Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

Sveiki. Paskaičiau jūsų komentarus apie Dormeo čiužinius ir matau, kad atsiliepimai geri. Jau seniai domėjausi jais, tik niekaip nedrįsau užsisakyt. Norėčiau,kad patartumėt, gal kas išbandėt Dormeo Renew čiužinuką ir Dormeo Roll Up čiužinuką, kurį geriau pirkti ir kodėl. Kadangi miegam ant sofos-lovos, tai reikia tik ant viršaus ko nors patogesnio. O kurios iš Dormeo pagalvių yra patogesnės?
Atsakyti
QUOTE(chihiro @ 2009 01 11, 14:26)
Aš tai turiu tik Dormeo Memosan pagalvę , tai man super Vieną kartą pamėginau miegoti su savo senąją pagalve, tai likau nesusipratus, kaip aš ant jos galėjau miegoti anksčiau Po memosan tokia diskomfortiška pasirodė.

As irgi isigijau Dormeo Memosan pagalve, tai likau ziauriai patenkinta thumbup.gif
Va mano vyrui nepatiko, jam ji per zema pasirode, o man tai super, kuo puikiausiai issimiegu, vos atsikeliu prie leliuko nakti, kaip kietai miegasi lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visi aiskina,kad dormeo geri ciuziniai,kaip ant ju gerai issimiega bet...gal paklauskime saves kitaip-turedami pakankamai pinigu koki ciuzini pirkumete?Man asmeniskai tai tas dormeo visiska tufta..del savo pigios reklamos ir savo visiskai pigios medziagos-as jo tikrai nepirksiu!Ziurineju dabar tempur,tik...ne kaina gazdina,bet nerimauju ar patiks ant jo miegoti smile.gif...galvoju ne apie visa ciuzini bet apie tuos 7 cm sluoksni kuris yra pigesnis,nes ir normaliame ciuzinyje jo yra tik 7 cm (dormeo tik 2-3 cm).Problema dar tame,kad pardavineja (tempur) gan brangius daiktus-blyn,pabandyt neduoda smile.gif
Papildyta:
Ir dar,nusipirkau tempur pagalve-esu laaabai patenkintas smile.gif
Atsakyti
po ilgu gulinejimu ant visokiu ciuziniu, nusprendem pataupyt kaip minimum per puse ir nusipirkom Dormeo - tai jau buciau geriau ant kitu firmu ciuziniu negulinejusi doh.gif doh.gif verysad.gif jau 2 naktis miegojom - skauda sonus doh.gif vyras sunkesnis, tai jam kaip ir nieko
taip gailiuos, kad pataupiau - priimt atgal Top shopas nenori.. verysad.gif
gal kam reikia Dormeo Memory (160x200) siaip minksciausias is visu Dormeo, siulykit kaina i AZ blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(saule** @ 2009 01 10, 01:56)
Mes pirkom Dormeo Memory, visiskai nepatinka, galiuosi,kad pirkau, bet kad toks nemazas daiktas, tai su grazinimu kazkaip nesinorejo pradet, o dabar gailiuosi. Man jis per kietas, visiskai nepatogu miegot, is pradziu tai kaip sudauzyta atsikeldavau kokius 2men. Pries tai kol laukem ciuzinio ir lovos, miegojom ant vyro is darbo parnestu ciuziniu ir buvo zymiai patogiau doh.gif  schmoll.gif

o galim grazint blink.gif blink.gif blink.gif tuoj pat grazinciau...
reikes paskaitinet vartotoju teises ar privalo grazint g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė28 @ 2009 02 05, 10:55)
Sveiki. Paskaičiau jūsų komentarus apie Dormeo čiužinius ir matau, kad atsiliepimai geri. Jau seniai domėjausi jais, tik niekaip nedrįsau užsisakyt. Norėčiau,kad patartumėt, gal kas išbandėt Dormeo Renew čiužinuką ir Dormeo Roll Up čiužinuką, kurį geriau pirkti ir kodėl. Kadangi miegam ant sofos-lovos, tai reikia tik ant viršaus ko nors patogesnio. O kurios iš Dormeo pagalvių yra patogesnės?

Ir man reike plona ciuzinuka,nezinau is ko rinktis doh.gif Pries 2 metus pirkau nauja ciuzine ir Alono (liktai) tai saubas kaip skauda nugara.O kainavo ciuzenis 1600lt doh.gif
Atsakyti
perskaiciau beveik visa tema - kai kas patekinti, kiti ne, bet nieko neradau apie grazinima - mes noretume grazint, bet kur beskambinau, visur siuncia ant triju raidziu - tipo dar pamiegokit, reik iprast - blyn taip galima ir ant suoliuko iprast miegot.... doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, rašau pirmą kartą. rolleyes.gif Kai nusipirkau sofa lova ''Sonata'' ir išbandžiau ant jos permiegoti tai ryte atsikėliau lyg kas būtų su beisbolo lazdom vanoje per visą naktį. Tad ir kibau ieškoti ančiužinuko, kad naktį nedaužytų lotuliukas.gif, kad tokia kieta sofos gulima tik geriau nugarai gamino pagal specialų užsakymą. Taip per gogle susiradau šį forumą apie čiužinukus, ilgai skaičiau nuomonių tikrai daug ir apie dormeo čiužinuką atsiliepimai ne kokie, tegu neįsižeidia kas juos turi nes aš apie juos negaliu pasakyti nei, kad geri, nei kad blogi, tik va kur gamino šią sofą vadybininkas sakė: -dormeo čiužinukų labai slepema jo sudėtis (jei tektų to paklausti kažin ar atsakys) nežinia už ką mokėtum pinigėlius, o ypač kai jų neturi. Kitas dalykas sakoma kad naudojama nasa technologijos, jei būtų tikrai jos naudojamos kaina šokteltų aukštyn akivaizdžiai. Tad pradėjau ieškoti tų firmų kurios neslepia čiužinio ar čiužinuko sudėties ir radau www.trivilita.lt ir daug negalvojęs nusipirkau ši čiužinuką 4cm http://www.trivilita...hp?item_id=2698 tai pirmoji naktis parėjo lyg ir nieko, o antrjoj ir išaiškėjo mano atveju jis per plonas pradėjo skaudėt mentis ir sėdmenis. Išvada pasiskubinau net nepasitariau su konsultantais, pasiteisino patarlė ''skūpas moka du kartus'' doh.gif , žinau kad aš pats ''apsikroviau'' biggrin.gif net jų neklausiau dėl šios prekės gražinimo tik klausiau konsultantų patarimo kas man labiau tiktų tad yra du variantai tik biški storesni http://www.trivilita...hp?item_id=2703 ir http://www.trivilita...hp?item_id=2985 ir jie yra jau 6cm storio tad norėčiau gerbemo ''zoran'' patarti kuris iš jų tiktų mano atveju, nes iki šiol guliu ant funkcinės lovos ir ortopedinio čiužinio gal dėl to toksai kontrastas buvo atsigulus į sofą be antčiužinuko, ar netoks su juo? Nors va žmonai tas kietumas nė motais, jai geras ir sakė man jo nereikia. Tad norisi greičiau išsikraustyti pas žmoną ant naujosios sofos wub.gif blush2.gif
Jei kas ieškote sau čiužinio patarčiau devynis kartus matuot ir tik tada kirpt, o tai bus kaip man nusipirkau teks pirkinį iš naujo pirkt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei nori paminkstinimo, tai imk tik viskoelastini 6cm, bet jis Trivilitoje brangesnis, zinau, kad pas Lona pigiau, pataupysi kokia 60Lt.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 02 18, 17:23)
Jei nori paminkstinimo, tai imk tik viskoelastini 6cm, bet jis Trivilitoje brangesnis, zinau, kad pas Lona pigiau, pataupysi kokia 60Lt.

Ačiū thumbup.gif jums, labai ir dėl kainos pilnai sutinku sutaupysiu drinks_cheers.gif
kaip ir minėjau reikia daug sykių matuot ir paskui kirpt,kažkaip nesinori įkristi į tą pačią balą lotuliukas.gif , tad vėl klausiu:
tą kur gavau trivilitos 4cm čiužinuką, tai čiužinio užvalkalo medžiaga tikrai geros kokybės, tai va čia ir norėčiau sužinoti ar lono čiužinukų užvalkalų medžiaga yra geros kokybės gal kažką žinote ar girdėjote?
O gautą čiužinuką galėsiu panaudot jei svečių užvirtų, nėra to blogo, kad neišeitų į gera smile.gif
Atsakyti
Turiu dormeo čiužinį (ploną, tiesiamą ant lovos) ir pagalvę. Miegu labai gerai, nors pradžioj kažkaip įdomiai buvo, ne tai, kad kieta... tiesiog kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 18 vasario 2009 - 19:29
parasiau rastiska prasyma Dormeo ciuziniui grazinti, tikiuos, kad priims...

gal kas galit pakomentuot vokiskus ciuzinius:
MKfoaum - Venus multi pocket
Breckle - Premium med+ ir Governor
parduotuvej buvo patogu...

Zoran, gal galetum pakomentuot pasirinkima ir lietuviska atitkmeni pasiulyti?
ciuzinys butu 160x200 (ugiai/svoriai 164/56 ir 172/90)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davule: 20 vasario 2009 - 10:52
QUOTE(solo @ 2009 02 18, 19:28)
Turiu dormeo čiužinį (ploną, tiesiamą ant lovos) ir pagalvę. Miegu labai gerai, nors pradžioj kažkaip įdomiai buvo, ne tai, kad kieta... tiesiog kitaip.

Mes irgi patiesiama turim, tik vedinam, nes kvapas nuo jo susidaro nekoks doh.gif
Atsakyti