Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(AZURA @ 2007 03 11, 17:50)
Tau jis nuima geltonuma? keistai cia g.gif  naudoju ji jau labai senai, bet kad nuimtu geltonuma, tai man  schmoll.gif

Aha biggrin.gif Pirmą kartą net išsigandau, kad gavosi kažkoks atspalvis. Paskui žiūriu, kad visai nieko spalvytė. Mano plaukai labai greit reaguoja i menkiausius niuansus, dėl to labai kankinuosi dažydama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 03 12, 11:38)
Aha biggrin.gif  Pirmą kartą net išsigandau, kad gavosi kažkoks atspalvis. Paskui žiūriu, kad visai nieko spalvytė. Mano plaukai labai greit reaguoja i menkiausius niuansus, dėl to labai kankinuosi dažydama. ax.gif

Idomiai cia, gal cia tau tik asmeniskai taip reaguoja g.gif smile.gif
Atsakyti
ir as nusisviesinau smulkiom sruogelem...man labaia labai patinka bigsmile.gif Kirpeja pasiule nusipirkti Irida, rusiska, reiks isbandyti. Ja geriausia naudoti po sampuno, ant isplautu plauku, perskalauti, uzdeti balzama ir nuplauti 4u.gif Tada nedziovina plauko 4u.gif
Atsakyti
o kokius jus perkat tuos rusiskus balzamus, tuos melsvus ar violetinius? g.gif as tai bijociau juos det ant plauku, nes man atrodo iskart nusidazys tokia spalva bigsmile.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 04 25, 15:27)
ir as nusisviesinau smulkiom sruogelem...man labaia labai patinka  bigsmile.gif Kirpeja pasiule nusipirkti Irida, rusiska, reiks isbandyti. Ja geriausia naudoti po sampuno, ant isplautu plauku, perskalauti, uzdeti balzama ir nuplauti  4u.gif Tada nedziovina plauko  4u.gif

Irida naudodavau seniau, spalva tikrai gera padaro, bet nelaikyk, istrink gerai Irida ir skalauk. Viena karta palaikiau kelias min. tai turejau ta diena galva plauti dar 3 kartus, nes man pasidare plaukai beveik pilkai-melyni.
Beja dabar nebenaudoju Iridos, nes ten yra kazkokia medziaga kuri labai kenksminga (todel ir pacia Irida gal galima rasti tik kioskuose pirkti).
As pirkau pas kirpeja is profesionalios kosmetikos melyna sampuna, tai jis tikrai geras, plauku spalva naturaliai sviesi, na ir jei naudoja profesionalai vadinasi nera kenksmingas.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 04 26, 08:52)
Irida naudodavau seniau, spalva tikrai gera padaro, bet nelaikyk, istrink gerai Irida  ir skalauk. Viena karta palaikiau kelias min. tai turejau ta diena galva plauti dar 3 kartus, nes man pasidare plaukai beveik pilkai-melyni.
Beja dabar nebenaudoju Iridos, nes ten yra kazkokia medziaga kuri labai kenksminga (todel ir pacia Irida gal galima rasti tik kioskuose pirkti).
As pirkau pas kirpeja is profesionalios kosmetikos melyna sampuna, tai jis tikrai geras, plauku spalva naturaliai sviesi, na ir jei naudoja profesionalai vadinasi nera kenksmingas.

kokios firmos priemones naudoji?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 04 26, 08:52)

Man būtų labai įdomu sužinoti kokia ta kenksminga medžiaga yra Iridoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 11:41)

Kažkokia tai jau tiksliai yra, nes labai pagraužia plauką. g.gif Daug metų naudoju Irida, bet dabar įsigudrinau ją pamaišyti su balzamu ir tik tada tepti olaukus. Tokiu būdu plaukai kaip ir apsaugomi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 04 26, 12:27)
Kažkokia tai jau tiksliai yra, nes labai pagraužia plauką.  g.gif Daug metų naudoju Irida, bet dabar įsigudrinau ją pamaišyti su balzamu ir tik tada tepti olaukus. Tokiu būdu plaukai kaip ir apsaugomi smile.gif

Kaip keista, tikrai nemaniau, kad Irida turi kažką kenksminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 22:03)
Kaip keista, tikrai nemaniau, kad Irida turi kažką kenksminga doh.gif

nors man kirpejau kaip tik sake, geriau nusipirkti irida (ji naturali, nors nemoku skaityti sudeties) negu naudoti balinancius sampunus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 12:41)

Kokia tiksliai medziaga ten kenksminga tai nebeatsimenu. Imone Higeja, kuri gamina Irida nelabai specializuojasi gaminti kosmetika, jie daugiau dirba su valymo, dezinfekavimo priemonemis, tai gal ir dapila kokio baliklio milteliu mirksiukas.gif , na juokauju gal nedameta, bet tikrai neasimenu kas per medziaga, bet ta medziaga labai griauzia pati plauka. As manau, kad ta imone kuri uzsiima daugiau chemikalu gamyba, kurie isgriauzia rudis, kalkes tikrai negamins geros kosmetikos, kuri nekenktu plaukui ar odai, na bet cia mano nuomone.
Adresas www.higeja.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 27 balandžio 2007 - 12:27
Plaukučių geltonumą man gerai nuima bonacure color save true silver shampoo, Schwarzkopf gamybos ax.gif Pirma išsiplaunu paprastu šampūnu, po to šio šampūno reikia laaaaabai mažai biggrin.gif Plaukai tikrai nebegeltonuoja, jei turiu laiko, palaikau ir ilgiau, tai tada super thumbup.gif Na, bet gal kitoms ir netiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 29 balandžio 2007 - 16:52