Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 22:37)
Na ta kur auksciau imetei tai man patinka, labai gerai isplauna plaukucius, ne taip kaip ta Keune  doh.gif  Ir toki subtilu atspalvi duoda, zodziu nelieki violetiniais plaukais  thumbup.gif

Pasidalinsiu ispudziais, kai isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 20, 22:37)
Na ta kur auksciau imetei tai man patinka, labai gerai isplauna plaukucius, ne taip kaip ta Keune  doh.gif  Ir toki subtilu atspalvi duoda, zodziu nelieki violetiniais plaukais  thumbup.gif

Parasysiu atsiliepimus, kai isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 13:49)
Parasysiu atsiliepimus, kai isbandysiu smile.gif

Isbandziau smile.gif tik man atrodo mazai palaikiau, nes gana mazai nupilkino smile.gif bet ar man taip pasirode, ar jis tikrai visai man plauku nenusausino g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 000164.gif susidomejau C:EHKO produkcija.Prašau pasakykit kur jų KAUNE įsigyti??Kas žinote? Kaip supratau Kaune "Medinių šukų" juk nėra... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 05 24, 05:01)
Sveikutes  000164.gif  susidomejau C:EHKO produkcija.Prašau pasakykit kur jų KAUNE įsigyti??Kas žinote? Kaip supratau Kaune "Medinių šukų" juk nėra... wub.gif

Gabijoje kaune, savanoriuose mirksiukas.gif
Atsakyti
as pati labai megstu C:EHKO pilkintoja, dabar dar nenusipirkau naujo, bet tikrai pirksiu, visada ji naudoju. Labai geras daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2009 05 24, 21:50)
as pati labai megstu C:EHKO pilkintoja, dabar dar nenusipirkau naujo, bet tikrai pirksiu, visada ji naudoju. Labai geras daiktas drinks_cheers.gif

O man tai buvo didziausias siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 23, 21:05)
Isbandziau  smile.gif  tik man atrodo mazai palaikiau, nes gana mazai nupilkino smile.gif bet ar man taip pasirode, ar jis tikrai visai man plauku nenusausino  g.gif  smile.gif

Aisku jis ne taip intensyviai nupilkina kaip tas C:EHKO bet tas man ir patinka thumbup.gif Jei panaudoju kelis kart is eiles tai spalva buna intensyvesne mirksiukas.gif O kad nesausina tai faktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 27, 22:24)
Aisku jis ne taip intensyviai nupilkina kaip tas C:EHKO bet tas man ir patinka  thumbup.gif  Jei panaudoju kelis kart is eiles tai spalva buna intensyvesne  mirksiukas.gif O kad nesausina tai faktas  thumbup.gif

Tikrai, negaliu atsidziaugti smile.gif thumbup.gif
O su tuo C:EHKO man gavosi plaukai melyni, tai geriau tegul mazia pilkina, nei sitaip doh.gif
Gal zinai kiek jis naujas kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 28, 20:00)
Tikrai, negaliu atsidziaugti smile.gif  thumbup.gif
O su tuo C:EHKO man gavosi plaukai melyni, tai geriau tegul mazia pilkina, nei sitaip  doh.gif
Gal zinai kiek jis naujas kainuoja?  4u.gif

As mokejau 35 lt
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 05 28, 23:12)
As mokejau 35 lt

Aciu, visai normaliai smile.gif as alter ego turiu irgi, dar brangesnis, bet sausina plaukus doh.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti