Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

Šitą klausimą postinau prie Čiužinių temos, bet norėčiau ir Dormeo žinovų nuomonę išgirsti.

Nupirkome vaiko (5 m.) kambariui dviaukštę lovą be grotelių, o su plokštėmis. Dabar reikia išrinkti čiužinį. Vaikui ką tik sukako 5 metai, lova turbūt tarnaus iki maištingos paauglystės, kol jis nebenorės "alia vaikiškoje" lovoje gulėti, vadinasi, kokius 5-7 metus. Per tuos metus vaiko ūgis ir svoris keisis radikaliai, nuo kokių 20 iki 40 kg ir nuo 1 m. iki 1,8 m (nes vyras aukštas, o jis savo figūra į jį).
Vaikas alergiškas namų erkutėms, miegodamas dažnai suprakaituoja. Nupirkau šilkinę pagalvę iš Dormeo tikėdama, kad mažiau prakaituos galva. Aišku, šūdas ten šilkas, internete buvo parašyta, kad šilkas, kai paskambino, pranešė, kad šilkas su sintetika 50x50, o kai gavau siuntinį (beje, jo laukiau kokius 3 mėn), ant pagalvės parašyta, kad šilko tik 20%. Nusivyliau labai, bet vaikas tikrai šiek tiek mažiau prakaituoja lyginant su tradicinėmis pagalvėmis, bet galbūt išaugo iš šios problemos, kas dadabar pasakys.
Visiškai nieko neišmanydami apie čiužinius, pradėjom galvoti apie Dormeo, kadangi reikalingi du čiužiniai 80x190 formato (lova 90x200, bet tokio formato čiužinys neįlenda, bandėm įkišti paprastą). Dormeo kažkuris čiužinys suviliojo kaina - 550 Lt /vnt plius užvalkalas apie 100 Lt, vadinasi, su abiejais čiužiniais įtelpam į 1300 Lt. Antras čiužinys iš pradžių būtų naudojamas vieno iš tėvų, kol vaikas pripras miegoti vienas, o paskui - nebent svečiams ar vaiko draugams

Prisikaičiusi forume, kad be grotelių tinka tik spyruokliniai, kad Dormeo pelyja ar šilta miegoti (o vaikas prakaituoja), pradėjau blaškytis, nes vis tiek iš forumo nesupratau, tai ką pirkti. Kas tiktų alergiškam vaikui už panašią kainą?
Atsakyti
Prisikaičiusi forume, kad be grotelių tinka tik spyruokliniai, kad Dormeo pelyja ar šilta miegoti (o vaikas prakaituoja), pradėjau blaškytis, nes vis tiek iš forumo nesupratau, tai ką pirkti.

mano brolis su zmona pirko dormeo ciuzini ir idejo jy i lova be groteliu,o ant plokstes ir is tiesu greitai teko ieskoti sprendimo,kaip istaisyti klaida,kadangi suprakaitavus visa dregme susikaupe ciuzinio apacioje.Jeigu ciuzinys butu padetas ant groteliu taip nebutu nutike.Tada jie ta plokste eme ir pridare daug skyliu blink.gif kad ciuzinys "kvepuotu". ir dabar viskas thumbup.gif negali atsidziaugti isigytu ciuziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 02 22, 18:43)
Pirkti neapsimoka, uz tai kas ten sudeta yra perbrangiai prasoma. Labai tupa reklama patikliems zmonems. Jus pries pirkdami paklauskit kokios rusies tai porolonas to ciuzinio viduje, koks tankis ir kietumas bei kokio jis tipo, HR ar R.
jie turetu tai zinoti gana nesunkiai nes pardavineja tik vienos firmos maza asortimenta, tiek galima ismokti mintinai per kelias dienas.

Zinau, kad neatsakys, nes patys produkto vadovai nezino is kokio sudo jie padaryti.

Sekmes

drinks_cheers.gif

Geras čiužinys niekad taip pigiai nekainuos biggrin.gif Pažiūrėkit kiek reklama per TV kainuoja mirksiukas.gif Tikiu, kad geriau negu joks, tačiau kai pirkau ant dvigulės normalios lovos net minties nebuvo į visokius Dormeo pažiūrėt. Lovas perka už pora tūkstančių, o čiužinį už 600 biggrin.gif lotuliukas.gif Lyg lova būtų pagrindinis dalykas.
Papildyta:
QUOTE(Mytis @ 2007 02 22, 20:45)
Aš irgi prieš kelis mėnesius šį čiužinį įsigijau, kelias naktis labai prastai miegojau, nes pripratus minščiau buvau, po to įpratau, ir nieko. Beje, pirkau ortopedinėje parduotuvėje, o ne TV praduotuvėje, tai pigiau buvo  mirksiukas.gif
O aš maniau, kad "pirmą naktį kaip atsiguli taip ir atsikeli" hihihi.gif

Gal aš čia negražiai darau, kad juokiuosi. Bet noriu pasakyt, kad geriau pataupyt ir nusipirkti normalų, o ne tokį, kuris net tų 600 nevertas schmoll.gif Dvigubai tiek ir jau galima normalesnį įsigyt.
Papildyta:
QUOTE(nerile @ 2009 03 27, 12:50)
Lengvai priima prekes atgal? Cia is parduotuves pirkus ar internetu uzsakius?
Nežinau kaip su Dormeo, bet kažkas pasakojo, kad užsisakė iš top shop ar kaip ten ji vadinasi. Tai sakė sąlygų tiek, kad visiškai neapsimoka gražint. Bet negaliu garantuot, juk ne man taip atsitiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indraja22 @ 2009 04 02, 16:51)
schmoll.gif AS tai gailiuosi isigyjusi ta ciuzini Dormeo memori. Ant jo man per karsta. Jis ikaista nuo tavo kuno ir pradeda tau siluma atiduot. pas mus ziema tikrai namuos nesilta ir jau "kepam". O kas bus vasara...
Be to mes su vyru miegam ne ant tos puses kaip priklauso. Taip mums maziau skauda nugaras. Kam skauda nugara, nerekomenuoju as to ciuzinio.

kam skauda nugaras, reikia ortopedinio, o jei kas pasakys, kad Dormeo yra ortopedinis, gardžiai nusijuoksiu hihihi.gif Ortopediniai brangūs labai ir tikrai negali būti minkšti. Vyras turi problemų su nugara, anas sugeba visuomet išsirinkt geriausia užž geriausią kainą didis.gif Bėda ta, gal negalėjom skirti kelių tūkstančių TIKRAM ortopediniui, tai pasirinkom bent arti to smile.gif

nebeatsmenu pavadinimų bet iš dviejų pusių skirtingas, pagal užsakymą, na daug kur taip galima išsrinkti. Iš vienos pusės minkštesnis (nėščia negalėjau ant tokio miegot), kitoje pusėje kietesnis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 07 gegužės 2009 - 14:22
Sveikos 4u.gif galiu ir as pasidalint savo patirtimi apie dormeo. Pries metus visa seima "investavom" daug pinigu i siuos ciuzinius - pirkom du 200x160 ir viena 200x180 ir dar keturias pagalves:) dormeo memory ciuziniai musu jei neklystu..lovas tuos remus ciuziniams pirkom tikrai pigius, nes vistiek lovoje svarbiausia ant ko miegi o ne ant kokio remo ciuzini padedi, musu lovos mazdaug po 400 lt kainavo smile.gif bet musu lovos didziules, tai del to:) o va dabar galiu issakyt savo ispudzius: tikrai nesigailiu kad pirkau situos ciuzinius, kai pirma nakti miegojau ant savo ciuzinio naujo, net sunku buvo patiket kaip galejau miegot ant seno issigulejusio matroso... schmoll.gif o kas del pagalviu - pirmas naktis jas keikiau, nezmoniskai skaudejo kakla, galvojau kas cia per briedas, jau galvojau grazint, bet po keletos naktu mano kaklas priprato ir dabar uzmiegu tik su sita pagalve;)) gal is pradziu nemokejau tinkamai ju naudot, dedavau galva kaip pakliuvo, o ten svarbiausia - kakla deti ant iskiliosios dalies,nes ji nera lygi..o kas juokingaiusia kad reklamoj kai reklamuoja ta panele galva deda netaisyklingai doh.gif nu zodziu, kas turi tas pagalves gal supras biggrin.gif
dar siek tiek pabaigai: kai rinkausi ciuzinius norejau pirkti lietuviskus, bet dormeo mane suviliojo savo teikiama garantija 12m nuo issigulejimo, nei vienas kita firma tokios garantijos neteike, bent jau pries metus kai as pirkau:) suviliojo garantija o likau patenkinta paciu gaminiu, aisku kokybe atsiskleis veliau, visgi dar tik metus naudoju:)
Atsakyti
pasvarstykit apie tai idedu citatu
Bet mano nuomone, nereikia girti ciuzinio, nebandzius kitu geru ortopediniu, ar nepalyginus ilgesni laika rimtesniu gaminiu tarpusavyje.
Neisizeiskite jei as klausiu ant ko miegojote pries tai, nes dazniausiai (99%) visi giria ciuzinius naujus, pereja nuo seno(10-20 metu senumo) spyruoklinio ciuinio, is kurio spyruokles jau lysti i sonkaulius pradejo. Cia nepalyginimas ir tikrai neverta jo priimti uz gryna piniga. Nes bet kuri paguldzius, kad ir ant prasciausio bet naujo ciuzinio, pradziai jam bus zymiai geriau. Tai man atrodo logiska ane
NE TIK DEL DORMEO YRA IR KITU CIUZINIU GAMINTOJU KURIU KOKYBE VERCIA SUABEJOTI BUTENT DEL UNIVERSALUMO SKIRTINGO SUDEJIMO ZMONEMS. KAIP GERAI BUVO PARASYTA MANEKENO SUDEJIMO ZMOGUI IR SUNKIASVORIUI NEGALI BUTI ''UNIVERSALAUS'' CIUZINIO . kiek zinau yra tik keletas gamintoju kurie savo ciuzinius skirsto i svorio kategorijas smulkiai. o perreja nuo kaip sakote nuo seno ant naujo visada geriau. bet velgi su kuo lyginsim.

Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 22:02)
O aš nepriprantu ant savo Memorsan, man ji perdidelė ir perkieta....... O čiužinuką tokį ploną turim, tai  thumbup.gif

Kuri g.gif mastau apie Roll Up http://www.dormeo.lt...=cat_5224_other gal kas galetu pasidalinti patirtim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 05 11, 19:34)
Kuri  g.gif mastau apie Roll Up http://www.dormeo.lt...=cat_5224_other gal kas galetu pasidalinti patirtim  ax.gif

man tai jis liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 05 11, 21:00)
man tai jis liuks thumbup.gif

Ar telpa sulankstytas i patalynes deze, g.gif
Atsakyti
Turim ir ciuzini, ir pagalve. Miegoj ir naudojomes lygiai savaite. Galiu pasakyti kad sudu kruva liaudisai tas dormeo. Pasimokiau kad reklamomis tiket negalima.
Vienas is rimciausiu ciuziniu ka siulo europos rinka yra TEMPUR. va sitas dalykas tai nzn su kuo gali but lyginamas pagal savo kokybe thumbup.gif
Atsakyti
turiu dormeo pagalve ,esu labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 14, 14:45)
Turim ir ciuzini, ir pagalve. Miegoj ir naudojomes lygiai savaite. Galiu pasakyti kad sudu kruva liaudisai tas dormeo. Pasimokiau kad reklamomis tiket negalima.
Vienas is rimciausiu ciuziniu ka siulo europos rinka yra TEMPUR. va sitas dalykas tai nzn su kuo gali but lyginamas pagal savo kokybe  thumbup.gif

Nuo kada vidutinio lygio produkcija europoje lyginama su flagmanais? Tempur = nesusipratimas.
Atsakyti
Noriu pirkti ta papildoma ciuzinuka Dormeo renew berods. Kazin kuo jis skiriasi nuo Dormeo Roll up. Kainos kaip ir panacios? mastau.gif
Atsakyti