Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

QUOTE(nerile @ 2009 03 27, 13:50)
Lengvai priima prekes atgal? Cia is parduotuves pirkus ar internetu uzsakius?

Pirkom internetu. Seip turetu priimti, bent jau taip rasi g.gif . Dar palauksim pirmadienio, o tada jau tiksliau domesimes, bet gal nepriims nes raso, kad turi buti nenaudota blush2.gif
Atsakyti
draugas pirko tą Dormeo viskoelastinį čiužinį.
sakė, kad pirmą savaitę keisėsi ir spjaudėsi, kaip jam buvo nepatogu. žadėjo grąžinti ir atgauti pinigus (~1000 lt).
bet po savaitės, sako, taip priprato, kad patikėjo visom reklamuojamos čiužinio savybėm. sakė, kad kūnas iš tiesų atsipalaiduoja.
tik reikia išlaukti tą prakeiktą savaitę.

(aš čia jokiu būdu nereklamuoju, tiesiog pasakoju, ką girdėjau. pati šių čiužinių neturiu ir nemanau, kad kada pirksiu)
Papildyta:
QUOTE(sarka @ 2009 03 27, 11:39)
O pagalves kietumas man nieko tik per mazos, jausmas kad miegi be pagalves ir skauda spranda..

drinks_cheers.gif man užteko vienos nakties ant tokios pagalvės, kad sprandą surakintų.
žiauriai jos nepatogios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2009 03 27, 13:25)
drinks_cheers.gif man užteko vienos nakties ant tokios pagalvės, kad sprandą surakintų.
žiauriai jos nepatogios  schmoll.gif

Na su pagalve gali būti kaip ir su čiužiniu, kažin vienos nakties ar užtenka g.gif 4u.gif
Nes man tai labai gerai, atsidžiaugti negaliu, atsikračiau kaklo skausmų thumbup.gif
Atsakyti
na mes turim orthopedic ciuzini ir memosan pagalves. tai vat.
prie pagalviu l.greit pripratau, ir jau l.sunku ant paprastos miegot, nors galetu but truputi aukstesne.
o ciuzinys tai pradzioj smirdejo, keitem, bet ir kitas smirdejo per kelias sav. visgi issivedino.
pradzioj ant jo miegot l.patiko ( po senos sofos-lovos) buvo tiesiog puiku. bet dabar man atrodo, kad kietokas jis..
Atsakyti
turiu ir aš tą čiužinį smile.gif pagalves irgi smile.gif esu labai patenkinta - tikrai mano nugariukui geriau smile.gif tik labai sunkiai pripratau prie pagalvės biggrin.gif
Atsakyti
O pagalves Jus pirkote po viena ar ta komplekta "perki tris viena dovanu"? Nes Jus rasote, kad jos kietokos, bet musiskes minkstos. Mes priestai buvom nusipirke klasikine man ji patiko tik, kad atsibodo ta forma "dauzyti", tikejausi, kad sitos tokios bus deja per minkstos ir per plonos. Mano nuomone pagal sandara labiau tiktu vaikams. O gal mum brokuotas atsiunte? Sakiau nuvaziuosiu iki parduotuves ir palyginsiu jas.
Atsakyti
Labutis daug domejausi tai pat turedama laisvo laiko perskaiciau temas nuo pradziu stai citatos logiskos ir priverciancios susimastyti
QUOTE(Zoran @ 2007 02 22, 18:43)
Jus pries pirkdami paklauskit kokios rusies tai porolonas to ciuzinio viduje, koks tankis ir kietumas bei kokio jis tipo, HR ar R.
jie turetu tai zinoti gana nesunkiai nes pardavineja tik vienos firmos maza asortimenta, tiek galima ismokti mintinai per kelias dienas.

Sekmes

Bet mano nuomone, nereikia girti ciuzinio, nebandzius kitu geru ortopediniu, ar nepalyginus ilgesni laika rimtesniu gaminiu tarpusavyje.
Neisizeiskite jei as klausiu ant ko miegojote pries tai, nes dazniausiai (99%) visi giria ciuzinius naujus, pereja nuo seno(10-20 metu senumo) spyruoklinio ciuinio, is kurio spyruokles jau lysti i sonkaulius pradejo. Cia nepalyginimas ir tikrai neverta jo priimti uz gryna piniga. Nes bet kuri paguldzius, kad ir ant prasciausio bet naujo ciuzinio, pradziai jam bus zymiai geriau. Tai man atrodo logiska ane?

QUOTE(Papooga @ 2007 02 26, 10:44)

O dar vienas dalykas, kuris man kliūna, kad Dormeo čiužinys, kaip ir universalus, visiškai neatsižvelgia į svorio kategorijos ar ten šimtakilograminis miegos ar manekenė, "visiems jis puikiai tinka" smile.gif

STAI KAS IR MAN KELE ABEJONES NERA UNIVERSALIU CIUZINIU

QUOTE(Duti @ 2007 04 02, 14:56)
Aš irgi aiškinausi dėl čiužinių ir buvau parodojo (nors  labai didelio aiškumo man neįnešė)...
mano išvada - Dormeo yra paprastas paprasčiausias poroloninis čiužinys.... paprasčiausias poroloninis....
Todėl aš pirksiu kad ir iš Lono panašų poroloninį, kur kaina panaši arba truputį didesnė, bet jau yra intarpai, anatominės zonos ir pan.
Paskaičiuokim, kokia yra Dormeo savikaina, jei tiek sukišama į reklamą.
Išties, jis galbūt yra kaifas tiems, kas iš spyruoklinių lovų persikėlė ant Dormeo, bet realiai vargu ar jis kažkokios naudos duos... O žinant, kiek laiko praleidžiam lovoje, manau čiužinį reikia rinktis labai atidžiai...

QUOTE(Zoran @ 2007 04 02, 19:54)
Ciuzinius rekomenduoja keisti kas 7 metai europoje. Kas 3-5 metus reiktu keisti naturaliu pluostu ir pigiausius spyruoklinius ciuzinius, kurie duobemis per ta laika apauga, bei kruvas dulkiu i savo tuscia vidu prirenka ar dar kokio brudo, nebent pakankamai svarioje aplinkoje gyvena. O gera ir kokybiska ortopedini, kurio prieziura gan lengva, lengvai issivalo, yra ganetinai didelio tankio(kas nulemia patikimuma daugumoje atveju), savo ortopedines savybes geri ciuziniai, jeigu neisgulimos duobes islaiko iki pat galo 10-20 metu.

Jeigu rekuomenduoji keisti ciuzinius kas 5 metus, tai kodel tada ne kas 2-3? Dar svariau gyvensim. Kas sau gali leisti po kelis tukstancius kas kelis metus naujam ciuziniui tegu taip daro, nuo to tik geriau, bet to daryti nebutina jei tvarkinga seima.

QUOTE(Zoran @ 2007 08 24, 09:59)
Mieli sios temos skaitytojai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BLITZ KLAUSIMAS JUMS VISIEMS :

ANT KOKIO CIUZINIO(seno-naujo), SOFOS LOVOS, KAMPO AR ANT GRINDU KA PASITIESE MIEGOJOTE?

CIA TAM, KAD ZINOTUME SU KUO JUS LYGINATE DORMEO CIUZINIUS. MAN NESVARBU KOKIUS BANDETE PARDUOTUVEJE, SVARBU ANT KO MIEGOJOTE PRIES TAI PASKUTINIUS 3 METUS.

LABAI DEKINGI BUSIME.

CIA LIECIA VISUS KAS ATEITYJE RASYS SAVO ATSILIEPIMUS APIE SI GAMINI.

QUOTE(AirDog @ 2008 08 05, 10:10)

Beje kas liečia Dormeo konsultantus - nemaloniai nustebino, kad mergaitės taip ir nesuprato ko aš noriu kai paklausiau kiek ortopedinių zonų turi Dormeo čiužiniai įskaitant Orthopedic modelį, ar iš kokio tankio putu poliuretano jie pagaminti. Jos rėmėsi informacija esančia tik lankstinukuose, o juose ne ką daugiau informacijos nei dormeo.lt svetainėje.

Beje nepatiko dar ir tas momentas, kad nuo Dormeo čiužinių nenusiima apvalkalas kai tuo tarpu nuo UAB Lonas čiužinių jie kaip supratau nuiimami ir juos galima skalbti.

Štai tiek pastebėjimų.

QUOTE(Tobako @ 2008 12 20, 16:41)
Sveikos ir sveiki 4u.gif

Prašau, pasakykite man, ar Dormeo čiužiniai tinka žmonėms sveriantiems 100 ir daugiau kg? Pvz. LONAS turi išskyręs savo asortimentą sunkesniems žmonėms, o Dormeo čiužiniai man atrodo nepatikimi dėl savo "universalumo". Ir dar, ką patartumėte sunkiasvoriams žmonėms ar pirkti vieną čiužinį (lova 160x200) ar du atskirus, svorio kategorija abiejų žmonių skiriasi tik keliais kg.  g.gif
Iš anksto ačiū atsakiusiems  4u.gif

Papildyta:
BUTENT IR NE TIK DEL DORMEO YRA IR KITU CIUZINIU GAMINTOJU KURIU KOKYBE VERCIA SUABEJOTI BUTENT DEL UNIVERSALUMO SKIRTINGO SUDEJIMO ZMONEMS. KAIP GERAI BUVO PARASYTA MANEKENO SUDEJIMO ZMOGUI IR SUNKIASVORIUI NEGALI BUTI ''UNIVERSALAUS'' CIUZINIO
Atsakyti
schmoll.gif AS tai gailiuosi isigyjusi ta ciuzini Dormeo memori. Ant jo man per karsta. Jis ikaista nuo tavo kuno ir pradeda tau siluma atiduot. pas mus ziema tikrai namuos nesilta ir jau "kepam". O kas bus vasara...
Be to mes su vyru miegam ne ant tos puses kaip priklauso. Taip mums maziau skauda nugaras. Kam skauda nugara, nerekomenuoju as to ciuzinio.
Atsakyti
Sunkiasvoriui Dormeo tikrai netinkamas. tas sluoksnis susispaudzia ir nera jokios naudos. Ploniems gal...
Mes pirkom tik laikinam naudojimui, nes vaikas dar gali pasisioti i lova, o senasis spyruoklinis girgzdejo. Girgzdejima sumazina.
Atsakyti
Miegam mes su vyru, miega mano tevai, miega vyro tevai ir labai patenkinti.
Buvo pastebejimas apie tai, kad Dormeo neturi plaunamo apvalkalo, mes turim nusipirke tokia Dormeo paklodyte ant gumu, kuria ir plaunam. Tiesa, miegam jau 2 metai, vyras sveria 100 kg. nu ir tinka jam tas ciuzinys ir nepasakyciau, kad jis susiploja nuo svorio, nu ne. Ir jam skaudedavo nugara, jau po puses metu pajuto, kad nugara taisosi.

Nereklamuoju, bet temos klausimas buvo isreiksti nuomone apie butent Dormeo ciuzini- tai va, man jis patinka.
Atsakyti
Pritariu.
O mes neseniai pirkom du ciuzinius Dormeo ir labai patenkinti. Vaiku net nebereikia verst eiti miegoti smile.gif, patys su malonumu keliauja. Seni "matrasai" keliavo i lauka o nauji - i lovas thumbup.gif saunu kad turit tokius gerus vaikus smile.gif
Papildyta:
norejai paklausti nuomoniu, kaip jums DORMEO RENEW ciuzinukas? ruosiuosi pirkti smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roze00 @ 2009 04 08, 20:19)

norejai paklausti nuomoniu, kaip jums DORMEO RENEW ciuzinukas? ruosiuosi pirkti smile.gif  smile.gif  smile.gif

Na, nieko blogo, nieko labai stebuklingo. Viskas priklauso, kas yra patogiau Jums. Jis gana minkštas, tai jei mėgstate kiečiau, kažin ar bus labai patogu. Mano vyrui nelabai patinka, jam per minkšta, o man gerai. Kadangi miegame ant sofos-lovos šiuo metu, tai tas čiužinukas tikrai geriau, nei buvo ankščiau. Bet, kad išlygina visas duobes ir lova kaip nauja, kaip kad teigia reklama, toli gražu. Taip lygiau, bet kur įdubimas buvo, ten ir čiužinukas įgula.
O šiaip nesigailiu, kad pirkau, yra geriau nei buvo, kol įsigysime tikrą čiužinį. O šitas liks kai kur keliausim bigsmile.gif
Atsakyti