Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas jogurtas vaikui

Mums irgi patinka varskytes su visokiais jogurtais, geriamais ir paprastais, perku ivairiu pavadinimu, tai yra vemusi tik nuo varskytes Miau, daugiau nuo nieko 4u.gif .
Atsakyti
duodu jogurto tiek kiek vaikas nori,jogurta daznai duodu namie gaminta
Atsakyti
Kelis kartus per savaitę suvalgo po mažą indelį jogurto ar varškytės. Geriamo nebandėm.
Atsakyti
Geriam daug "smilgelės", nes tik ji viena tiko mamos pienukui pakeist. Tai vien ryte kokius 250 vienu atsikvėpimu išpliumpina. biggrin.gif
Atsakyti
mes dar nebandem geriamo bet cia pskaiciau kad vaikuciai noriai geria tai reiks isbandyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pipiras tai labai mėgsta geriamus jogurtus thumbup.gif . Smilgelė patts mėgstamiausias, kai pamato buteliuką tai net dreba, jei duočiau tai visą iš kart išgertų. Geria beveik kasdien.
Atsakyti
Pasiulau atsigerti kiekviena diena.
Atsakyti
Sveikutės,
Aš beveik kiekvieną dieną savo mažiui duodu bent kartą per dieną Bios vagomą jogurtą, sutrinu bananą ir užpilu jogurtu, valgo thumbup.gif . Geriamo dar nebandėm, teko skaityti, jog atsirado kažkoks Valio Gefilus Max geriamas jogurtas, kuriame yra keturių probiotinių bakterijų derinys, gal kas jau bandėt ir žinot, kur galima jį nusipirkti Vilniuje? smile.gif .
Atsakyti
mano galva, nereikia jokių jogurtų - visiškai užtenka kefyro, o jei norisi skaniau - įtarkuoti banano, truputį cukraus, išmaišai - ir skanaus...mes taip ir darom, vis sveikiau, o tuose jogurtuose esantys priedai tikrai neprideda naudos.
Atsakyti
QUOTE(Palaida Bala @ 2008 08 28, 13:42)
mano galva, nereikia jokių jogurtų - visiškai užtenka kefyro, o jei norisi skaniau - įtarkuoti banano, truputį cukraus, išmaišai - ir skanaus...mes taip ir darom, vis sveikiau, o tuose jogurtuose esantys priedai tikrai neprideda naudos.

Tikrai nemanau, kad kefyras ir dar su cukrumi g.gif yra sveikiau negu jogurtas, tuo labiau, jog prekybos centruose galima nuspirkti ir natūralių be priedų jogurtų mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunelis labai noriai geria "smilgele" tai ir duodu nors jogurta valgo tik naturalu be jokiu priedu, o su priedais neikisi, kazkada bandziau duoti "miau" pieno gerimo, jo tik paragavo ir nebegere, as paragavau o ten jau saldumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2008 09 02, 14:06)
mano sunelis labai noriai geria "smilgele" tai ir duodu nors jogurta valgo tik naturalu be jokiu priedu, o su priedais neikisi, kazkada bandziau duoti "miau" pieno gerimo, jo tik paragavo ir nebegere, as paragavau o ten jau saldumas doh.gif

aš beik kasdien duodu atsigert geriamo jogurto mirksiukas.gif
Atsakyti