Įkraunama...
Įkraunama...

Kapiliarų šalinimas

QUOTE(Florisima @ 2009 02 24, 12:27)
o kam mergaiciukes jus norite lazerintis...nes kiek zinau...po kiek tai laiko vel reikia darytis ta operacija... unsure.gif
reikia visu pirma pabandyti stiprinti kapiliarus,,,o tik veliau griebtis krastutiniu priemoniu... ax.gif juk yra visokiausiu priemoniu kad tai padarytume...  cool.gif as tai jau atradusi savaja... victory.gif  first.gif

kas per priemonė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisima @ 2009 02 24, 12:27)
o kam mergaiciukes jus norite lazerintis...nes kiek zinau...po kiek tai laiko vel reikia darytis ta operacija... unsure.gif
reikia visu pirma pabandyti stiprinti kapiliarus,,,o tik veliau griebtis krastutiniu priemoniu... ax.gif juk yra visokiausiu priemoniu kad tai padarytume...  cool.gif as tai jau atradusi savaja... victory.gif  first.gif

ir kokia gi ta priemonė? bigsmile.gif

nors, man atrodo, jei jau kapiliarai išsiplėtę, jų stiprinimas nebepadės. į savo vietas jie nebegrįš schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 24 vasario 2009 - 17:14
QUOTE(Florisima @ 2009 02 24, 11:27)

na cia nebuvo lazerine procedura... bet to - gal pas jus yra tik vos matomi, pas mane buvo aiskurs ryskus "spuogiukas", nemaskuodavo nei pudra, ka jau kabeti apie panaikinimus kokiomis kreminemis ar panasiomis priemonemis. Tai kad reikes pakartoti - manes nebaugina, tik va prisiruosti sudetingiau.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 24, 18:13)
ir kokia gi ta priemonė?  bigsmile.gif

nors, man atrodo, jei jau kapiliarai išsiplėtę, jų stiprinimas nebepadės. į savo vietas jie nebegrįš  schmoll.gif

as naudoju esencijas Vit.C ir hialurono esencija, nes oda yra ir sausoka (truksta dregmes nuo tu kondicionieriu verysad.gif ) ir radonuoja, vadinama ta kapiroze... rolleyes.gif na, mano manymu, jei jau visiskai kritine situacija su kapiliarais tai zinoma, gali niekas nebepadet, nes kiekviena esame individuali asmenybe, bet velgi...kitoms gali ir padeti... g.gif
be to gi net vaistai vaistinese pardavinejami kapiliaru salinimui ir stirpinimui su vit.C cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisima @ 2009 02 25, 11:03)
as naudoju esencijas Vit.C ir hialurono esencija, nes oda yra ir sausoka (truksta dregmes nuo tu kondicionieriu verysad.gif ) ir radonuoja, vadinama ta kapiroze... rolleyes.gif  na, mano manymu, jei jau visiskai kritine situacija su kapiliarais tai zinoma, gali niekas nebepadet, nes kiekviena esame individuali asmenybe, bet velgi...kitoms gali ir padeti... g.gif 
be to gi net vaistai vaistinese pardavinejami kapiliaru salinimui ir stirpinimui su vit.C  cool.gif

daug kas vaistinėse pardavinėjama mirksiukas.gif . išoriniai vaistai kapiliarų tikrai nepašalins cool.gif . o vidiniai gali tik pristatbdyti plėtimąsi, gydomojo poveikio neturi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2009 02 24, 21:29)
na cia nebuvo lazerine procedura... bet to - gal pas jus yra tik vos matomi, pas mane buvo aiskurs ryskus "spuogiukas", nemaskuodavo nei pudra, ka jau kabeti apie  panaikinimus kokiomis kreminemis ar panasiomis priemonemis. Tai kad reikes pakartoti - manes nebaugina, tik va prisiruosti sudetingiau.

as del to ir nesmerkiu taves...kas ka nori tas ta daro... ax.gif tik sakau...priklauso nuo kokia bukle veiduko ir pan., o priemonemis tikrai galima pristabdyti kapirozes atsiradima, na cia mano nuomone, o kiekviena is musu turime savo nuomone, todel as ir gerbiu visu jusu pasisakmus,atsiliepimus ir pan.
Tik belieka pasirinkti, kas kam geriau...todel vienos renkasi primityvesnies priemones, kitos stipresnes o trecios gulasi po lazeriu... mirksiukas.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2009 02 25, 10:16)
daug kas vaistinėse pardavinėjama  mirksiukas.gif . išoriniai vaistai kapiliarų tikrai nepašalins  cool.gif . o vidiniai gali tik pristatbdyti plėtimąsi, gydomojo poveikio neturi  cool.gif

butent 4u.gif Jei jau atsirado beda, reikia stengtis, kad ji nesiplestu, o panaikinti kosmetikos primonem ar vaistais - nepavyks.
Atsakyti
Kpiliaroterapija namie - terpentino emulsijos vonioms. ax.gif gal nepasalins, bet nepakenks tikrai
Atsakyti
kaip jūs nebijot, jog procedūra nepasiseks ar liks dar didesnės dėmės? aš nelabai užtikrinta dėl tokių dalykų, o ypač veido srityje.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko_rimto @ 2009 03 20, 23:50)
kaip jūs nebijot, jog procedūra nepasiseks ar liks dar didesnės dėmės? aš nelabai užtikrinta dėl tokių dalykų, o ypač veido srityje..  unsure.gif

ko cia bijot? pasidariau - ir nieko - jokio rando, jokiu demiu ar pan. Reikia viska su gydytoju aptarti ir jis viska paaiskins kas bus po to. mano kapiliaras buvo toks didelis, kad negasdino jokios demes. tik velniava vel paryskejo, o neprisiruosiu antra karta nueti - o visi sako, kad vieno karto nepakanka..
Atsakyti
Oh!! As irgi tokia problemyte uzturejau verysad.gif Ir dar tokioje vietoje- virs akies (tarp akies ir antakiu). Noreciau pasalinti, bet labai jau bijau! O jei dar ir vieno karto nepakanka, tai is vis dingsta net noras ta daryti.. unsure.gif
Atsakyti
O as uzturejau tokia beda,taip pat buvo kapiliaras ant nosies snerves,nieko su juo nedariau nes netrukde,buvo tik vienas,bet nesenai jis man truko ir pasileido begti kraujas,sustabdziau dejau ledo ir pan,uzsidejo šašas. blink.gif Dabar nesenai man tas šašiukas nusilupo ir vel pasileido begti kraujas,nežinau ka daryti kur kreiptis,turbut reikia kad ji uzdegintu,bet nesuprantu kaip man tai padarys jei yra šašiukas ir kai jis nukrenta iskart smarkiai bega kraujas.Kur Klaipedoje galeciau tai susitvarkyti ir kokios kainos?
Atsakyti