Įkraunama...
Įkraunama...

Paskaitos prieš vestuves

Kaune reikia isklausyti 4 paskaitas, ta pati tema pirmadieni/antradieni, nuo 18 iki 19 val. Dar tik dvejose buvau, bet maciau ir po viena sedinti smile.gif o siaip kilo tokia ale sukta ideja besedint...aisku pati to nedaryciau, bet gal kam labai riesta, pasinaudos tongue.gif ten kai visi stovi eilej, buna duris praviros, nes vieni iseina, kiti dar laukia...taip visi susigrude, kad destytoja nieko nemato, taigis ismukti reiktu 19 val pro duris nepastebetai (o tai labai realu) ir pasiimti parasiuka...cia tokia nesazininga ideja smile.gif kita ideja, susirasti pora, kuri domisi kaip stiprinti poros santykius, sumoketi jiems uz tuos kursus, ir jie jusu vardu atsedes...cia labai praverstu susituokusioms neseniai poroms, bet neklausiusioms siu kursu smile.gif nueis i ipirma paskaita ir nores patys i kitas eiti smile.gif
man asmeniskai labai patiko ir labai naudingos atrode tos dvi paskaitos, kuriose buvom...ir kazkaip dziaugiuos kad baznycia visa tai sugalvojo...todel istaikyti ta valandele per savaite kazkaip patarciau...
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 01 16, 01:36)
Kaune reikia isklausyti 4 paskaitas, ta pati tema pirmadieni/antradieni, nuo 18 iki 19 val. Dar tik dvejose buvau, bet maciau ir po viena sedinti smile.gif o siaip kilo tokia ale sukta ideja besedint...aisku pati to nedaryciau, bet gal kam labai riesta, pasinaudos tongue.gif ten kai visi stovi eilej, buna duris praviros, nes vieni iseina, kiti dar laukia...taip visi susigrude, kad destytoja nieko nemato, taigis ismukti reiktu 19 val pro duris nepastebetai (o tai labai realu) ir pasiimti parasiuka...cia tokia nesazininga ideja smile.gif kita ideja, susirasti pora, kuri domisi kaip stiprinti poros santykius, sumoketi jiems uz tuos kursus, ir jie jusu vardu atsedes...cia labai praverstu susituokusioms neseniai poroms, bet neklausiusioms siu kursu smile.gif nueis i ipirma paskaita ir nores patys i kitas eiti smile.gif
man asmeniskai labai patiko ir labai naudingos atrode tos dvi paskaitos, kuriose buvom...ir kazkaip dziaugiuos kad baznycia visa tai sugalvojo...todel istaikyti ta valandele per savaite kazkaip patarciau...

O idomu ar visose baznyciose reikia isklausyti abejus kursus? Nes esu girdejusi, kad kitose uztenka tik vienu. Mes ruosiames tuoktis Antano baznycioje, ta kur netoli zoologijos sodo smile.gif smile.gif smile.gif pamirsau prideti, kad cia Kaune smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleopatraaa: 16 sausio 2009 - 12:32
QUOTE(kleopatraaa @ 2009 01 16, 12:31)
O idomu ar visose baznyciose reikia isklausyti abejus kursus? Nes esu girdejusi, kad kitose uztenka tik vienu. Mes ruosiames tuoktis Antano baznycioje, ta kur netoli zoologijos sodo smile.gif smile.gif smile.gif pamirsau prideti, kad cia Kaune smile.gif

reikia.. tongue.gif
Atsakyti
pries kelias dienas domejomesir mes tais kursais mums reikia isklausyti 5 paskaiteles ir tai truks 2 sav, po valanda laiko 4u.gif tai manau tiek galima atkenteti o siaip kunigas sake kad visur tos paskaiteles vienodos bet kai paskaiciau cia tai manau tik panasios bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kursai kursams nelygu. Neabejoju, kad kiekvienam mieste jie tikrai skirtingi.
Marijampolėje reikia vaikščioti 4 šeštadienius po 3.5valandos!!!!
Man "patiko", kad niekas nesiderina prie žmonių užimtumo, nesvarbu ar aš galiu, ar ne(apie norą apskritai nekalbu), bet paskirtas laikas ir viskas. taškas smile.gif
P.S. apskritai nesuprantu šitos bažnyčios vykdomos prievartos. Prisigalvoja iš neturėjimo ką veikti kursų, akcijų, atrakcijų ir t.t. plius dar pinigus už kursus lupa-čia jau apskritai viršūnė. Štai ir gyvename laisvoje visuomenėje.
Atsakyti
sveikos,

tai reikia moket uzh kursus? chia visur taip? nesu girdejus.. mum ir reikes lankyt, bet kad jie mokami negirdejau blink.gif
ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu,kad dar mokėti reikia už kursus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *orchideja*: 28 sausio 2009 - 19:35
Aga, "mokama"...tik tai auka vadinama, dabar kaune 40 lt uz 4 kursus.

Beje, kas lanke kaune tuos 8 papaildomus kursus, ne apie psichologija ir t.t., bet kazkokius kur kunigeliai veda???

O mums zinokit labai patiko tie 4 privalomi! eiciau ir eiciau dar smile.gif kazkaip nuo darbu galva pailsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 01 28, 21:15)
Aga, "mokama"...tik tai auka vadinama, dabar kaune 40 lt uz 4 kursus.

Beje, kas lanke kaune tuos 8 papaildomus kursus, ne apie psichologija ir t.t., bet kazkokius kur kunigeliai veda???

O mums zinokit labai patiko tie 4 privalomi! eiciau ir eiciau dar smile.gif kazkaip nuo darbu galva pailsi smile.gif

uz 8 nereik nieko aukot, parodo auku dezute jei nori gali mest, reik tik dvi nuotraukas (jo ir jos) atsinesht.. veda brolis Antanas ir brolis Alvydas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villga @ 2009 01 28, 22:23)
uz 8 nereik nieko aukot, parodo auku dezute jei nori gali mest, reik tik dvi nuotraukas (jo ir jos) atsinesht.. veda brolis Antanas ir brolis Alvydas..  smile.gif

Klaipedoje uz 4 paskaiteles reikejo "paaukoti" 50 Lt... 4u.gif
Atsakyti
vilniuje 6 paskaitos (vilniaus vyskupijos, ten kur ausros vartu g.), aukoti reikia 30 lt, jokiu nuotrauku nereikia smile.gif
Atsakyti
LAba,

gal kas esat susidure, jei jaunieji yra is skirtingu miestu, ir siuo metu gyvena Kaune. ar galima tuos kursus lankyt Kaune, o paskui vaziuot tuoktis kur nori? g.gif nes i savas baznycias neprivazinesim, labai jau toli. o ir siaip, kada jau reikia praadet lankyt tas pamokeles? schmoll.gif
Atsakyti