Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Pirma tema
Aptarinėjame toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 20 vasario 2007 - 00:29
net nesitikejau, kad 50 lapu apie dezes galima prisneket biggrin.gif pasirodo net labai galima...
Pritariu, kad automatine su vaikais geriau.taip pat geriau, kai sedi Vilniuj kamsty ir reik telefonu pakalbet (oj, zinau, kad negalima - reikia sustot..bet ne visad tu taisykliu laikomes ax.gif )..
O, kad automatas ziema zenkliai daugiau ryja, tai jau variklio, pacios dezes arba vairuotojo problema... Rijo man viena 20 l duju/100 km, bet buvo beda su varikliu... dabar turiu 1.8 l varikliu ir valgo 10l /100 km normaliu rezimu, pjaunant 140 km/h valgo kokiu litru daugiau.
Kad Clio valgytu 15 l, tai jau doh.gif
Atsakyti
tai kaip kitaip, jei užpildavau 10 litrų ir tepravažiuodavau 60 km, nu gal kartais 70, kai toliau ir ne piko metu lėkdavau. beje, nespaudžiau kiek įmanoma, kad tik važiuotų.. smile.gif o mašinytė apynaujė buvo, 1999 metų, tik kai nusipirkom pamatėm, kad daužta buvus ( nė 1oro pagalvės)
o dabartinio nissano pakeitė man žvakes, oro filtrą, tai vairas nustojo drebėti smile.gif
teisa, dar klausimas - tepaluojasi greičių(automatinė) dėžė, nesmarkiai, bet taip yra. įdomu, nuo ko čia taip gali darytis ir ar verta sunerimti?
Atsakyti
Man labiau patinka masinos su machaninem pavarom,nes su automatine nera ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2007 02 21, 11:30)
Man labiau patinka masinos su machaninem pavarom,nes su automatine nera ka veikt biggrin.gif

sutinku, bet kai vaziuoji su vaikuciu kuriam reik tai gert paduot tai dar kazko uzsimano doh.gif , tai kartais susimastai kad geriau butu automatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(uga333 @ 2007 02 21, 14:40)
sutinku, bet kai vaziuoji su vaikuciu kuriam reik tai gert paduot tai dar kazko uzsimano doh.gif , tai kartais susimastai kad geriau butu automatas g.gif

as pasisodinus prieki, tai viskas puikiai gaunasi, o be to gi ne 10m jis prasys atsigerti mirksiukas.gif ir keisti del to i automatine schmoll.gif
Atsakyti
jei greiciu deze tepaluojasi, tai jau beda kazkokia yra. Pas meistrus ir greitai! gal dar galima nebrangiai susitvarkyt...
O kaip Tu pamatei tuos apsitepalavimus?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 05, 12:52)
jei greiciu deze tepaluojasi, tai jau beda kazkokia yra. Pas meistrus ir greitai! gal dar galima nebrangiai susitvarkyt...
O kaip Tu pamatei tuos apsitepalavimus?

tai čia vyras mane informavo smile.gif hm..jis kažkaip matė, gal kai keitė žvakes, oro filtrą..bet jis sako, kad kaip ir nedaug tepaluojasi, bet reiks žiūrėt...sakot reikia lėkt tikrint kuo skubiau??
Atsakyti
pusmetį vairuoju automatinę - irgi thumbup.gif . prieš tai vairavau 10 metų mechaninę - ir su mažu lelium ir nieko tongue.gif . kai gerai vairuoji, paprasčiausiai bėgiai junginėjasi savaime, nereikia apie juos galvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pripratau su mechanine ir nezinau kodel bet jauciuosi kaip ir saugiau negu su automatine.Turbut kaip sakoma"pripratimas bjauriau uz prigimima".
Atsakyti
o as automato neimciau schmoll.gif Man kazkaip tie begiai niekada netrukde. O kai vairuoju automata, tai man toks jausmas, kad kazka pamirstu padaryti - per daug laisvo laiko lotuliukas.gif Na nezinau, tiesiog nepatinka man, nepatinka kaip isibegeja, nepatinka kaip is vietos pajuda.... Nors kamsciuose tai labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Visada vairavau masina su mechanine pavaru deze,ir tuom patenkinta thumbup.gif ,automatines nenoreciau schmoll.gif .Bandziau kelis kart pavaziuoti,tai man kazko truksta...
Atsakyti