Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(veriru @ 2014 08 18, 10:45)
O kur darėmės su lazeriu, ar buvo pagerėjimas ir ar ilgam?
Jogailos gatvėje tvarko ir kojas?, nes skaičiau vienos forumietės atsiliepimą, kad ten tik veidą tvarko, o kojomis neužsiima  g.gif

ne per seniausiai pasakojau visa savo epopeja smile.gif Era Esthetic 4u.gif

del koju tikrai nezinau... neteko klaust... na, gal tikrai didesniais kapiliarais neuzsiima... bet kokiu atveju jau rugseji zadu kreiptis smile.gif
Atsakyti
Pasidalinkit ar kas yra panaikinusios kapiliarus ant veido kokiais kremais? Man daktarė išrašė kremukų, bet juos pradėjus tepti dar labiau parausta, gal turi priprasti oda? Su lazeriu man nepatarė, nes oda problemtiška, tai sakė tik laikinai gali pagerėti, vėliau vėl atsirastų tie kapiliarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kandita @ 2014 08 22, 10:12)
Pasidalinkit ar kas yra panaikinusios kapiliarus ant veido kokiais kremais? Man daktarė išrašė kremukų, bet juos pradėjus tepti dar labiau parausta, gal turi priprasti oda? Su lazeriu man nepatarė, nes oda problemtiška, tai sakė tik laikinai gali pagerėti, vėliau vėl atsirastų tie kapiliarai doh.gif

Deja, jokie kremai jau matomų kapiliarų nepanaikins.. gali pristabdyti naujų atsiradimą ar pagerinti savijauta. Bandykit askorutiną gerti, kad mažiau plistų.
Kremų turiu labai daug užsipirkusi ir labai brangių ir pigesnių, efekto nei vienas neduoda akivaizdaus. Rasos pigiausias kapiliarams labiausiai patiko mano odai. Dar kaukes naudoju: Mirtų kaukę ir AVENE raustančiai odai, Biodermos AR micelinį vandenį. GLO minerals redness mineralinė pudra mano odai tiko ir maskuoklis tos pačios firmos.
-

Aš aną savaitę buvau EPIL salone. Pabandymui truputį paprašiau panaikinti nosies kraštuose ir ant kojų. Žiūrėsiu ar tiks man tas metodas, kaip greit atsinaujins, tada toliau galvosiu ką daryti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 04 07, 20:21)
vakar girdejau per kabeline per viena laida, kad optimaliausiam rezultatui lazeris turi buti geltonai zalios sviesos, tik tada veikia ir raudonus ir melynus kapiliarus. pasiziurejau, Era raso turinti lazeri su geltonais spinduliais, ar kaip juos pavadint. kazin, koki GK naudoja  unsure.gif

na va, pasitaike straipsnis apie viena klinika, esancia Kaune (biofirst), kad isigijo QuadroStarPRO lazeri. tai ka - raso, kad lazeris geltonosios sviesos... o kaip minejau, tas isgirtasis ir atseit (ar tikrai) padedantysis turetu but dvieju spalvu geltonos bei zalios g.gif tai va, kazin, ar tikrai toks veiksmingas g.gif
Atsakyti
Pries penketa metu lazeriu pasinaikinau zvaigzdini kapiliara Sugiharoje. Piktnaudziavau saule per tuos metus ir t.t., bet tfu tfu tfu neatsinaujino. Uztat ka daryti su veido raudoniu skruostu srityse neismanau sad.gif Kiek domejausi, lazeriai paveikia tik matomus, aiskiu konturu kapiliarus. O del raudonio nera garantuotu budu. Tikimybe, kad atsiras kitoje vietoje didele. Nezinau ar verta mesti pinigus ir rudenejant bandyti Era Esthetic lazeri?
Beje, gal yra naudojanciu BareMinerals redness remedy pudra?
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 09 27, 00:49)
Pries penketa metu lazeriu pasinaikinau zvaigzdini kapiliara Sugiharoje. Piktnaudziavau saule per tuos metus ir t.t., bet tfu tfu tfu neatsinaujino. Uztat ka daryti su veido raudoniu skruostu srityse neismanau sad.gif Kiek domejausi, lazeriai paveikia tik matomus, aiskiu konturu kapiliarus. O del raudonio nera garantuotu budu. Tikimybe, kad atsiras kitoje vietoje didele. Nezinau ar verta mesti pinigus ir rudenejant bandyti Era Esthetic lazeri?

Aš naudoju Glominerals redness mineralinę pudrą, man ji tinka, jau antrą pakuotę pirkau. Dabar dar įsigijau Clinique redness pabandymui mažą kiekį, žiūrėsim kuri labiau patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2014 09 27, 22:33)
Aš naudoju Glominerals redness mineralinę pudrą, man ji tinka, jau antrą pakuotę pirkau. Dabar dar įsigijau Clinique redness pabandymui mažą kiekį, žiūrėsim kuri labiau patiks  rolleyes.gif

O kur perkate sia pudra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2014 09 27, 22:56)
O kur perkate sia pudra?  smile.gif

Iš amazon.com per tarpininkes perku.
Yra ir LT jų, bet kaina beveik dvigubai didesnė :
http://groziologika....chparam=redness
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 28 rugsėjo 2014 - 09:50
QUOTE(tursi @ 2014 09 27, 00:49)

Pasidalinkite patirtimi kiek kainavo, ar buvo po procedūros iškart patinimas ar kt. simptomai. Dingo iškart po pirmos procedūros kapiliarų tinklelis? Gal prisimenate kas atliko procedūrą?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Aš jau buvau lyg ir pasiryžusi keliauti i Erą, bet vis prisimenu baisingus atsiliepimus, butent siame tinklalapy (na cia kaip matot pasearchinta butent vbeam zala):
http://iplandlaserda...?keywords=vbeam
Tai va, labai gąsdina mane ten visi tie fat loss, nudegimai, skylės likusios gydymo vietose, ar yra kam taip buvę? unsure.gif čia aišku tikriausiai vienetiniai variantai, ir retai labai pasitaiko, bet o kas jei tas mažas procentas būsiu aš? biggrin.gif bet ir nusibodo maskuot kelis tokius ryškius žvaigždinius kapiliarus, nu užknisa tikrai :\ apmirus kažkaip ši tema biggrin.gif
Atsakyti
Ai, ir čia dar buvo beplanuojančių daryti elektrogoaguliaciją šlaunų kapiliaram, kaip, ar bandėt? Ar pavyko? biggrin.gif pati buvau konsultacijoje dėl skleroterapijos, gydytojas atkalbėjo, sakė nieko baisaus.. biggrin.gif na neatsisakė atlinkt procedūros, tiesiog liepė pagalvot, ar man tikrai to reikia. Aš ir nenoriu kažkokio tobulumo, visvien žinau, kad mano tokia oda, tų kapiliarų daug kur kažkiek persimato - ir ant pečių, ant nugaros.. Bet ant šlaunų tikrai nemažai, norėtųsi nors kiek pamažinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meddetka @ 2014 10 09, 00:09)
Ai, ir čia dar buvo beplanuojančių daryti elektrogoaguliaciją šlaunų kapiliaram, kaip, ar bandėt? Ar pavyko?  biggrin.gif pati buvau konsultacijoje dėl skleroterapijos, gydytojas atkalbėjo, sakė nieko baisaus.. biggrin.gif na neatsisakė atlinkt procedūros, tiesiog liepė pagalvot, ar man tikrai to reikia. Aš ir nenoriu kažkokio tobulumo, visvien žinau, kad mano tokia oda, tų kapiliarų daug kur kažkiek persimato - ir ant pečių, ant nugaros.. Bet ant šlaunų tikrai nemažai, norėtųsi nors kiek pamažinti  rolleyes.gif

nea, vis laiko nerandu blush2.gif pasistengsiu atrimiausiu metu smile.gif
Atsakyti