Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

DEIVINA, Aga labai gražūs sijonai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2007 05 02, 20:21)
sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu ir aisku pasigirsiu savo neseniai nusinertu sijonu, kuri radau viename is puslapiu 
user posted image
ir po ilgu ieskojimu nusprendziau kad butent sis bus lengviausias ir greit nusiners. (bet nieko panasaus) biggrin.gif stai maniskis kaip gavosi
user posted image
Tik aisku dar truksta pasijonio ir zadu zydras juosteles verti vietoj dirzelio

Oi merginos ne karta jau prasiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif , bet as labai noriu tokio sijono, tik nemoku blush2.gif taip is akies paziurejus nerti, gal galit man nemoksai sio sijonuko schemute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 17, 00:00)
mano mezgėsi tikrai greitai, nors kabliuku vos mokėjau, tik siūlus ėmiau ne visai plonus  mirksiukas.gif

Sakai rolleyes.gif O kokiais siulais darei? Kiek reikėjo?

QUOTE(DEIVINA @ 2007 05 17, 11:33)
Na pasirodau ir aš  wub.gif

Liuks thumbup.gif

Aga, gerai einas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2007 05 17, 22:42)
Sakai  rolleyes.gif O kokiais siulais darei? Kiek reikėjo?
Liuks thumbup.gif
Aga, gerai einas bigsmile.gif

Mezgiau medvilnė su viskoze, reikėjo triju kamuoliukų, pirkau Kaune bazėj 10 sandėly, jie supokuoti po 4 yra įvairių spalvų, kaina vieno 8 lt. Mezgiau 2.5 nr. kabliuku. Beje ir to sijono aprašyme tokį kabliuką rekomenduoja. Tai pažiūrėk kitam lape yra mano nuoroda ir pamatysi nuotrauką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Deivina, nu jau sijonukas thumbup.gif , o spalvyte thumbup.gif thumbup.gif
O kaip neriat ta istriza rasta stulpeliais ?? blush2.gif
Atsakyti
Poeme neriau pagal šia schemauser posted image
Aciuu visoms thumbup.gif otai bijojau kad sukritikuosit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DEIVINA: 18 gegužės 2007 - 13:21
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 17, 23:48)
Mezgiau medvilnė su viskoze, reikėjo triju kamuoliukų, pirkau Kaune bazėj 10 sandėly, jie supokuoti po 4 yra įvairių spalvų, kaina vieno 8 lt. Mezgiau 2.5 nr. kabliuku. Beje ir to sijono aprašyme tokį kabliuką rekomenduoja. Tai pažiūrėk kitam lape yra mano nuoroda ir pamatysi nuotrauką.  mirksiukas.gif

Jau žiurėjau smile.gif

Kaip tik tokius turiu, tik spalva nepatinka. Špulėj geriau atrodė. Tokie margiukai mėlynai balti unsure.gif
Atsakyti
Laba diena,
Mergaites, aš čia prisižiūrėjau kaip Jūs mezgate/neriate visokius grožius, mačiau kelios yra nusimezgusios, aš norėjau paklausti, gal kuri iš Jūsų turi kokią detalią schemą kaip nusimegzti tokį trumpą mezgtuką -bolero? 4u.gif Šiaip as nesu didelė mezgėja, ta prasme, man aptinka, bet aš nemoku, todėl norėjau paklaust ar galima gauti kur nors detalią schemą? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridikute @ 2007 05 18, 14:37)
Laba diena,
Mergaites, aš čia prisižiūrėjau kaip Jūs mezgate/neriate visokius grožius, mačiau kelios yra nusimezgusios, aš norėjau paklausti, gal kuri iš Jūsų turi kokią detalią schemą kaip nusimegzti tokį trumpą mezgtuką -bolero? 4u.gif  Šiaip as nesu didelė mezgėja, ta prasme, man aptinka, bet aš nemoku, todėl norėjau paklaust ar galima gauti kur nors detalią schemą? Ačiū smile.gif

galima - tik ne sijonų temoj mirksiukas.gif tongue.gif parašyk meilą - atsiųsiu wink.gif
Atsakyti
Jau čia kad visos prisigyrė savo nuostabiais sijonais, tai ir aš pasigirsiu savo VS sijonu, jau seniai nusinėriau, bet tik dabar prisiruošiau foto padaryti blush2.gif bet jis greitai jaučiu pas sesę iškeliaus, o tai man platokas kažko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 05 22, 14:58)
Jau čia kad visos prisigyrė savo nuostabiais sijonais, tai ir aš pasigirsiu savo VS sijonu, jau seniai nusinėriau, bet tik dabar prisiruošiau foto padaryti  blush2.gif bet jis greitai jaučiu pas sesę iškeliaus, o tai man platokas kažko  smile.gif

user posted image

Vat vat ir man tas pats biggrin.gif , iš pradžių galėjau vos įlysti per viršų, o dabar be problemų per šikną nusirengiu. Reikia arba vėl danerti siauryn į viršų, arba dėti plačią gumą g.gif
Atsakyti
kryyste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti