Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(AZURA @ 2007 03 08, 12:30)
"IRIDA" tikrai sausina plaukus, yra daug geresniu nebrangiu rusisku balzamu.
"Tonika" yra neblogu spalveliu: dimcatij topaz, zemciuzno-pepelnij...
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka  wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.

va nusipirkau einu skalbti galvytes ir ziuresu ax.gif bijau ciut doh.gif pirkau eurokos uz apykiksliai 5-6 lt blink.gif kaina nium tokia baugi lotuliukas.gif einu skalbt tongue.gif
Atsakyti
mano plaukuciai buvo geltoni kas kart nervuodavausi nes man baisiau ner kai sviesus geltoni plaukai sad.gif ir kirpeja aiskino kad toks plauko pigmentas ir t.t geltonumas dingo nuejus pas kita kirpeja nudaze ir daugiau nebeislindo geltonumas
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 06 28, 12:49)
va nusipirkau einu skalbti galvytes ir ziuresu  ax.gif  bijau ciut  doh.gif  pirkau eurokos uz apykiksliai 5-6 lt  blink.gif  kaina nium tokia baugi  lotuliukas.gif  einu skalbt tongue.gif

Laukiam atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2007 06 28, 23:11)
Laukiam atsiliepimu bigsmile.gif

Nium reik pardet nuo to jog as nium ne lb sveisi blonde... rolleyes.gif tokia i ruduma..,. t,y. ryzuma... doh.gif tai man kur kibo i sviesesnius tai liuks thumbup.gif gila kad i tamsesnius nelb tongue.gif bet sviesiom ( tikrai) tai turi pasaka but thumbup.gif bandziau TONIKA zila tokia spalva wink.gif
Atsakyti
man asmeniskai geriausias budas,kad nebuti geltonai,yra save nubalinti,bet tai nereiskia,kad gausites baltos,toli grazu,as pati save kai dazau pirma karta,tai gaunuosi tamsiai geltona,o tuomet darau antra dazyma dedama atspalvi,tuo paciu ir plaukai pasisviesina,taip ir isgaunu norima atspalvi,o ejigu reiketu kasakrt naudoti pilkinancius sampunus,tai butu vargas,plius jie ant baltesniu plauku labiau uztamsina pilkai,ant maziau baltu-maziau pilkumo,zodziu nera lygumo.
Atsakyti
labai geras balzamas yra C:EHKO OPTIK,toks raudomas buteliukas
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas thumbup.gif
jo yra pirkti "medinėse šukose" Akropolį ir senamiestį
skiedžiasi su vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 28, 20:49)
mano plaukuciai buvo geltoni kas kart nervuodavausi nes man baisiau ner kai sviesus geltoni plaukai sad.gif ir kirpeja aiskino kad toks plauko pigmentas ir t.t geltonumas dingo nuejus pas kita kirpeja nudaze ir daugiau nebeislindo geltonumas

teisingai ji sake,toks plauko pigmentas,bet tai nereiskia,kad gaunasi geltona ir nieko daryti daugiau nebereikia,tam yra daromi kiti plius dazymai smile.gif pati turiu daug raudono pigmento,todel gaunuosi po sviesinimo ryzai geltona,baisu ziuret,bet dedu dar atspalvi ri plius dar pasviesina tuo paciu mano plaukus,todel nebelieka jokio geltonumo smile.gif
Atsakyti
kalbejot apie TONIKA...
as si sampuna naudojau seniau daznai, pries kokius gal 8-9 metus. pilka, zila toki, buvo i zalumo ir i violetinius atspalvius gavesi, bet graziai labai. tik va nusidazydavo ir nagai ir pirstai ir vonia, kai uztisko ant vonios, iskart nuploviau, bet deme liko... tai nzn, kazkaip dabar jau nebenaudoju, nors ne karta buvo kiles noras nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 05, 21:47)
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas  thumbup.gif

as irgi sita nusipirkau uzvakar thumbup.gif buvau tokia geltona kaip visciukas o sitas balzamas nueme is karto ta geltonuma dabar tokia grazi spalvyte.O kaip tu skiedi?As ant to buteliuko skaiciau bet nesupratau,tai is akies mazdaug padariau ir gavosi labai gerai.As pirkau Kaune Krininoj apie 21lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 05, 21:47)
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas  thumbup.gif

as ir si isigijau, geras dalykelis mirksiukas.gif beje bandziau dar ir Loreal Professional Silver sampuna.. irgi gerai nuima geltonuma ar ryzuma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnia: 09 birželio 2008 - 22:08
QUOTE(linuxox @ 2008 06 08, 22:22)
as irgi sita nusipirkau uzvakar thumbup.gif buvau tokia geltona kaip visciukas o sitas balzamas nueme is karto ta geltonuma dabar tokia grazi spalvyte.O kaip tu skiedi?As ant to buteliuko skaiciau bet nesupratau,tai is akies mazdaug padariau ir gavosi labai gerai.As pirkau Kaune Krininoj apie 21lt kainuoja

temos neseku,tai atsakau po 2sav blush2.gif
as pasiimu inda toki mazdau 3l(kad galva tilptų), isipilu vanden puse ir pilu to balzamo(kokį šaukštą) tiek kad gautūsi daugiau už žydrą spalvą ir mažiau už mėlyną,nemoku tiksliai pasakyt,nu kad nebūtų mėlyni plaukai biggrin.gif ,ir perpilu išplautą galvą tuo balzamu arba paprasčiausiai įmerkiu plaukus į tą tirpalą,ir neperplaunu su vandeniu,o tu perplauni?
aš ir buvau geltona kaip viščiukas,bet dabar labai graži spalvytė,tokia grynai į sidabrą thumbup.gif
Atsakyti
Šiai problemai spręsti ideali priemonė man- L'Oreal Professionnel serijos šampūnas ir balzamas SHINE Blonde. būna tik kirpyklose. Jie tokios mėlynos spalvos (pats skystis), bet veikia thumbup.gif
Atsakyti