negeriam
mielai geriam Smilgelę ir dar Fiji gėrimuką. Per dieną aoie 150ml

QUOTE(Rasiunia @ 2008 11 14, 21:23)
pasiskaitykit kokie ten priedai,kiek E

rurios bijot visokiu E, galima pasigaminti ir paciom . gaunasi puikus geriamas jogurtas. reikia uzvirti piena ir palaukti kol praves tiek kad butu galima islaikyti mazaji pirsteli (ikista piena) KOL SUSKAICIUOSI IKI 10.tada idedu 2-3 saukstus jogurto,siltai apdengi ir palaikaiapie 2 val. priedai pagal skoni
geriam kiekviena diena. labai patinka.
negeriam nes nepripazista
geria tik piena

Nuo 11men.pradejau duot naturalu bio jogurta,tai valgo ji kasdien,musu norma mazas indelis 125ml.,ir jam labai patinka.
Mano vaikai labai geria jogurtą. Jo beveik nebevalgo...
naudojam vietoj sulčių, arbatų, ir sveikiau, ir skaniau
Prisiskaičiau apie gerąsias bakterijas Gefilus jogurtuose, tai patikėsit, ar ne, bet berniuko vidurių užkietėjimo problemą tik su tai ir išsprendėme. Kasdien aš duodavau po buteliuką ar du geriamo Gefilus jogurto su mėlynėm ir braškėm, tas skaniausias. Sako slyvos padeda irgi, ką aš žinau, man jos tokios nešvarios, kad nuoplovas vaikui duoti gerti
O jogurtukas kokybiškas, be konservantų ir vaikai labai laimingi.

Mano pipirai labai megsta jogurta
. Geria kas antra dienuke. Perkam Gefilus, patogu buteliukai, mazgiu tik supilu i bonkute ir geria. Dar labai megsta JOjogurta. 
Papildyta:
Man irgi atrodo, kad tos gerosios bakterijos padeda

Papildyta:
QUOTE(adealaide @ 2009 01 30, 11:26)
Prisiskaičiau apie gerąsias bakterijas Gefilus jogurtuose

Man irgi atrodo, kad tos gerosios bakterijos padeda

Duodu ir as yvairiai pagerti jogurtuko.....ne visus megsta,bet kai kuriuos su mielu noru geria...