kad ju ir nera.. o tie, kurie dalinasi savo patyrimu, pajuokiami, nes raso teigiamai... 

Ne nu pasijungia naujas nikas ir raso kaip man patinka kirpeja Juoda Juodeliene, nu nerealiai su mano plaukuciais susitvarko, ir priemones parenka tobulas

Iskaitant tai kad dariausi proceduras lazeriu, kad apie Era ir ju lazeri butent kapiliaru salinime labai daug neigiamu atsiliepimu, kad mano draugu tarpe yra merginoms like randai ir t.t. labai jau idomiai tokie postai atrodo, o dar kai raso naujas zmogus forume... Valio jei jums padejo, bet stebetis kad kazkas tuo netiki mazu maziausiai kvaila...
Papildyta:
QUOTE(-Chloe- @ 2014 06 16, 22:02)
Na man asmeniskai per drasu butu teigti, kad subjaurojo. BET situacija, tikrai labai pablogino....
Islindo kaip ir kitoms merginos cia rasusioms, vietose kur ju anksciau niekada nera buve

Po proceduros istiesu apie 2-3 savaites, oda tose vietose buvo pa balusi, ir atrodo, kad oho koks pagerejimas, bet veliau vaizdas tik pablogejo... Man Babajanas siule ateiti dar karta, bet as suzinojau kad laukiuosi, del to teko procedura atideti, o ir siaip tikrai nebebuciau ejusi, nes po pirmo karto veidas istiesu buvo subjaurotas ir atrode klaikiai....
Sako kad lazeris atnaujina oda, man dare po salinimo ta vadinama atnaujinima, bet tikai jokiu akiai apciuopiamu rezultatu nemaciau...
Dabar investuoju i priemones, dazniau lankausi pas kosmetologe ir tikrai zinau kad jokiu stebuklingu budu su sia bedele kovos nera.
tikrai nesiruosiu irodineti savo tiesos, tiesiog parasiau kokia mano patirtis ir kiek as skaiciau siame forume komentarus, taigi cia tie patys keli zmones, kuriems nepadejo... Manau, kad vieniems susitvarko per viena karta, kitiems ir 3 mazai...negali 100 proc. zinoti kodel, man sake, kad nuo paveldimumo labai priklauso ir nuo kosmetikos ka naudoji ir t.t.
as taip pat ne po vieno apsilankymo patapau laiminga... buvau tris kartus ir galvojau, kad reikes dar karto, bet po gero menesio pradejau jausti, kad sportuojant nebeismusa raudonis, kai anksciau skruostai visada kaisdavo ir patalpose, pati oda pasilygino... man tai yra pasiekimas, kad pagaliau nebereikia taip kompleksuoti ir visoms linkiu to paties.
as taip pat ne po vieno apsilankymo patapau laiminga... buvau tris kartus ir galvojau, kad reikes dar karto, bet po gero menesio pradejau jausti, kad sportuojant nebeismusa raudonis, kai anksciau skruostai visada kaisdavo ir patalpose, pati oda pasilygino... man tai yra pasiekimas, kad pagaliau nebereikia taip kompleksuoti ir visoms linkiu to paties.
QUOTE(veriru @ 2014 06 17, 11:26)
Estetus ir biofirst....
ko jus prisikabinot prie to naujoko statuso?
taigi zmogus dar pernai prisiregistraves... o ne siaip specialiai tam, kad savo paslugas pareklamuotu
tikim, kad kazkam padejo. siaip cia gal tiesiog lietuvaiciu bruozas - megstam skustis. tai kai viskas blogai, tada ir komentuojam, antireklama padarom. o kai gerai - tai ne motais, mazai kas uzeina parasyt pasigirt pasiekimais, parekomenduot. dazniausiai tikrai, kaip cia buvo jau mineta - reklama tiraja to zodzio prasme padaro, nes turi kazkokiu interesu... ir ligu skilty, kai bloga, tai nuolat smescioja forume, o kai ziu pasveiko, tai ner kada zmogui rasinet

tikim, kad kazkam padejo. siaip cia gal tiesiog lietuvaiciu bruozas - megstam skustis. tai kai viskas blogai, tada ir komentuojam, antireklama padarom. o kai gerai - tai ne motais, mazai kas uzeina parasyt pasigirt pasiekimais, parekomenduot. dazniausiai tikrai, kaip cia buvo jau mineta - reklama tiraja to zodzio prasme padaro, nes turi kazkokiu interesu... ir ligu skilty, kai bloga, tai nuolat smescioja forume, o kai ziu pasveiko, tai ner kada zmogui rasinet

QUOTE(mamulioka @ 2014 06 17, 20:17)
ko jus prisikabinot prie to naujoko statuso?
taigi zmogus dar pernai prisiregistraves... o ne siaip specialiai tam, kad savo paslugas pareklamuotu

Patasom ir pagiriam priemones jei padeda bent jau as

QUOTE(Meskute_as @ 2014 06 17, 20:54)
Patasom ir pagiriam priemones jei padeda bent jau as
taip kad nevisi tik skundziasi....anyway tema ne apie tai taigi nera tikslo plestis.

na, man minetoji mirtu kauke (galbut, net Jusu), nebuvo veiksminga