QUOTE(Liucilė @ 2007 05 11, 21:38)
Na štai, pagaliau sulaukėm!
Sveikinu, gražiai pavyko
O jau figūrytės dailumas... Čia ko pačiai labiausiai trūksta pirmiausiai pastebiu
Liucile, šaunuolė
Labai gražu, o tu bijojai
kad nepavyks
Ir baik čia man ditirambus rašyti, anokia čia pagalba - pora laiškučiu
Greičiau jau moralinis palaikymas
Ir baik čia man ditirambus rašyti, anokia čia pagalba - pora laiškučiu
Labai grazus sijonukai
Tiesa, kiek VS sijonukui reikia siulu? Nusipirkau 2 kamuoliukus Maxi tamsiai rudu siulu, galvojau ar uzteks
Tiesa, kiek VS sijonukui reikia siulu? Nusipirkau 2 kamuoliukus Maxi tamsiai rudu siulu, galvojau ar uzteks
QUOTE(Ugile @ 2007 05 14, 11:56)
Labai grazus sijonukai
Abejoju
Neriau is MAXI.Reikejo 2 su trupuciu.Taigi 3 butinai turi pirkt,nebent tavo bus trumpesnis.
VS sijonuk7u nereju noriu paklausti ar neriat is vieno maxi siulo ir ar gerai krenta?
Nu tada ir aš parodysiu savąjį, mano pirmas darbelis čia išvis
Dabar jau nunėriau daugiau nei fotkėj, bet visvien dar galas tolokai
Gan laisvai mezgu aš, tai gausis ilgokas jaučiu 
Ir fotkėj neina perteikti siūlų spalvos ir blizgesio, tokie gražiai blizgantys, slidūs siūlai
Ir fotkėj neina perteikti siūlų spalvos ir blizgesio, tokie gražiai blizgantys, slidūs siūlai
aga*** siulai matosi,kad slydus
spalvyte matosi ,kad grazi
na jūs ir šaunuolės,auksarankės visos apsijonavot
Labai grazus sijonukai
Aš nėriau labai platėjantį ir žemiau kelių, tai reikėjo 4 kamuoliukų MAXI