Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

As pasipasakosiu savo patirti. Dazau visada sviesiai ir visada islenda tas nelemtas geltonumas. Ir ka pakeiciau kirpeja, kuri dazo londa dazais. Tai ji man visada dazo pirmu numeriu, o ten tokia spalvyte su pilkumu, kai mane istepe tai taip supilkavo net issigandau galvoju kad sviesi nesigausiu o kokia smarkiai pilka. Bet kai issplauna plaukai tampa sviesus labai grazus to pilkumo nera ir plaukai negeltonuoja. Tai va man labai patinka sita ir visada dabar dazau sita tik spalva 4u.gif
Atsakyti
o rudiems plaukams kai meta ryza atspalvi, ar tinka pilkintojas ..? g.gif kad siek tiek ji prislopintu..
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 04, 22:45)
o rudiems plaukams kai meta ryza atspalvi, ar tinka pilkintojas  ..? g.gif kad siek tiek ji prislopintu..

Nelabai tinka, murzina spalva tokia gaunasi. O ka, jau atsiplovei? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Ką daryt, jei pilkintojas nuo šaknų greičiau nusiplauna ?
Kaip išgauti tolygią spalvą - o ne geltoną prie šaknų ir pilką ant plaukų galų?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 12 07, 12:57)
As pasipasakosiu savo patirti. Dazau visada sviesiai ir visada islenda tas nelemtas geltonumas. Ir ka pakeiciau kirpeja, kuri dazo londa dazais. Tai ji man visada dazo pirmu numeriu, o ten tokia spalvyte su pilkumu, kai mane istepe tai taip supilkavo net issigandau galvoju kad sviesi nesigausiu o kokia smarkiai pilka. Bet kai issplauna plaukai tampa sviesus labai grazus to pilkumo nera ir plaukai negeltonuoja. Tai va man labai patinka sita ir visada dabar dazau sita tik spalva 4u.gif

Jus toki numeri turit omeny?
user posted image
jei taip tai man jie gaunasi geltoni verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 05, 17:03)
Jus toki numeri turit omeny?
user posted image
jei taip tai man jie gaunasi geltoni verysad.gif

fui ne, kirpeja turi savo dezutes ten nera jokio paveiksliuko ir gaunasi tikrai negeltona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 02 05, 00:38)
Nelabai tinka, murzina spalva tokia gaunasi. O ka, jau atsiplovei? biggrin.gif  g.gif

nea , dar neatsiploviau.. biggrin.gif bet vistiek zeri mano plaukuose ryzas atspalvis g.gif ir jauciu kuo labiau plausis tuo ryzesiu,, niu o gal ir nea .. draugas sake niu vistiek jie ryzi lotuliukas.gif niu bet dar 3 men nieko nedarysiu jiems tikrai , bet seip prarandu vilti nusidazyti plaukus be to ryzo atspalvio.. smile.gif reijks trbut savo pilka uzsidazyti , ir rami busiu lotuliukas.gif o jei rimtai tai nebezinau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 05, 13:46)
Ką daryt, jei pilkintojas nuo šaknų greičiau nusiplauna ?
Kaip išgauti tolygią spalvą - o ne geltoną prie šaknų ir pilką ant plaukų galų?

Gal kas mane išgirs? Ar Jūs neturite tokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 02 11, 14:12)
Gal kas mane išgirs? Ar Jūs neturite tokios problemos?

as siuliciau jums uzdeti tona su augaliniais azais jis isligin tik nelabai supratau kokia ta jusu spalva blush2.gif
Atsakyti
Daug kas rašote, kad pilkinamosios priemonės sausina plauką. Pati dar nesu naudojusi, bet yra toksai amerikiečių firmos AUBREY ORGANICS natūralios sudėties drėkinantis šampūnas ir balzamas (kondicionierius) BLUE CAMMOMILE. Pagal aprašymą, turėtų būti skirtas normaliems ploniems plaukams, jų neapsunkinti ir drėkinti. Nežinau, bet esu skaičiusi atsiliepimus, kad keičia plaukų spalvą.
Atsakyti
As jau kelis metus skiedziu "Tonika" su sampunu. Bet kazkodel tik dabar pastebejau, kad labai sausina plaukus (gal kad ilgesnius plaukus atsiauginau g.gif: )
Irgi noreciau rasti priemone kuri nesausintu, arba dazus, po kuriu negeltonuotu plaukai. Dabar dazau pas kirpeja, Londa profesionaliais milteliais.
Atsakyti
mano ankstesne kirpeja daze goldwell - tai vis islisdavo tas geltonumas bash.gif
dabar pakeiciau kirpeja, nudaze joico, pasakiau jokiu geltonumu - ji sumaise 3 spalvas ir is tikruju geltonumo nera bigsmile.gif ziuresiu kaip bus po keliu savaiciu g.gif
Atsakyti