QUOTE(Jovita 35 @ 2009 05 28, 15:55)
Bet tu man ir nepaaiskinai kuo jie geresni,kodel dormeo turi kainuoti tik 300,parasyk nors keliata skirtumu,kuo aruba yra geresni?Man moketi uz ciuzini 1000 nera daug,del to ir negaila jo bus uz 2-3m ismesti.Bet kaina nuo 6000 tai yra isgalvota kaina,cia didzioji dalis pinigu,kaip ir uz Versaci drabuzi ,yra mokama uz varda.O TAM SVAISTYTI PINIGU AS NESIRUOSIU.LYGIAI TAIP PAT KAIP BAUYER,AR ZEPTER.Yra daug geresnes kokybes daiktu,ir kaina dvigubai mazesne.Man nieko nesako tas pavadinimas TEMPUR,AS CIUZINIO VISTIEK VISAM GYVENIMUI NEPERKU IR NIEKADA NEPIRKCIAU,nes nera stebuklu jie visi vistiek per 3-4m kazkiek praranda forma, susiguli,o beto juk viskas tobuleja,ir po 2-3m,gal arsiras dar geresni.Man aktualu ciuzinys siai diena,o ne koks jis isliks uz 2-3m.
Ka galiu pasakyti ir apie masinas,kurias sulyginai su vezimu,negalvok,kad nusipirkes Mersa ,bmw su jais problemu neturesi,yra seriju kur ju kokybe buvo apgailetina,yra kur
Tai ir nesakyk,kad jau tempur tai visi ciuziniai stebuklas,zinau kas turi 4m ir jau ruosiasi ismesti,deja issigulejo.
Ciuzinio tarnavimo laikas, normalaus, 7 metai, maks iki 9 metu. Cia ne problema daugumai ciuziniu jau nuo 1000Lt. Uz ciuzinius mokami dideli pinigai del ju komforto ir medziagu kokybes, kad tas komfortas neuzsibaigtu po 3 metu. As tau surasiau tik kainu lygius ir gamintojus, pas kuriuos kainos uz ciuzinius taip svyruoja ir nebutinai ten ciuzinys uz 12000Lt, pralenks kitos firmos ciuzini uz 4000Lt, bet tikrai jie visi lenks visus iki 1500Lt visomis imanomomis ir net neisivaizduojamomis savybemis.
Vieni keicia Porshe kas 3 metai, kiti Golfui degalams vos sukrapsto, bet daiktu kokybe nustatoma ne pagal tai. Reikia lyginti konkrecius modelius.
Jeigu tau svarbu tik tarnavimo laikas, tai cia klausimas ne pas mane, nes as kitaip vertinu ciuzinius ir tokiu kriteriju nestatau pirmoje vietoje.]
Ciuziniuose naujos technologijos atsiranda kas 10 metu, cia tau ne kompiuteriai.
Klaidu padaro visi, net ir patys patys.
Tau ka nors sako medziagu tankiai ir ka butent reiskia tie tankiai poliuretanu pasaulyje, is kuriu gaminami ciuziniai?