Sveikutes ,
Ziuriu ir pasmane neviena tokios bedeles ,ir vargelis su tuo geltonumu
As matau tik viena vieninteli varijanta ir iseiti is sitos situacijos ,tik dazyti tolygei visus plaukus ,o jei paskaska kaip rase is apacios lieka tas geltonumas ,sulyciau nusidazyti apacia kokia sokolado arba tamsiai ruda ,pasmane taip yra ir labai garziai atrodo .
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 14, 12:36)
bet tie visi mėlynspalviai labai sausina plauką

nors pati naudoju ,nes nežinau kitos išeities ,bet gal kas galit ką kito pasiūlyti? Gal yra dažų ,kurie ilgai išlaiko pradinę spalvą ,negeltonuoja?
Senas pasisakymas bet atsakysiu
As jau senai nenaudoju nejokiu pilkintoju

nes labai issausina plaukus o ir pokeliu isplovimu man vel visi plaukai pageltonuoja

supratau kad man cia nuo vandens taip .
Vienintelis dalykas kas padejo ,tai nuejau pas kirpeja ir pasakaiu kad nuimtu man geltonuma nes jau nebezinau ka bedaryt.Dazais kureis ji nujiminejo su KADUS - bet pries tai perspejo kad gali neivisus ikipti ir nenujimti geltonuma .Truputeli pabuvau pilka ,keleis plovimais nusiplove ir dabar labai grazi spalva liko

nebeturiu geltonu plauku valio !!! ir Kirpejai aciu didelis ,isgelbejo mane .Dabar jau mienuo supuse ir dar grazi palvike laikosi tfu tfu tfu
QUOTE(audruzele @ 2008 10 31, 11:32)
siulyciau kirpykloje suvienodinti spalva.nes visi pilkikliai labai sausina plaukus. o jei ir toliau pati eksperimentuosi namie gali buti visai ne kas.geriau viena karta nudazyti visus plaukus norima spalva ir poto dazyti tik saknis, negu stengtis su sampunais ar balzamais bandyti uzmaskuoti visas geltonas demes.
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 05, 16:44)
fui ne, kirpeja turi savo dezutes ten nera jokio paveiksliuko ir gaunasi tikrai negeltona
Delto kad parduotuviu dazai skiresi nuo kirpyklos profesonalu

ir todel skirtingai splavos isgaunamos