Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

Man dormeo super, nors anksciau saipiausi is tu prekiu, kurios parduodamos ir per TV. Taciau dabar atsikeliu ir uzmiegu be nugaros skausmu. Siaip man super ir kokybes ir kainos atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 01 21, 22:55)
Viskoelastinis antciuzinis is Lono, 7cm aukscio. Dvigulio kaina 200x160 apie 600Lt ir tankis tris kartus aukstesnis, reiskia tarnaus ne puse metu.

Man biški kvepia viešųjų ir privačiųjų interesų derinimu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgija @ 2009 01 21, 14:09)
Patarkit kas geriau.Ar renew ciuzinukas,ar roll up? Norim pirkt,tai ir galvojam kuris variantas geresnis? 4u.gif

Ir as sakyciau, kad viskoelastinis antciuzinis is Lono geriau g.gif 1. jis yra 6 cm storio (Dormeo tik 3,5 cm), o 2. cituoju: "antčiužinio kraštuose yra gumos, kuriomis jis tvirtinamas prie pagrindinio čiužinio, todėl jis nenuslenka į šonus.", o Dormeo ciuzinukas, kaip supratau, nesitvirtina.
Cia zinoma, tik pastebejimai, apsispresti turite pati mirksiukas.gif

Siaip siuo metu pati ieskau naujo ciuzinio, taigi norisi isigyti optimalu varianta uz minimalias islaidas ... Beieskant kilo mintis - isigyti Lono putu poliuretano ciuzini ir viskoelastini antciuzini. Mano galva gaunasi praktiskai tas pats "dormeo memory", tik siek tiek geriau smile.gif Kodel? Dormeo ciuzinys - putų poliuretanas (12 cm)+ viskozės elastinė medžiaga (2 cm). Na dar kazkoks ypatingas uzvalkalas su apsauga, kuris, beje nenusiima, tad reiktu is kart galvoti apie ciuzinio uzvalkala. Sukomplektuotas ciuzinys - putų poliuretanas (10,12 ar 14 cm - galima pasirinkti, kaip, beje, ir ciuzinio tanki) + viskoelastinis antciuzinis (6 cm). Ciuzinio uzvalkalas nusiima. Kaina gaunasi praktiskai ta pati. mirksiukas.gif
Nenoriu niekam primesti savo nuomones, tai tiesiog pastebejimai mirksiukas.gif
Atsakyti

Dekoju uz patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgija: 24 sausio 2009 - 13:32
Ka gi, po gana netrumpu pasvarstymu ir pasidomejimu,visgi nusipirkom Dormeo memory ciuzini ir memosan pagalves. Ant pagalviu jau ilgiau miegam, tai patenkinti su vyru esam, o ciuzini apie dvi savaites turim tai man asmeniskai geriau jau vien del to kad minkstesnis ir platesnis ciuzinys (seniau ant sofos miegojom), o vyras tai labai patenkintas tiek pagalvem tiek ciuziniu. ax.gif pirmus kartus ant pagalviu miegot sake kazkiek keista buvo kaip ir daugeliui, o kai viena diena pakeiciau i paprastas pagalves nes reikejo uzvalkalus isskalbt, tai iskart susirupino: -O kur mano dormeo pagalve??? biggrin.gif biggrin.gif O paklausiau dar vakar ar geriau pasiilsi ant dormeo ciuzinio tai sake tikrai taip wink.gif
Atsakyti
kai rinkomes Padvaiske ciuzini, paklausiau konsultantes, ka ji mano apie Dormeo ciuzinius (nes ir Padvaiskas prekiauja panasiais i Dormeo - kur viduje yra latekso). Tai atsake, kad del ortopediniu savybiu negali pasakyti nieko blogo, jei zmogui ant tokio gerai miegasi, tai valio. Tik sake, kad tokios sudeties ciuzinio (kuris turi latekso sluoksni) nesiulo rinktis tiems, kas turi mazu vaiku, nes ciuzinys sugeria visus negerus kvapus, kuriu jau niekaip nepanaikinsi (pvz., jei nenusaugosit ir vaikas padarys lovoj sisiuko, tai jau teks su tuo kvapuku susitaikyt wink.gif ). Nezinau, kiek is tiesu tame tiesos, parasau tik ka girdejau is profesionalo, kuris, reik manyt, si ta ismano apie ciuzinius smile.gif
Man idomu, ar miegant ant tu ortopediniu pagalviu, neprakaituoja galva? g.gif Nes buvau nupirkusi savo mazajam, kai dar buvo kudikis, specialia ortopedine pagalve kudikiams (ne is Dormeo), tai po poros naktu teko kist i siuksliu deze, nes vaiko galvyte budavo permirkusi nuo prakaito (uzvalkalas medvilninis, bet pati pagalve kazkoks idomus porolonas). Taip ir likau nesupratusi, kam tokia pagalve gali tikt ir patikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chihiro @ 2009 01 11, 14:26)
Aš tai turiu tik Dormeo Memosan pagalvę , tai man super  thumbup.gif  Vieną kartą pamėginau miegoti su savo senąją pagalve, tai likau nesusipratus, kaip aš ant jos galėjau miegoti anksčiau  blink.gif  Po memosan tokia diskomfortiška pasirodė.

Turiu dvi pagalves Dormeo Memosan.Miegam jau apie puse metu su vyru.Tikrai super pirkinys drinks_cheers.gif Praejo rytiniai kaklo skausmai 4u.gif Nors reikejo keliu naktu pripratimui(atrode pradzioj kieta, buvau issigandus, kad negalesiu miegot g.gif ), o dabar kitos jokios nenoriu. Vyras irgi patenkintas thumbup.gif Tik gerai butu, kad prekiautu atskirai pagalviu uzvalkaliukais.Jie malonus, bet susideves ir tokio nebus schmoll.gif Pagalvyte thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 01 28, 23:56)
kai rinkomes Padvaiske ciuzini, paklausiau konsultantes, ka ji mano apie Dormeo ciuzinius (nes ir Padvaiskas prekiauja panasiais i Dormeo - kur viduje yra latekso). Tai atsake, kad del ortopediniu savybiu negali pasakyti nieko blogo, jei zmogui ant tokio gerai miegasi, tai valio. Tik sake, kad tokios sudeties ciuzinio (kuris turi latekso sluoksni) nesiulo rinktis tiems, kas turi mazu vaiku, nes ciuzinys sugeria visus negerus kvapus, kuriu jau niekaip nepanaikinsi (pvz., jei nenusaugosit ir vaikas padarys lovoj sisiuko, tai jau teks su tuo kvapuku susitaikyt  wink.gif ). Nezinau, kiek is tiesu tame tiesos, parasau tik ka girdejau is profesionalo, kuris, reik manyt, si ta ismano apie ciuzinius  smile.gif
Man idomu, ar miegant ant tu ortopediniu pagalviu, neprakaituoja galva?  g.gif Nes buvau nupirkusi savo mazajam, kai dar buvo kudikis, specialia ortopedine pagalve kudikiams (ne is Dormeo), tai po poros naktu teko kist i siuksliu deze, nes vaiko galvyte budavo permirkusi nuo prakaito (uzvalkalas medvilninis, bet pati pagalve kazkoks idomus porolonas). Taip ir likau nesupratusi, kam tokia pagalve gali tikt ir patikt  unsure.gif

Didesnes nesamones negirdejau. Nuo kada lateksas maudojamas Dormeo ciuziniuose ir nuo kada Padvaiske dirba kompetetingos pardavejos?
Atsakyti
na va pagaliau ir mes gavome dormeo renew ciuzinuka ir ortopedines pagalves...koks malonus jausmas kai atsiguli...atrodo kad kunas is leto tarsi apgaubiamas,net nemoku papasakoti rolleyes.gif
labai patogu ir tikrai nesigailim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas333 @ 2009 02 01, 21:54)
na va pagaliau ir mes gavome dormeo renew ciuzinuka ir ortopedines pagalves...koks malonus jausmas kai atsiguli...atrodo kad kunas is leto tarsi apgaubiamas,net nemoku papasakoti  rolleyes.gif
labai patogu ir tikrai nesigailim  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mes ir naudojam jau jau daugiau nei 3 men. tai esam patenkiti thumbup.gif kai atsiguli tai jauti kaip kunas pradeda ilsetis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 01 28, 22:56)
...(pvz., jei nenusaugosit ir vaikas padarys lovoj sisiuko, tai jau teks su tuo kvapuku susitaikyt  wink.gif ). Nezinau, kiek is tiesu tame tiesos, parasau tik ka girdejau is profesionalo, kuris, reik manyt, si ta ismano apie ciuzinius  smile.gif

Pirkom Dormeo amtciuzini, kad nereiketu pirkti naujo ciuzinio kol vaikas gali padaryti i lova. Jokio slapimo kvapo nesijaucia. Jau pora men jauciamas specifinis ciuzinio kvapas (jis man labai nepatinka).
Atsakyti
Mes pabandymui pirkom Renew ciuzinuka,tai labai patiko,o ir paduska thumbup.gif . Tai sian gavom dar siuntinuka thumbup.gif ,uzsakynejom 2 Renew ciuzinukus vaikams ir sau Ortopedix. Dabar laukiu kol jis normalus pasidarys,nes buvo istrauktas oras. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 04 vasario 2009 - 11:50