Aptarinėjame toliau
net nesitikejau, kad 50 lapu apie dezes galima prisneket
pasirodo net labai galima...
Pritariu, kad automatine su vaikais geriau.taip pat geriau, kai sedi Vilniuj kamsty ir reik telefonu pakalbet (oj, zinau, kad negalima - reikia sustot..bet ne visad tu taisykliu laikomes
)..
O, kad automatas ziema zenkliai daugiau ryja, tai jau variklio, pacios dezes arba vairuotojo problema... Rijo man viena 20 l duju/100 km, bet buvo beda su varikliu... dabar turiu 1.8 l varikliu ir valgo 10l /100 km normaliu rezimu, pjaunant 140 km/h valgo kokiu litru daugiau.
Kad Clio valgytu 15 l, tai jau
Pritariu, kad automatine su vaikais geriau.taip pat geriau, kai sedi Vilniuj kamsty ir reik telefonu pakalbet (oj, zinau, kad negalima - reikia sustot..bet ne visad tu taisykliu laikomes
O, kad automatas ziema zenkliai daugiau ryja, tai jau variklio, pacios dezes arba vairuotojo problema... Rijo man viena 20 l duju/100 km, bet buvo beda su varikliu... dabar turiu 1.8 l varikliu ir valgo 10l /100 km normaliu rezimu, pjaunant 140 km/h valgo kokiu litru daugiau.
Kad Clio valgytu 15 l, tai jau
tai kaip kitaip, jei užpildavau 10 litrų ir tepravažiuodavau 60 km, nu gal kartais 70, kai toliau ir ne piko metu lėkdavau. beje, nespaudžiau kiek įmanoma, kad tik važiuotų..
o mašinytė apynaujė buvo, 1999 metų, tik kai nusipirkom pamatėm, kad daužta buvus ( nė 1oro pagalvės)
o dabartinio nissano pakeitė man žvakes, oro filtrą, tai vairas nustojo drebėti
teisa, dar klausimas - tepaluojasi greičių(automatinė) dėžė, nesmarkiai, bet taip yra. įdomu, nuo ko čia taip gali darytis ir ar verta sunerimti?
o dabartinio nissano pakeitė man žvakes, oro filtrą, tai vairas nustojo drebėti
teisa, dar klausimas - tepaluojasi greičių(automatinė) dėžė, nesmarkiai, bet taip yra. įdomu, nuo ko čia taip gali darytis ir ar verta sunerimti?
Man labiau patinka masinos su machaninem pavarom,nes su automatine nera ka veikt
QUOTE(cavalli @ 2007 02 21, 11:30)
sutinku, bet kai vaziuoji su vaikuciu kuriam reik tai gert paduot tai dar kazko uzsimano
QUOTE(uga333 @ 2007 02 21, 14:40)
sutinku, bet kai vaziuoji su vaikuciu kuriam reik tai gert paduot tai dar kazko uzsimano
, tai kartais susimastai kad geriau butu automatas 
as pasisodinus prieki, tai viskas puikiai gaunasi, o be to gi ne 10m jis prasys atsigerti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 05, 12:52)
jei greiciu deze tepaluojasi, tai jau beda kazkokia yra. Pas meistrus ir greitai! gal dar galima nebrangiai susitvarkyt...
O kaip Tu pamatei tuos apsitepalavimus?
O kaip Tu pamatei tuos apsitepalavimus?
tai čia vyras mane informavo
pusmetį vairuoju automatinę - irgi
. prieš tai vairavau 10 metų mechaninę - ir su mažu lelium ir nieko
. kai gerai vairuoji, paprasčiausiai bėgiai junginėjasi savaime, nereikia apie juos galvoti
O as pripratau su mechanine ir nezinau kodel bet jauciuosi kaip ir saugiau negu su automatine.Turbut kaip sakoma"pripratimas bjauriau uz prigimima".
o as automato neimciau
Man kazkaip tie begiai niekada netrukde. O kai vairuoju automata, tai man toks jausmas, kad kazka pamirstu padaryti - per daug laisvo laiko
Na nezinau, tiesiog nepatinka man, nepatinka kaip isibegeja, nepatinka kaip is vietos pajuda.... Nors kamsciuose tai labai gerai
Visada vairavau masina su mechanine pavaru deze,ir tuom patenkinta
,automatines nenoreciau
.Bandziau kelis kart pavaziuoti,tai man kazko truksta...