Labutis daug domejausi tai pat turedama laisvo laiko perskaiciau temas nuo pradziu stai citatos logiskos ir priverciancios susimastyti
QUOTE(Zoran @ 2007 02 22, 18:43)
Jus pries pirkdami paklauskit kokios rusies tai porolonas to ciuzinio viduje, koks tankis ir kietumas bei kokio jis tipo, HR ar R.
jie turetu tai zinoti gana nesunkiai nes pardavineja tik vienos firmos maza asortimenta, tiek galima ismokti mintinai per kelias dienas.
Sekmes
Bet mano nuomone, nereikia girti ciuzinio, nebandzius kitu geru ortopediniu, ar nepalyginus ilgesni laika rimtesniu gaminiu tarpusavyje.
Neisizeiskite jei as klausiu ant ko miegojote pries tai, nes dazniausiai (99%) visi giria ciuzinius naujus, pereja nuo seno(10-20 metu senumo) spyruoklinio ciuinio, is kurio spyruokles jau lysti i sonkaulius pradejo. Cia nepalyginimas ir tikrai neverta jo priimti uz gryna piniga. Nes bet kuri paguldzius, kad ir ant prasciausio bet naujo ciuzinio, pradziai jam bus zymiai geriau. Tai man atrodo logiska ane?
QUOTE(Papooga @ 2007 02 26, 10:44)
O dar vienas dalykas, kuris man kliūna, kad Dormeo čiužinys, kaip ir universalus, visiškai neatsižvelgia į svorio kategorijos ar ten šimtakilograminis miegos ar manekenė, "visiems jis puikiai tinka"
STAI KAS IR MAN KELE ABEJONES NERA UNIVERSALIU CIUZINIU
QUOTE(Duti @ 2007 04 02, 14:56)
Aš irgi aiškinausi dėl čiužinių ir buvau parodojo (nors labai didelio aiškumo man neįnešė)...
mano išvada - Dormeo yra
paprastas paprasčiausias poroloninis čiužinys.... paprasčiausias poroloninis....
Todėl aš pirksiu kad ir iš Lono panašų poroloninį, kur kaina panaši arba truputį didesnė, bet jau yra intarpai, anatominės zonos ir pan.
Paskaičiuokim, kokia yra Dormeo savikaina, jei tiek sukišama į reklamą.
Išties, jis galbūt yra kaifas tiems, kas iš spyruoklinių lovų persikėlė ant Dormeo, bet realiai vargu ar jis kažkokios naudos duos... O žinant, kiek laiko praleidžiam lovoje, manau čiužinį reikia rinktis labai atidžiai...
QUOTE(Zoran @ 2007 04 02, 19:54)
Ciuzinius rekomenduoja keisti kas 7 metai europoje. Kas 3-5 metus reiktu keisti naturaliu pluostu ir pigiausius spyruoklinius ciuzinius, kurie duobemis per ta laika apauga, bei kruvas dulkiu i savo tuscia vidu prirenka ar dar kokio brudo, nebent pakankamai svarioje aplinkoje gyvena. O gera ir kokybiska ortopedini, kurio prieziura gan lengva, lengvai issivalo, yra ganetinai didelio tankio(kas nulemia patikimuma daugumoje atveju), savo ortopedines savybes geri ciuziniai, jeigu neisgulimos duobes islaiko iki pat galo 10-20 metu.
Jeigu rekuomenduoji keisti ciuzinius kas 5 metus, tai kodel tada ne kas 2-3? Dar svariau gyvensim. Kas sau gali leisti po kelis tukstancius kas kelis metus naujam ciuziniui tegu taip daro, nuo to tik geriau, bet to daryti nebutina jei tvarkinga seima.
QUOTE(Zoran @ 2007 08 24, 09:59)
Mieli sios temos skaitytojai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BLITZ KLAUSIMAS JUMS VISIEMS :
ANT KOKIO CIUZINIO(seno-naujo), SOFOS LOVOS, KAMPO AR ANT GRINDU KA PASITIESE MIEGOJOTE?
CIA TAM, KAD ZINOTUME SU KUO JUS LYGINATE DORMEO CIUZINIUS. MAN NESVARBU KOKIUS BANDETE PARDUOTUVEJE, SVARBU ANT KO MIEGOJOTE PRIES TAI PASKUTINIUS 3 METUS.
LABAI DEKINGI BUSIME.
CIA LIECIA VISUS KAS ATEITYJE RASYS SAVO ATSILIEPIMUS APIE SI GAMINI.
QUOTE(AirDog @ 2008 08 05, 10:10)
Beje kas liečia Dormeo konsultantus - nemaloniai nustebino, kad mergaitės taip ir nesuprato ko aš noriu kai paklausiau kiek ortopedinių zonų turi Dormeo čiužiniai įskaitant Orthopedic modelį, ar iš kokio tankio putu poliuretano jie pagaminti. Jos rėmėsi informacija esančia tik lankstinukuose, o juose ne ką daugiau informacijos nei dormeo.lt svetainėje.
Beje nepatiko dar ir tas momentas, kad nuo Dormeo čiužinių nenusiima apvalkalas kai tuo tarpu nuo UAB Lonas čiužinių jie kaip supratau nuiimami ir juos galima skalbti.
Štai tiek pastebėjimų.
QUOTE(Tobako @ 2008 12 20, 16:41)
Sveikos ir sveiki
Prašau, pasakykite man, ar Dormeo čiužiniai tinka žmonėms sveriantiems 100 ir daugiau kg? Pvz. LONAS turi išskyręs savo asortimentą sunkesniems žmonėms, o Dormeo čiužiniai man atrodo nepatikimi dėl savo "universalumo". Ir dar, ką patartumėte sunkiasvoriams žmonėms ar pirkti vieną čiužinį (lova 160x200) ar du atskirus, svorio kategorija abiejų žmonių skiriasi tik keliais kg.
Iš anksto ačiū atsakiusiems
Papildyta:
BUTENT IR NE TIK DEL DORMEO YRA IR KITU CIUZINIU GAMINTOJU KURIU KOKYBE VERCIA SUABEJOTI BUTENT DEL UNIVERSALUMO SKIRTINGO SUDEJIMO ZMONEMS. KAIP GERAI BUVO PARASYTA MANEKENO SUDEJIMO ZMOGUI IR SUNKIASVORIUI NEGALI BUTI ''UNIVERSALAUS'' CIUZINIO
Kiekviena diena yra nauja drobė tapymui. Būk tikras, kad tavo paveikslas yra pilnas gyvenimo džiaugsmo, o dienos pabaigoje žiūrėdamas į jį nenori, kad jis būtų kitoks
Grazios dienos