Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinė muzika: ar klausotės?

Man labai patinka Sent Sanso "Gulbe" is siuitos "zveriu karnavalas", ypac kai ja groja violoncele wub.gif wub.gif wub.gif
Dar viena, kuria su malonumu klausau - tai Mendelsono "Daina be zodziu". bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
neeee,ir turbut nesiklausysiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Klausausi,bet retai.
Atsakyti
Kartais paklausau. Bent kartą metuose apsilankau klasikinės muzikos koncerte.
Ypač mėgstu A. Vivaldį smile.gif
Atsakyti
Man aptinka Strauss. O po apsilankymo "Carmen" vis dar negaliu liautis klausyti Bizzet. blush2.gif
Atsakyti
o atradau gera tema, dar norejau uzvesti tokia doh.gif .

Dievinu tokia muzika. Svajojau mokykloje prisivaryti tokios muzikos, bet vis tiek nukonkuruodavo visokios madonnos ir robiai biggrin.gif . Tai va vakar ivykdziau savo viena is noru, nusipirkau Mocarto 21 ir 23 simfonijas ir rinkinuka su Sopeno, Listo, Bethoveno, Caikovskio ir kt. kuriniais pianinui bigsmile.gif . Tai klausau wub.gif . Beja dar vakar nuo galvos skausmo Mocartas isgelbejo tongue.gif
Atsakyti
Vakar gryžinėjau iš ilgos kelionės ir po ranka mp3 turėjau, tai nuo muzikos jau bloga darėsi, beiškodama kitos radijo stoties "klasiką" užėjau, tai tokia atgaiva ausims buvo wub.gif 4u.gif
Namuose, kai būnu viena, irgi pasiklausau įvairios klasikinės muzikos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliukšt: 24 kovo 2007 - 19:39
Matau, kad čia daug yra mėgstančių ir besiklausančių klasikinę muziką. Gal galite duoti nuorodas iš kur būtų galima parsisiųsti blush2.gif
Atsakyti
Man irgi patinka radijas "Klasika", ypac masinoj ir kai lyja wub.gif
Dar labai patinka visokios "Klasikos diversijos" ir "metamarfozes" gal kas turite?
Atsakyti
man taip pat patinka, ypac po sunkaus darbo vakare pasiklausyti... labai atpalaiduoja smile.gif
Atsakyti

man labai patinka klausytis gyvai thumbup.gif thumbup.gif , o va prieš kausydama įrašų - ilgiau renkuosi blush2.gif
Atsakyti
Kaip tik siuo metu patrauke klasikine muzika lotuliukas.gif
Kam Bachas nepatinka, bet as tai nuo jo Tokatos ir fugos issilydau thumbup.gif
Atsakyti