Įkraunama...
Įkraunama...

Geriamas jogurtas vaikui

negeriam
Atsakyti
mielai geriam Smilgelę ir dar Fiji gėrimuką. Per dieną aoie 150ml mirksiukas.gif
Atsakyti
karta per savite isgeria kokiu 100 gr, nelabai patinka mano vaikuciams
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2008 11 14, 21:23)
mielai geriam Smilgelę ir dar Fiji gėrimuką. Per dieną aoie 150ml mirksiukas.gif

pasiskaitykit kokie ten priedai,kiek E doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
mano vidurinis sunus geriama jogurta gerdavo vietoj pieno . kai tik suejo metai grieztai atsisake pienuko ir i buteliuka gavau pilti tik jogurta .lyg ir nieko blogo neatsitiko , tik mases buvo neblogai priauges . dabar jam jau 5m. ir viskas savo vietoje.
Atsakyti
rurios bijot visokiu E, galima pasigaminti ir paciom . gaunasi puikus geriamas jogurtas. reikia uzvirti piena ir palaukti kol praves tiek kad butu galima islaikyti mazaji pirsteli (ikista piena) KOL SUSKAICIUOSI IKI 10.tada idedu 2-3 saukstus jogurto,siltai apdengi ir palaikaiapie 2 val. priedai pagal skoni
Atsakyti
geriam kiekviena diena. labai patinka.
Atsakyti
negeriam nes nepripazista rolleyes.gif geria tik piena smile.gif
Atsakyti
Nuo 11men.pradejau duot naturalu bio jogurta,tai valgo ji kasdien,musu norma mazas indelis 125ml.,ir jam labai patinka.
Atsakyti
Mano vaikai labai geria jogurtą. Jo beveik nebevalgo... doh.gif naudojam vietoj sulčių, arbatų, ir sveikiau, ir skaniau tongue.gif Prisiskaičiau apie gerąsias bakterijas Gefilus jogurtuose, tai patikėsit, ar ne, bet berniuko vidurių užkietėjimo problemą tik su tai ir išsprendėme. Kasdien aš duodavau po buteliuką ar du geriamo Gefilus jogurto su mėlynėm ir braškėm, tas skaniausias. Sako slyvos padeda irgi, ką aš žinau, man jos tokios nešvarios, kad nuoplovas vaikui duoti gerti g.gif O jogurtukas kokybiškas, be konservantų ir vaikai labai laimingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adealaide: 30 sausio 2009 - 11:28
Mano pipirai labai megsta jogurta thumbup.gif . Geria kas antra dienuke. Perkam Gefilus, patogu buteliukai, mazgiu tik supilu i bonkute ir geria. Dar labai megsta JOjogurta. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(adealaide @ 2009 01 30, 11:26)
Prisiskaičiau apie gerąsias bakterijas Gefilus jogurtuose

drinks_cheers.gif
Man irgi atrodo, kad tos gerosios bakterijos padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Duodu ir as yvairiai pagerti jogurtuko.....ne visus megsta,bet kai kuriuos su mielu noru geria...
Atsakyti