Sveki, ŠiMC'e mokausi nuo pirmos klasės, esu mokinių tarybos narys, todėl puikiai pažįstu mokyklą iš visų pusių. Mane labai liūdina komentarai, tokie kaip: "pažymiai yra perkami" arba "mokykloje nera sprendžiamos problemos dėl patyčių ir į vaiką nieks nekreipia dėmesio" bei "mokyklos vadovybė pasikėlusi ir per daug gerai apie save galvoja...". Atvira sakau, myliu šią mokyklą! Mokytojai čia beveik visi nuostabūs, kaip kažkas jau minėjo, jie tau lyg draugai, su kiekvienu gali susitarti. Kiekvienas mokinys gauna indvidualaus dėmesio iš mokytojo, jis jam visada padeda. Pažymiai tikrai nėra perkami, taip kaip išmoksti, tiek ir gauni. Mokyklos vadovybė? Man daug teko bendrauti su direktorium, su pavaduotojais. Visi jie yra nuostabus žmonės. Mokyklos istorija yra begalo graži, čia labai daug demokratiškumo, kiekvienas yra laisvas ir gali laisvai reikšti savo nuomonę

. Na tik vienintelis minusas, kuris mane kankina - valgykla. Pusrytinis pasirinkimas nėra didelis, per pietus būna tikrai daug variantų, bet aš asmeniškai nevalgau mokyloje, na nebent pusryčius, jei tingiu eiti iki miesto. Pietų mokykloje jau senai nevalgiau.. Man tas maista nevisai prie širdies, nors jis tikrai nėra blogas. Bet man patinka valgyti mieste, ten, nors ir sumokėsi brangiau, pavalgysi daugiau ir skaniau! Jeigu kils kokių klausimų, rašykite, tikrai atsakysiu! (vytautas.palaima@gmail.com)