Įkraunama...
Įkraunama...

Sausa oda (o gal tik dehidruota?)

QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 02, 15:28)
Bet gal geriau kosmetologės patarimas nei SM mamyčių?
Jei Vilniuje, galiu rekomenduoti.

Deja, Kaune. O patarimai visi vertingi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 14:34)
Deja, Kaune. O patarimai visi vertingi smile.gif

Yra SM kosmetologių tema. Siūlau ten paklausinėti. Man jos mielai visada atsako. Yra ten ir kauniečių.
Atsakyti
nera zodzio dehidruota, yra zodis dehidratuota biggrin.gifD
Atsakyti
kaip supratau, mano irgi yra dehidruota oda...
stengiuosi gerti daugiau vandens...
nezinau, kaip jums, bet jei as vakare isgeriu kazkiek vandens, tai ryte patinusi atsikeliu... jums taip buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 15:04)
As turejau Rasos krema su AHA rugstimis, berods, tai pasiziurejau kazkada i sudeti ir ka gi - buvo 2 ar 3 parabenai ir iki soties kitu kenksmingu medziagu, tad mitas, jog kokia lietuviska ar rusiska kosmetika - naturalus geris.

Bet va, vakar kai ieskojau kremo, tai beveik visi turi tu parabenu ir ko tik ne  doh.gif  Tiek uriage, tiek iwostin, tiek rasa, margarita, eucerin...

Papildyta:
Gali buti, nes vietomis net oda lupasi ir ji tokia kieta atrodo, issausejus  unsure.gif  O ties spuogeliais siaubingai persti  doh.gif

Gal cia kokia alergija? reiktu kreiptis i dermatologa, manau. O gal tik tiesiog netinkamai parinktos kosmetikos priemones. Buna ir taip
Papildyta:
QUOTE(green-air @ 2009 11 23, 21:56)
kaip supratau, mano irgi yra dehidruota oda...
stengiuosi gerti daugiau vandens...
nezinau, kaip jums, bet jei as vakare isgeriu kazkiek vandens, tai ryte patinusi atsikeliu... jums taip buna? ax.gif

Taip, buna. nereikia labai velai vandens gert.
Papildyta:
QUOTE(sunsetheat @ 2009 11 02, 15:24)
Odos issausejimas jau kuri laika buvo, bet labai nezymus, taip kad pernelyg nekreipiau demesio. Inkstiru poodiniu irgi buvo, bet sumazeje, tad net dziaugiausi. Bet dabar atrodo taip, kad inkstirai israudo, iskilo ir pavirto i spuogus, bet tik vietomis ir svarbiausia, ne ten, kur oda sausa.

Siaip skysciu ir mama patare daug gerti, bet kelias dienas niekas nepagerejo, todel nusprendziau bent jau kokiu kremu pateplioti, gal bent kiek atsigaus oda  unsure.gif  Siandien vakare vaziuosiu i vaistine, net nezinau, koki imti  doh.gif

Inkstirai, jegu netvarkomi daznai pavirsta i spuogus.
Vaistinej geriau imti ne krema, o vaistuku kokiu nors tokiai odai, o krema reikia pirkti pas kosmetologa. Vaistininkes nera kosmetologes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 23 lapkričio 2009 - 21:38
Naudojau kosmetologes nurodytas priemones, oda misri pas mane, spuogeliu truputi atsiranda, bet problema kad riebios vietos eme pleiskanot. Tai mano oda dabar dehidratuota (kazkur nuo rugsejo), o tos priemones labiau nuo spuogeliu, nors kremas drekinantis, bet neuztenka man to. Gavau Iwostin drekinamojo kremo meginuka, tai oda iskart padrekinta jautes, atsigavus, bet kad va jame yraa medziagu kurios kemsa poras, bijau kad spuogu neatsirastu verysad.gif O gal kas turite iwostin semi - rich kremuka, kokia jo sudetis? buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jus galetumet naudoti ta kremuka, kuris jums tinka nuo spuogeliu ir pries jo tepima papildomai panaudoti koki nors drekinanti seruma ar koncentrata.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 24, 18:39)
Jus galetumet naudoti ta kremuka, kuris jums tinka nuo spuogeliu ir pries jo tepima papildomai panaudoti koki nors drekinanti seruma ar koncentrata.

Istikro tai panasiai ir darau, bet vistiek bijau kad tas drekinamasis kremas poru neuzkimstu, nes ieina i ji alieju doh.gif Kad mano oda dehidratuota tai manau tikrai, bet jei drekinsiu, tai spuogu atsiras nuo tokiu priemoniu doh.gif Vistiek su kremu drekinamuoju visa diena isbusiu ir tepsiu ji kiekviena diena, tai manau didele galimybe kad uzsikims poros verysad.gif
Atsakyti
Nemanau, kad drekinantys kremai galetu uzkimst poras. Jeigu oda beria, tai greiciau jinai yra rieboka ir dehidratuota, tada butinai reikia kremuko reguliuojancio riebaliniu liauku veikla ir drekinancio kazko.
Atsakyti
Aciu jums labi uz pagalba smile.gif Galvoju nakciai nusipirksiu kremuka pries spuogelius, o dienai dreikinanti smile.gif Abu is Iwostin, kazkaip megineli gavau drekinanco tai patiko 4u.gif gaila kad neilgam jo uztenka, nepastebejau kad butu kazkokiu pokyciu negeru su oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 26, 18:46)
Aciu jums labi uz pagalba smile.gif Galvoju nakciai nusipirksiu kremuka pries spuogelius, o dienai dreikinanti smile.gif Abu is Iwostin, kazkaip megineli gavau drekinanco tai patiko  4u.gif  gaila kad neilgam jo uztenka, nepastebejau kad butu kazkokiu pokyciu negeru su oda  biggrin.gif

Taip, pabandykit. Kosmetiku dabar begale, yra is ko rinktis 4u.gif
Atsakyti
O jei oda dehidratuota galima ja purksti iwostin terminiu vandeniu? 4u.gif
Atsakyti