Mes ne tik cepelinus, bet ir "kugelį" kepam iš virtų bulvių

Aš kartais dar virtų morkų pridedu, tai ir spalva "skani" gaunasi.... Mūsiškis alergiškas ir kviečiams, tai įmaišau avižinių dribsnių arba miltų (dribsnius reikėtų pamirkyti - piene arba rūgpieny, o jei negalima pieno, tinka ir vandenukas..., gal ir sojos pienas tiktų, bet nebandžiau). Gaunasi toks švelnus "pūkinis" kugeliukas, mažius kerta apsilaižydamas
Kai atsiranda šviežių moliūgų, cukinijų, ir pan. (agurkas - irgi nieko), galima į tešlą rupiai įtarkuoti žalių - irgi skanu, tik tada daugiau miltų reikia dėti, kad apkepas nebūtų "ištižęs"...
Beje, virtų bulvių plokštainį galima ir saldų kepti... Man - nelabai, bet vaikui