Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

QUOTE(vikutev @ 2008 11 06, 09:18)
o gal galetu kas nuoroda mestelti kur Vilniuj registracija i tuos kursus,nes buvau radusi internete,bet tada kazkodel neveike man ji,o dabar neberandu tongue.gif

Prašom mirksiukas.gif
http://www.vasc.lt/c...ents/Itemid,98/
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 11 06, 15:24)

super,aciu tau labai,jau uzsiregistravau,sutaupiau daug laiko 4u.gif
Atsakyti
o mum nereikejo registruotis, paklausiau kunigo kada vyks mazdaug paskaitos ir viskas, ateijom, pasirasem ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
prisipazinsiu, kad visko neskaiciau 4u.gif , bet gal kas zinote, ar galima kursus isklausyti vienam mieste, o tuoktis baznycioje visai kitam Lietuvos gale?
Atsakyti
QUOTE(pasakaite1 @ 2008 11 10, 18:08)
prisipazinsiu, kad visko neskaiciau 4u.gif , bet gal kas zinote, ar galima kursus isklausyti vienam mieste, o tuoktis baznycioje visai kitam Lietuvos gale?
tai galima, pazyma apie kursus galioja visoje Lt.. mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2008 11 10, 21:56)
tai galima, pazyma apie kursus galioja visoje Lt..  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

aciu biggrin.gif
Atsakyti
prasau pahelpinti ka nors ir isduoti paslapti kur nueiti kad Kaune isklausyti tuos kursus - buvom pas kuniga ir dave toki lankstinuka, ten parasyta duoti telefonai o nei tuo adresu nei telefonu net dvasia neatsiliepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2008 11 20, 19:14)
prasau pahelpinti ka nors ir isduoti paslapti kur nueiti kad Kaune isklausyti tuos kursus - buvom pas kuniga ir dave toki lankstinuka, ten parasyta duoti telefonai o nei tuo adresu nei telefonu net dvasia neatsiliepia  doh.gif

turbut turi omenyje aukshtaiciuose, tai jei persikele i vilniaus gatve.. mirksiukas.gif
Pakaitos vyksta Kauno Arkivyskupijos šeimos centre adresu: Vilniaus g. 29, Kaunas; tel: 20 75 98
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2008 11 20, 19:14)
prasau pahelpinti ka nors ir isduoti paslapti kur nueiti kad Kaune isklausyti tuos kursus - buvom pas kuniga ir dave toki lankstinuka, ten parasyta duoti telefonai o nei tuo adresu nei telefonu net dvasia neatsiliepia  doh.gif

nuo Kauno link Jurbarko yra toks miestelis Veliuona, ten paskutini menesio ketvirtadieni po darbo yra kursai, atlankai tik viena diena, ir tai trunka sake gal apie valanda lotuliukas.gif pasiraso trys destytojai ir viskas 4u.gif
tik kiek zinau si men nebus, nes vienas dest isvyksta,o kita men kaledos, tai turbut tik sausi bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keryda @ 2008 06 04, 09:11)
Sveikutes  4u.gif , nerandu niekur temeles apie dermavojima  , tai bandau jusu paklaust, gal man padesit  ax.gif  . As nesu padermavota, gyvenu Kaune, kur ir kaip galima sita dalyka atlikti? Ar dermavojimas ir sutvirtinimo sakramentas viena ir taspats? Gal as nezinau kaip taisyklingai tas zodis rasosi, kad internete nieko nerandu. Man jau panika    doh.gif  doh.gif  doh.gif

O tu nepergyvenk svarbu esi krikstyta ir priejus pirma komunija, dirmavojimas nera toks jau butinas smile.gif as tai buvau nepriejus komunijos bet susitvarkiau gali sakyti kad po santuokos pasidirmavosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NiuniaX @ 2008 11 29, 16:28)
O tu nepergyvenk svarbu esi krikstyta ir priejus pirma komunija, dirmavojimas nera toks jau butinas  smile.gif as tai buvau nepriejus komunijos bet susitvarkiau gali sakyti kad po santuokos pasidirmavosi  tongue.gif

Dermavojimas, t.y. sutvirtinimo sakramentas yra būtinas, nes tai visų pirma yra sakramentas kurį priima visi katalikai. Nors šiuo metu kai ir bažnyčioj biurokratija viešpatauja tai nuo kunigo priklauso
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 11 30, 17:33)
Dermavojimas, t.y. sutvirtinimo sakramentas yra būtinas, nes tai visų pirma yra sakramentas kurį priima visi katalikai. Nors šiuo metu kai ir bažnyčioj biurokratija viešpatauja tai nuo kunigo priklauso

nebutinas mirksiukas.gif net pirma komunija nebutina ax.gif
nebent kai kurie kunigai gali to pareikalauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 30 lapkričio 2008 - 18:39