Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 10, 00:51)
Buvo pas mane uzsistovejes tas TONIKA, tai as ji perpiliau i paprasta sampuna ir gavosi man pilkinantis sampunas  thumbup.gif

Tonika mano plaukui apskritai buvo liuks kiap niekas kitas (storas plaukas), nežinau, gal 5 metus dažiau raudonmedžio spalva. dabar jau bandau atgauti natūralią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 14 birželio 2009 - 11:18
skalavimas ramuneliais plaukus padaro negraziai geltonus schmoll.gif
Atsakyti
kokia to C:EHKO kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 31, 19:21)
kokia to C:EHKO kaina?  4u.gif

Turiu,mokejau atrodo 27 Lt kazkur rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip Jūs jį naudojat? prieš kaukę/šampūną ar po? reikia tą C:EHKO nuskalaut po to? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 02, 13:02)
o kaip Jūs jį naudojat? prieš kaukę/šampūną ar po? reikia tą C:EHKO nuskalaut po to?  4u.gif  blush2.gif

Jei cia apie balzama, tai naudoti po plovimo, perskalauti plaukus, o nuplauti nereikia ax.gif tik atsargiai, kad melyna nesigautum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 02, 23:40)
Jei cia apie balzama, tai naudoti po plovimo, perskalauti plaukus, o nuplauti nereikia  ax.gif  tik atsargiai, kad melyna nesigautum  lotuliukas.gif

ten tas skystis, kur su vandeniu sumaišyt reik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 03, 01:16)
ten tas skystis, kur su vandeniu sumaišyt reik  rolleyes.gif

Na tai kaip ir sakiau, po plovimo reikia juo perskalauti smile.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
sapnavau, kad išsiploviau ir priekis mėlynas buvo, šonai išvis neaiškūs.. dabar naudot bijosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
Ziuriu ir pasmane neviena tokios bedeles ,ir vargelis su tuo geltonumu doh.gif
As matau tik viena vieninteli varijanta ir iseiti is sitos situacijos ,tik dazyti tolygei visus plaukus ,o jei paskaska kaip rase is apacios lieka tas geltonumas ,sulyciau nusidazyti apacia kokia sokolado arba tamsiai ruda ,pasmane taip yra ir labai garziai atrodo .

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 06 14, 12:36)
bet tie visi mėlynspalviai labai sausina plauką verysad.gif nors pati naudoju ,nes nežinau kitos išeities ,bet gal kas galit ką kito pasiūlyti? Gal yra dažų ,kurie ilgai išlaiko pradinę spalvą ,negeltonuoja?

Senas pasisakymas bet atsakysiu blush2.gif
As jau senai nenaudoju nejokiu pilkintoju schmoll.gif nes labai issausina plaukus o ir pokeliu isplovimu man vel visi plaukai pageltonuoja doh.gif supratau kad man cia nuo vandens taip .
Vienintelis dalykas kas padejo ,tai nuejau pas kirpeja ir pasakaiu kad nuimtu man geltonuma nes jau nebezinau ka bedaryt.Dazais kureis ji nujiminejo su KADUS - bet pries tai perspejo kad gali neivisus ikipti ir nenujimti geltonuma .Truputeli pabuvau pilka ,keleis plovimais nusiplove ir dabar labai grazi spalva liko thumbup.gif nebeturiu geltonu plauku valio !!! ir Kirpejai aciu didelis ,isgelbejo mane .Dabar jau mienuo supuse ir dar grazi palvike laikosi tfu tfu tfu

QUOTE(audruzele @ 2008 10 31, 11:32)
siulyciau kirpykloje suvienodinti spalva.nes visi pilkikliai labai sausina plaukus. o jei ir toliau pati eksperimentuosi namie gali buti visai ne kas.geriau viena karta nudazyti visus plaukus norima spalva ir poto dazyti tik saknis, negu stengtis su sampunais ar balzamais bandyti uzmaskuoti visas geltonas demes.

drinks_cheers.gif

QUOTE(gussste23 @ 2009 02 05, 16:44)
fui ne, kirpeja turi savo dezutes ten nera jokio paveiksliuko ir gaunasi tikrai negeltona 4u.gif

Delto kad parduotuviu dazai skiresi nuo kirpyklos profesonalu 4u.gif ir todel skirtingai splavos isgaunamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 08 03, 13:00)
ačiū  4u.gif
sapnavau, kad išsiploviau ir priekis mėlynas buvo, šonai išvis neaiškūs.. dabar naudot bijosiu  lotuliukas.gif

Nu as tai realybej tokia gavausi, ne sapne biggrin.gif plaukai buvo tokie tamsisi pilki, kaip zili ir su melynu atspalviu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Breira,2008 06 27, 15:53]
Man irgi šitas labai patinka thumbup.gif
[/quotSveikos mano drauges smile.gif as esu naujoke,Viktorija mano vardas
Norejau pasiulyti pirkti C:EHKO ,nes nebereikia man jo,naudojau tik viena karteli,nes nepasiseke man su plauku dazymu,tai nusprendziau tamsesne nei blond truputeli tapti,parduosiu uz 20lt. jei kam reikia rasykite vzea@splius.lt smile.gif

Iki malonaus smile.gif
Atsakyti