Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

aciuks.gif ačiū kad taip greitai įvertinot, ten pasijonis dar nevisai pasiūtas, bet labai norėjau pasirodyti 4u.gif . Norėjau įdėti nuotrauką, bet nemoku g.gif , ten yra 3 sijono nuotraukytės. :draugai:su Virbalų pagalba pirmas blynas gal ir neprisvilo. hihihi.gif O dėl figūros tai blush2.gif dar reiktų tobulinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucilė: 11 gegužės 2007 - 21:04
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 11, 21:38)

Na štai, pagaliau sulaukėm! 4u.gif
Sveikinu, gražiai pavyko thumbup.gif thumbup.gif
O jau figūrytės dailumas... Čia ko pačiai labiausiai trūksta pirmiausiai pastebiu
Atsakyti
Liucile, šaunuolė thumbup.gif Labai gražu, o tu bijojai hihihi.gif kad nepavyks biggrin.gif
Ir baik čia man ditirambus rašyti, anokia čia pagalba - pora laiškučiu blush2.gif Greičiau jau moralinis palaikymas flirt.gif
Atsakyti
Labai grazus sijonukai thumbup.gif

Tiesa, kiek VS sijonukui reikia siulu? Nusipirkau 2 kamuoliukus Maxi tamsiai rudu siulu, galvojau ar uzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2007 05 14, 11:56)

Tiesa, kiek VS sijonukui reikia siulu? Nusipirkau 2 kamuoliukus Maxi tamsiai rudu siulu, galvojau ar uzteks g.gif

Abejoju g.gif šiaip aš jo nemezgiau, bet manau reiktų 3-4 g.gif
Atsakyti

Neriau is MAXI.Reikejo 2 su trupuciu.Taigi 3 butinai turi pirkt,nebent tavo bus trumpesnis. g.gif Mano zemiau keliu
Atsakyti
VS sijonuk7u nereju noriu paklausti ar neriat is vieno maxi siulo ir ar gerai krenta? 4u.gif
Atsakyti
Nu tada ir aš parodysiu savąjį, mano pirmas darbelis čia išvis blush-anim-cl.gif Dabar jau nunėriau daugiau nei fotkėj, bet visvien dar galas tolokai ax.gif Gan laisvai mezgu aš, tai gausis ilgokas jaučiu g.gif
Ir fotkėj neina perteikti siūlų spalvos ir blizgesio, tokie gražiai blizgantys, slidūs siūlai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
aga*** siulai matosi,kad slydus ax.gif spalvyte matosi ,kad grazi 4u.gif
Atsakyti
na jūs ir šaunuolės,auksarankės visos apsijonavot biggrin.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Aš nėriau labai platėjantį ir žemiau kelių, tai reikėjo 4 kamuoliukų MAXI ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif svarbiausia yra moralinis palaikymas lotuliukas.gif tada ir pabaigti išeina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucilė: 15 gegužės 2007 - 10:07