DEIVINA, Aga labai gražūs sijonai
QUOTE(armi06 @ 2007 05 02, 20:21)
sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu ir aisku pasigirsiu savo neseniai nusinertu sijonu, kuri radau viename is puslapiu

ir po ilgu ieskojimu nusprendziau kad butent sis bus lengviausias ir greit nusiners. (bet nieko panasaus)
stai maniskis kaip gavosi

Tik aisku dar truksta pasijonio ir zadu zydras juosteles verti vietoj dirzelio

ir po ilgu ieskojimu nusprendziau kad butent sis bus lengviausias ir greit nusiners. (bet nieko panasaus)

Tik aisku dar truksta pasijonio ir zadu zydras juosteles verti vietoj dirzelio
Oi merginos ne karta jau prasiau
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 17, 00:00)
mano mezgėsi tikrai greitai, nors kabliuku vos mokėjau, tik siūlus ėmiau ne visai plonus 
Sakai
QUOTE(DEIVINA @ 2007 05 17, 11:33)
Liuks
Aga, gerai einas
QUOTE(Fanfan @ 2007 05 17, 22:42)
Mezgiau medvilnė su viskoze, reikėjo triju kamuoliukų, pirkau Kaune bazėj 10 sandėly, jie supokuoti po 4 yra įvairių spalvų, kaina vieno 8 lt. Mezgiau 2.5 nr. kabliuku. Beje ir to sijono aprašyme tokį kabliuką rekomenduoja. Tai pažiūrėk kitam lape yra mano nuoroda ir pamatysi nuotrauką.
Deivina, nu jau sijonukas
, o spalvyte
O kaip neriat ta istriza rasta stulpeliais ??
O kaip neriat ta istriza rasta stulpeliais ??
Poeme neriau pagal šia schema
Aciuu visoms
otai bijojau kad sukritikuosit

Aciuu visoms
QUOTE(Liucilė @ 2007 05 17, 23:48)
Mezgiau medvilnė su viskoze, reikėjo triju kamuoliukų, pirkau Kaune bazėj 10 sandėly, jie supokuoti po 4 yra įvairių spalvų, kaina vieno 8 lt. Mezgiau 2.5 nr. kabliuku. Beje ir to sijono aprašyme tokį kabliuką rekomenduoja. Tai pažiūrėk kitam lape yra mano nuoroda ir pamatysi nuotrauką. 
Jau žiurėjau
Kaip tik tokius turiu, tik spalva nepatinka. Špulėj geriau atrodė. Tokie margiukai mėlynai balti
Laba diena,
Mergaites, aš čia prisižiūrėjau kaip Jūs mezgate/neriate visokius grožius, mačiau kelios yra nusimezgusios, aš norėjau paklausti, gal kuri iš Jūsų turi kokią detalią schemą kaip nusimegzti tokį trumpą mezgtuką -bolero?
Šiaip as nesu didelė mezgėja, ta prasme, man aptinka, bet aš nemoku, todėl norėjau paklaust ar galima gauti kur nors detalią schemą? Ačiū
Mergaites, aš čia prisižiūrėjau kaip Jūs mezgate/neriate visokius grožius, mačiau kelios yra nusimezgusios, aš norėjau paklausti, gal kuri iš Jūsų turi kokią detalią schemą kaip nusimegzti tokį trumpą mezgtuką -bolero?
QUOTE(Ridikute @ 2007 05 18, 14:37)
Laba diena,
Šiaip as nesu didelė mezgėja, ta prasme, man aptinka, bet aš nemoku, todėl norėjau paklaust ar galima gauti kur nors detalią schemą? Ačiū 
galima - tik ne sijonų temoj
Jau čia kad visos prisigyrė savo nuostabiais sijonais, tai ir aš pasigirsiu savo VS sijonu, jau seniai nusinėriau, bet tik dabar prisiruošiau foto padaryti
bet jis greitai jaučiu pas sesę iškeliaus, o tai man platokas kažko
QUOTE(kryyste @ 2007 05 22, 14:58)
Jau čia kad visos prisigyrė savo nuostabiais sijonais, tai ir aš pasigirsiu savo VS sijonu, jau seniai nusinėriau, bet tik dabar prisiruošiau foto padaryti
bet jis greitai jaučiu pas sesę iškeliaus, o tai man platokas kažko

Vat vat ir man tas pats
kryyste