Aisku, galima, ir toniku galima
QUOTE(kamilee @ 2009 03 19, 12:02)
Sveikos, mergytes
Perskaičiau jūsų pašnekesius ir visvien nesuprantu kokia ta mano oda
is ko atskirti? man pastoviai be proto pleiskanoja, gali lupte lupt pleiskanas nuo veido, bet tuo pačiu laaabai daug inkštirų, spuogų netik ant veido, bet ir kitose kūno vietose... is po spuogo toje vietoje labai pleiskanoja... naudoju ivairius drekinancius kremukus, geru firmu ir tt, bet tenka naudoti pudra, tai vakare visvien veidas labai pleiskanotas... gal tada tikrai ne sausa mano oda, o dehidratuota ar kaip ten
kaip manote?
dekoju

Perskaičiau jūsų pašnekesius ir visvien nesuprantu kokia ta mano oda

dekoju

Mano oda, taip pat tokio tipo.

ir net neisivaizduoju ka naudot ir ka daryt.

kaip viena panele rashe, kad reikia nueiti pas kosmetologe, gal rimtai pabandyt

bet gal kas gali patart kokia kosmetologe, nebrangei imancia. Vilnius

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 26, 17:46)
Aciu jums labi uz pagalba
Galvoju nakciai nusipirksiu kremuka pries spuogelius, o dienai dreikinanti
Abu is Iwostin, kazkaip megineli gavau drekinanco tai patiko
gaila kad neilgam jo uztenka, nepastebejau kad butu kazkokiu pokyciu negeru su oda 

visa vasara nauduojau Iwostin drekinanti kremuka, labai patiko, buvau patenkinta, bet atsirado tokiu poodiniu spogeliu, net nzn kaip pavadinti, gal sutapimas, bet anksciau tokiu problemu nebuvo. Ir atsalus orams, pastebejau, kad man jis per mazai drekina, nuejau pas kosmetologe, tai pasake, kad oda tragiskai issausejus

Labai nelinkiu, kad jum taip atsitiktu

QUOTE(Irenute @ 2009 12 06, 21:06)
visa vasara nauduojau Iwostin drekinanti kremuka, labai patiko, buvau patenkinta, bet atsirado tokiu poodiniu spogeliu, net nzn kaip pavadinti, gal sutapimas, bet anksciau tokiu problemu nebuvo. Ir atsalus orams, pastebejau, kad man jis per mazai drekina, nuejau pas kosmetologe, tai pasake, kad oda tragiskai issausejus
o toms demems net gi hormonini krema reikejo nauduoti.

QUOTE(Irenute @ 2009 12 06, 22:06)
o toms demems net gi hormonini krema reikejo nauduoti.

Su hormoniniais preparatais atsargiau.
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 06, 00:08)
Aisku, galima, ir toniku galima
Aisku, dar karta aciu

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 12 06, 21:10)
ne, kosmetologe taip nesake, tiesiog aprasiau, kas man atsitiko

QUOTE(TheDark @ 2009 12 06, 18:14)
Mano oda, taip pat tokio tipo.

Greičiausiai tavo oda riebi (arba mišri, bet daugiau linkusi į riebumą) ir dehidratuota. Dažniausiai taip atsitinka, kai naudojami spirituoti losjonai, valančios kaukės, tačiau nenaudojama kremų. Tokiu atveju tikrai geriau būtų apsilankyti pas kosmetologę, kad ji pakonsultuotų, kaip teisingai prižiūrėti odą namuose.
QUOTE(Felu @ 2009 12 07, 16:22)
Greičiausiai tavo oda riebi (arba mišri, bet daugiau linkusi į riebumą) ir dehidratuota. Dažniausiai taip atsitinka, kai naudojami spirituoti losjonai, valančios kaukės, tačiau nenaudojama kremų. Tokiu atveju tikrai geriau būtų apsilankyti pas kosmetologę, kad ji pakonsultuotų, kaip teisingai prižiūrėti odą namuose.
o gal galetum patarti kokia kosmotologijos klinika (nebrangia) Vilniuje ?

sveikutes, mano oda buvo problemine ,nuejau pas kosmetologe tai si siule savo reklamuojamus brangius kremus , puse metu praejo o efekto jokio.Nuejau pas savo seimos daktare ir lyg tarp kitko pasisakiau savo beda ir si pasiule gerti vitaminuus oda ,nagai , plaukai. Pavadinimo nepamenu.Rytais praustis ramuneliu nuoviru ledukais ir tepti drekinanciu kremu,ir kuo maziau naudoti kremines pudros. Na dabar turiu sveika oda, nustojo pleiskanoti ir sauseti.Taigi gal kam pades...
Pudros daug kam sukelia problemu - kokia ji bebutu kokybiska vistiek kazkiek kemsa poras, atsiranda inkstirai, spuogiukai, issausejimas. Daugiau ar maziau. Reiktu pudras naudot minimaliai, o ne kasdien po gera sluoksni, kad tikro veido nesimato.
Sveikos merginos.
Mano oda visa laika irgi buvo sausa ir dar alergiska, o ziema tai budavo isvis kosmaras, vaiksciodavau visa raudonomis sausomis dememis ismetyta
Visada pavydejau merginoms su skaiscia oda
Kazkada supermamoj skaiciau kaip viena mergina parase, kad atrado super priemone, lyg ir daigintu kvieciu alieju, ji rase, kad ismete visus kremus ir tik aliejuka naudoja, ir issprende savo odos problemas.
Na, paskaiciau ir as pabandziau, bet man netiko. As buvau isbandziusi ir saltinio vandeni purskiama Avene (nes irgi nesupratau, ar mano oda sausa ar dehidratuota), ir kremukus brangius vaistineje, na bent jau neblogedavo, ir tuo dziaugiausi. Bet visai netiketai isigijau kokosu alieju plaukams, man pardaveja sake, kad kitos perka po kelis buteliukus nes tepa ir veida bei kuna. Na ir as isbandziau, ir gal po menesio kokio mano oda pagrazejo, maziau pleiskanoja, tapo skaistesne ir spalva grazesne, net mama pastebejo
Dabar vakarais tepu siuo aliejuku, o ryte paprastu Nivea kremu melynoje dezuteje uz kelis litukus, nes ryte neturiu laiko laukti kol aliejukas susigers
Na nepasakyciau, kad mano oda dabar nepriekaistinga, bet zymiai grazesne ir tuo dziaugiuosi.
Mergaites, as nereklamuoju, nesakau, kad jums irgi tiks sis aliejukas, tik noriu pasakyti, kad kiekvienai reikia atrasti savo priemone, ir manau, kad naturalia, isbandyti visokius aliejukus, ir as ilgai ieskojau, kol atradau.
Linksmu jums svenciu, bukite visada grazios
Mano oda visa laika irgi buvo sausa ir dar alergiska, o ziema tai budavo isvis kosmaras, vaiksciodavau visa raudonomis sausomis dememis ismetyta

Kazkada supermamoj skaiciau kaip viena mergina parase, kad atrado super priemone, lyg ir daigintu kvieciu alieju, ji rase, kad ismete visus kremus ir tik aliejuka naudoja, ir issprende savo odos problemas.
Na, paskaiciau ir as pabandziau, bet man netiko. As buvau isbandziusi ir saltinio vandeni purskiama Avene (nes irgi nesupratau, ar mano oda sausa ar dehidratuota), ir kremukus brangius vaistineje, na bent jau neblogedavo, ir tuo dziaugiausi. Bet visai netiketai isigijau kokosu alieju plaukams, man pardaveja sake, kad kitos perka po kelis buteliukus nes tepa ir veida bei kuna. Na ir as isbandziau, ir gal po menesio kokio mano oda pagrazejo, maziau pleiskanoja, tapo skaistesne ir spalva grazesne, net mama pastebejo

Dabar vakarais tepu siuo aliejuku, o ryte paprastu Nivea kremu melynoje dezuteje uz kelis litukus, nes ryte neturiu laiko laukti kol aliejukas susigers

Mergaites, as nereklamuoju, nesakau, kad jums irgi tiks sis aliejukas, tik noriu pasakyti, kad kiekvienai reikia atrasti savo priemone, ir manau, kad naturalia, isbandyti visokius aliejukus, ir as ilgai ieskojau, kol atradau.
Linksmu jums svenciu, bukite visada grazios