O kaip daznai pilkintoja naudojat? po kiekvieno plovimo?
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 14, 19:33)
O kaip daznai pilkintoja naudojat? po kiekvieno plovimo?
Bent as ,tai kas antra-trecia.. Paskutini sampuna kai naudojau ,tai buvau sumaisius su pilkinamuoju sampunu

Nezinau gal kas jau ir minejo sia priemone, bet man geriausias C:EHKO plauku pilkintojas, labai grazi spalva gaudavosi, ir jei gerai atmatuoji dozes tai tikrai nesigauna pilki plaukai, kaina apie 30 lt, buna medinese sukose.

Sveikos merginos,
Gal ir jus esat susidurusios su tuo, kad nuotraukose, darytose patalpoje su nenaturalia sviesa, plaukai atrodo geltoni, nors naturalioje sviesoje jie normalus
Kad butu aiskiau, imetu plauku nuotr:
http://public.fotki.com/kamiIe/
Slaptazodis: SM
Cia visur spalva ta pati, visos nuotraukos darytos ta pacia savaite. Ka daryt? Svarstau, tamsinti, sviesinti ar pilkinti reiktu tokiu atveju, kaip manot?
Gal ir jus esat susidurusios su tuo, kad nuotraukose, darytose patalpoje su nenaturalia sviesa, plaukai atrodo geltoni, nors naturalioje sviesoje jie normalus

Cia visur spalva ta pati, visos nuotraukos darytos ta pacia savaite. Ka daryt? Svarstau, tamsinti, sviesinti ar pilkinti reiktu tokiu atveju, kaip manot?
QUOTE(stirnuke @ 2009 02 14, 12:07)
Daug kas rašote, kad pilkinamosios priemonės sausina plauką. Pati dar nesu naudojusi, bet yra toksai amerikiečių firmos AUBREY ORGANICS natūralios sudėties drėkinantis šampūnas ir balzamas (kondicionierius) BLUE CAMMOMILE. Pagal aprašymą, turėtų būti skirtas normaliems ploniems plaukams, jų neapsunkinti ir drėkinti. Nežinau, bet esu skaičiusi atsiliepimus, kad keičia plaukų spalvą.
Kiek greituku perziurejau info, tai nieko apie pilkinima neuzsimenama, tik tiek, kad tinkamas sviesiai dazytiems plaukams..
Man paciai kirpeja po dazymo dar perbraukia Kadus - Fervidol Brilliant balzaminiais dazais. Grazu, bet greitai nusiplauna.
Mano plaukai dažyti sruogelėmis,o naturali spalva auksinė
Tai nuo vandens mano sruogelės gelsta,bet atradau JOICO VIOLET SHAMPOO
kuris nuima visą geltonumą

QUOTE(empa @ 2009 03 25, 17:47)
Sveikos merginos,

Aha, ir man taip gaunas. Manau cia nuo patalpos, apsvietimo priklauso.
O jau kaip grazu tos garbanos, pirmasyk matau vidutinio ilgio plaukus taip graziai atrodancius

QUOTE(Girmantee @ 2009 03 27, 15:39)
Aha, ir man taip gaunas. Manau cia nuo patalpos, apsvietimo priklauso.
O jau kaip grazu tos garbanos, pirmasyk matau vidutinio ilgio plaukus taip graziai atrodancius
Kaip taip pasidarei? 

Oj, aciu, paprasta, greita ir ilgai laikosi - su tiesintuvu. Labai daug filmuku youtube, pvz cia: http://www.youtube.c...h?v=33seU1B5CLo
Jei nori laisvesniu garbaneliu - daryk ta pati, tik greiciau brauk, jei stipresniu- leciau. Pabandyk, tikrai iseis

Aš naudoju silver silk šampūną, sumaišau jį su paprastu šampūnu, (plaunant į delną Loreal šiek tiek, ir silver silk siek tiek, )sumaišau tarp delnų ir ant plaukų, . Trenku galvą du kartus, kartais ta mišinį palaikau kai užputoja, bet neilgai, iki minutes max
, kitaip man melynuot ima
. Taip naudijant, spalva nenusiplauna,
, o r šampūno lb lb ilgam pakanka

QUOTE(ratuxx @ 2008 12 02, 15:10)
Is patirties pasakysiu, kad tikrai ne visos geltonuma "musancios' priemones sausina plauka.
Pati etu blonde (nors kartais patampu sokoladine, vis tiek griztu prie sviesiu plauku), naudoju sampuna blondems ir gilumini drekikli. plaukas tokio svelnumo, kad kaukio net nereikia, nebent kokia ampolyte kartais pasilepinimui uzsidedu
Aisku, ilgakasems reiketu papildomu priemoniu, bet kadangi mano seveliura gan trumpa, tai jokiu problemu del spalvos ir del sausumo juolab
Pati etu blonde (nors kartais patampu sokoladine, vis tiek griztu prie sviesiu plauku), naudoju sampuna blondems ir gilumini drekikli. plaukas tokio svelnumo, kad kaukio net nereikia, nebent kokia ampolyte kartais pasilepinimui uzsidedu

Aisku, ilgakasems reiketu papildomu priemoniu, bet kadangi mano seveliura gan trumpa, tai jokiu problemu del spalvos ir del sausumo juolab

Gal gali placiau apie ta gilumini drekikli?

QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 03 28, 18:40)

Gal gali placiau apie ta gilumini drekikli?
Hmm.. net nzn, ka cia platintis

naudoju Revlon sampuna ir "dvifazi kondicionieriu blondinems"