Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikinė muzika: ar klausotės?

Visada kažkiek tai žavėjo klasika, nes klasika visada buvo ir bus klasika, niekas jos nepakeis.Bet kai studijų laikas nuodugniai išstudijavom tą klasiką, tai ji dar labiau ėmė patikti, klausaus su malonumu.
Atsakyti
QUOTE(merteuil @ 2006 03 26, 02:18)
"Štai taip kalbėjo Zaratustra" ne Wagnerio, o Richardo Strausso.

O kaip aš įsivaizdavau, kad Vagnerio... Ačiū už pataisymą smile.gif
Atsakyti
as dirbu toki darba kur kiekviena diena susiduriu su klasikine, ir ne tik muzika biggrin.gif
bet paciai atlikti labai patinka Rachmaninova bei Lista wub.gif
Atsakyti
Va dabar Vivaldi klausau, visus 4 metų laikus thumbup.gif Visi geri, bet nuo "Žiemos" nemoku pasakyt kaip kaifuoju wub.gif
Dar labai Debusy mėgstu.
Kažkada ant Bacho pasinešus buvau, kažkada ant kūrinių fortepionui, dabat labiau smuikas traukia... O šiaip gal labiau išsirankioju kūrinius, ne kompozitorius ax.gif
Atsakyti
as tai visokios muzikos klausausi tai nevengiu ir klasikines
Atsakyti
Aš irgi labai klausau klsikinės ax.gif , tik neskiriu kompozitorių..... Niekaip nesugebu skirt biudžeto dalį ir žmoniškai nusipirkt ko nors mirksiukas.gif Bet būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiklausau,bet prisipazinsiu, kad siuo metu retokai.
Buvo laikotarpis, kai kasdien klausydavau... smile.gif
Atsakyti
as daugiausiai klasikines ir klausau smile.gif dar namie klausau jazz, blues ir latino. popso ar klubines budama namie - niekada
Atsakyti
pasiklausau,bet retai... smile.gif
Atsakyti
Negaliu atsigrozeti, uzsionio filmu soundtrack'ais wub.gif klasikine muzika, bet priesingaj nei anksciau iskyla vaizdiniai pries akis klausantis sios ....
pvz: Ziedu valdovo, karibu piratu, trojos soundtrack'ai wub.gif
tikrai paklausykit pora dainu wub.gif
Atsakyti
Klasikinė muzika thumbup.gif . Labai daug kas patinka. Ir aplamai muzika toks thumbup.gif dalykas. Nėra nei dienos, kad nesiklausyčiau. Nebūtinai klasika, klausau viska: ir pop, ir rock, ir hard rock, ir metalas tinka, ir jazzas. TV man gali ir nebūt, bet muzika... wub.gif
Atsakyti
Nutarau pasidaryti klasikines muzikos rinkinuka.Gal galit rekomenduot,kad tikrai verta klausyt ir turet?
Aciu 4u.gif
Atsakyti