Įkraunama...
Įkraunama...

Mechaninė ar automatinė pavarų dėžė?

Man abi tinka. Mano masiniukas su mechanine, darbe buvo kazkada automatine, dabar vel mechanine. Pirma syki kai reikejo vaziuot su automatine siek tiek panikavau. Kaip cia taip sankabos nera, begiai nesijungineja, kad netycia vietoj sankabos stabdzio nenuspaust (broliui tai yra buve biggrin.gif) Bet nieko isedau ir nuvaziavau smile.gif Kazkaip isedus i atomobili iskart persijungia smegenys smile.gif Su mechanine vienaip vaziuoju su automatine kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cavalli @ 2007 02 21, 11:30)
Man labiau patinka masinos su machaninem pavarom,nes su automatine nera ka veikt biggrin.gif

O drauges vyras gaves automatine darbe baisiai dziauges biggrin.gif Va sako lengviau bus nusiskust darban vaziuojant biggrin.gif Nes jis pastoviai megejes pakeliui i darba grazintis biggrin.gif
Atsakyti
Vžinėju šešis metus. Keturis važinėjau su mehanu du su automatu. Prireikė pusės metu kad priprasčiau prie automato.Man automatas buvo nasmagu. Nėra kas vikt. bigsmile.gif Bet kad kieme stovėjo tik automatas neturėjau pasirinkimo ir turėjau važ\inėt. Patikėkit po tu dvieju metu isimilėjau automatus ir mehano jau nepripažystu. Eksplotacija ju gal ir brangesnė, bet už konforta negaila ir mokėt. 4u.gif Dabar kieme stovi mehaninė ir automatinė. Ir patikėkit mehaninė isvaziuoja tik tada kada nebūna automato. bigsmile.gif
Atsakyti
Automatas gal ir gerai,bet is jo niekad neisspausi tiek,kiek gali is mechanines(ivairios pedalu kombinacijos ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 04 09, 17:35)
Automatas gal ir gerai,bet is jo niekad neisspausi tiek,kiek gali is mechanines(ivairios pedalu kombinacijos ir t.t.)

Prieštarauju... Su automatu dedu visus "mechanikus". Ir sportinius Toyota Supra, Porsche (modelio neįsiminiau), Lamborgini (Kauno grūdų) ir daugelį kitų.
Atsakyti
smile.gif+2007 04 09, 22:48-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 09, 22:48)
Prieštarauju... Su automatu dedu visus "mechanikus". Ir sportinius Toyota Supra, Porsche (modelio neįsiminiau), Lamborgini (Kauno grūdų) ir daugelį kitų.

As cia ne tik apie greiti kalbu ax.gif Yra ir be to visokiu plonybiu subtilybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Įvairios pedalų kombinacijos?? Kuo jau ta įvairovė pasireiškia? Gal gazas is stabdis kartu? lotuliukas.gif
Taigi jau daug kartų diskutuota ir perdiskutuota, o pagaliau vieningai nutarta, kad automatinės ne raliams skirtos, o toms, kurios vertina patogumą...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 04 09, 23:11)
As cia ne tik apie greiti kalbu ax.gif Yra ir be to visokiu plonybiu subtilybiu mirksiukas.gif

Na, jei ne apie greitį, tai galiu patikinti, kad su automatu, variklio trauka irgi gali būti žvėriška. Kai kuriuos keleivius netgi supykina, kai per 5s pasieki 100km/h ir tik su automatu smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susidurt su Volvo S60? Arba V40? Įdomu, kaip dėžės automatinės?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 04 09, 23:59)
Gal kam teko susidurt su Volvo S60? Arba V40? Įdomu, kaip dėžės automatinės?

Man teko su V40. Genda, gyvatės...
Atsakyti
Gal galima konkreciau? Su Volvo gyvenime artimiau susidurus nebuvau ax.gif kol kas mano zinomas pagrindinis minusas, kad varikliai neekonomiski. 1.8 l benzininis 140 AG varikliukas kuro valgo apie 14 litru 100 km mieste (cia automatas). Zinomi pliusai: saugus automobiliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 04 10, 01:05)
Gal galima konkreciau? Su Volvo gyvenime artimiau susidurus nebuvau  ax.gif kol kas mano zinomas pagrindinis minusas, kad varikliai neekonomiski. 1.8 l benzininis 140 AG varikliukas kuro valgo apie 14 litru 100 km mieste (cia automatas). Zinomi pliusai: saugus automobiliai smile.gif

Klasiokas turi, tai problemos su automatu. Antrą kart keitė visą dėžę. Nežinau, gal jam toks nevykęs papuolė. Bet pradėjo byrėti ne iš kart, po maždaug dviejų metų eksploatacijos (po pirkimo).
Atsakyti
Issilaikiau teises pries 2 metus, po biski mokiausi vairuoti su mechanine, bet visada turejau baime ir neismokau sklandziai pajudeti is vietos ax.gif dabar turiu automatine rolleyes.gif ir pradedu normaliai mokintis vairavimo gudrybiu biggrin.gif
Atsakyti