Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

QUOTE(Asio @ 2009 05 25, 22:02)
Nu, kad toks ciuzinukas issprestu nugaros problemas tai as net vilciu neturiu  irnesakyk.gif as tiesiog noreciau ji naudoti, kaip antciuzini, nes miegam ant kampo ir jauciasi sudurimai  unsure.gif o ryte paklojus lova, man ji reiketu i to kampo patalynes deze ikomponuot  g.gif tai ir domiuosi ar ten tilptu  cool.gif
Beje kalbejau apie Roll Up  mirksiukas.gif

manyčiau tas Roll Up dar lengviau susipakuotų.
O šiaip tai bus geriau, nes mes ir ant sofos - lovos miegam, tai tie nelygumai vargino, dabar daug smagiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ta Dormeo.Naudoju apie puse metu, bet duobes tai ka as zinau, nors ir vartau...................... Naujas ciuzinys,o duobes jau,,,,,,,,,,,,,,,,,,,gera reklama, eilini siki ispute burbula,,,,,,,,,,,,bet tokio sudo , dar nesu nusipirkus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 26 gegužės 2009 - 20:19
gal kas gali rekomenduoti gerą antčiužinį? wink.gif
Atsakyti
Tai kur pradingo Zoran?Keista nejaugi ziniu saltinis isseko g.gif
Atsakyti
Mes pirkom Dormeo Ortopedik.Ka as galiu pasaryt-neblogas ciuzinys.Kietokas, bet vaikams del stuburo tai super.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 05 24, 13:21)
Zoran dar norejau paklausti,o kaip tie ciuziniai singular tubes?,kuo jie skiriasi nuo Arubos?

Ar tai ciuzinys ar pociuzinys?

Ir sie klausimai turetu pereiti i ciuziniu normaliu skilti, o ne Dormeo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 27 gegužės 2009 - 18:36
Nu taip ciuzinys,matai as vis dar sitoje temoje,nes dar nezinau ar tikrai atsisakyti pirkti dormeo.Noreciau suzinoti,kuo siti ciuziniai yra geresni,kad daugiau kaip du kartus brangesni uz dormeo,gal cia irgi ta pati reklama,tik kaina dvigubai didesne g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 05 27, 20:42)
Nu taip ciuzinys,matai as vis dar sitoje temoje,nes dar nezinau ar tikrai atsisakyti pirkti dormeo.Noreciau suzinoti,kuo siti ciuziniai yra geresni,kad daugiau kaip du kartus brangesni uz dormeo,gal cia irgi ta pati reklama,tik kaina dvigubai didesne g.gif .

Jeigu tau Dormeo yra atskaitos taskas ciuziniu pasaulyje, tai turbut automobiliu pasaulyje tau atskaitos taskas yra vezimas?

Dormeo reali kaina uz dviguli ciuzini turi buti 300Lt, ir cia maks. Visa kita moki uz reklama. Kur tu matei panasia Metzeller reklama per telika i Dormeo? As zinau, kad metzellerio reklama pamatyti gali tik motokrose, nes jie gamina geriausias mototciklu padangas pasaulyje, kaip ir boingu sedynes.

O is Tubes serijos ciuziniu, reikia pradeti ziureti tik nuo 126 tubu, nes ten butent prasideda komfortas ir optimalios savybes.

O jei tau atrodo, kad 1000 uz ciuzini yra daug, o 2000Lt jau ciuzinys turi atlikti ir masaza, tai ka tu pasakysi apie Tempur ciuzinius, kuriu kainos apie 7000-11000Lt, ka pasakytum apie EastBorn spyruoklinius ciuzinius 6000-12000Lt, arba Jensen 20000-150000Lt? Patikek, zodis brangu ciuziniuose prasideda nuo 6000-10000Lt, o iki sios ribos yra normalios kainos, kuriu tarpe mes ir ieskome verciausiu ciuziniu.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 05 27, 20:42)

Jeigu tau Dormeo yra atskaitos taskas ciuziniu pasaulyje, tai turbut automobiliu pasaulyje tau atskaitos taskas yra vezimas?

Dormeo reali kaina uz dviguli ciuzini turi buti 300Lt, ir cia maks. Visa kita moki uz reklama. Kur tu matei panasia Metzeller reklama per telika i Dormeo? As zinau, kad metzellerio reklama pamatyti gali tik motokrose, nes jie gamina geriausias mototciklu padangas pasaulyje, kaip ir boingu sedynes.

O is Tubes serijos ciuziniu, reikia pradeti ziureti tik nuo 126 tubu, nes ten butent prasideda komfortas ir optimalios savybes.

O jei tau atrodo, kad 1000 uz ciuzini yra daug, o 2000Lt jau ciuzinys turi atlikti ir masaza, tai ka tu pasakysi apie Tempur ciuzinius, kuriu kainos apie 7000-11000Lt, ka pasakytum apie EastBorn spyruoklinius ciuzinius 6000-12000Lt, arba Jensen 20000-150000Lt? Patikek, zodis brangu ciuziniuose prasideda nuo 6000-10000Lt, o iki sios ribos yra normalios kainos, kuriu tarpe mes ir ieskome verciausiu ciuziniu.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2009 05 28, 06:12)

a jolki palki, niekada neipirkciau kad ir kox geras butu, man jau ir uz dormeo nemazai buvo, jbet labai patenkinta. ir dormeo memosan pagalve labai patenkinta

Gal kam nepatiko dormeo memosan pagalve man reiktu 2vnt pirkciau uz 70lt/vnt
Atsakyti
Bet tu man ir nepaaiskinai kuo jie geresni,kodel dormeo turi kainuoti tik 300,parasyk nors keliata skirtumu,kuo aruba yra geresni?Man moketi uz ciuzini 1000 nera daug,del to ir negaila jo bus uz 2-3m ismesti.Bet kaina nuo 6000 tai yra isgalvota kaina,cia didzioji dalis pinigu,kaip ir uz Versaci drabuzi ,yra mokama uz varda.O TAM SVAISTYTI PINIGU AS NESIRUOSIU.LYGIAI TAIP PAT KAIP BAUYER,AR ZEPTER.Yra daug geresnes kokybes daiktu,ir kaina dvigubai mazesne.Man nieko nesako tas pavadinimas TEMPUR,AS CIUZINIO VISTIEK VISAM GYVENIMUI NEPERKU IR NIEKADA NEPIRKCIAU,nes nera stebuklu jie visi vistiek per 3-4m kazkiek praranda forma, susiguli,o beto juk viskas tobuleja,ir po 2-3m,gal arsiras dar geresni.Man aktualu ciuzinys siai diena,o ne koks jis isliks uz 2-3m.
Ka galiu pasakyti ir apie masinas,kurias sulyginai su vezimu,negalvok,kad nusipirkes Mersa ,bmw su jais problemu neturesi,yra seriju kur ju kokybe buvo apgailetina,yra kur thumbup.gif
Tai ir nesakyk,kad jau tempur tai visi ciuziniai stebuklas,zinau kas turi 4m ir jau ruosiasi ismesti,deja issigulejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 28 gegužės 2009 - 14:57
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 05 28, 15:55)
Bet tu man ir nepaaiskinai kuo jie geresni,kodel dormeo turi kainuoti tik 300,parasyk nors keliata skirtumu,kuo aruba yra geresni?Man moketi uz ciuzini 1000 nera daug,del to ir negaila jo bus uz 2-3m ismesti.Bet  kaina nuo 6000 tai yra isgalvota kaina,cia didzioji dalis pinigu,kaip ir uz Versaci drabuzi ,yra mokama uz varda.O TAM SVAISTYTI PINIGU AS NESIRUOSIU.LYGIAI TAIP PAT KAIP BAUYER,AR ZEPTER.Yra daug geresnes kokybes daiktu,ir kaina dvigubai mazesne.Man nieko nesako tas pavadinimas TEMPUR,AS CIUZINIO VISTIEK VISAM GYVENIMUI NEPERKU IR NIEKADA NEPIRKCIAU,nes nera stebuklu jie visi vistiek per 3-4m kazkiek praranda forma, susiguli,o  beto juk viskas tobuleja,ir po 2-3m,gal arsiras dar geresni.Man aktualu ciuzinys siai diena,o ne koks jis isliks uz 2-3m.
Ka galiu pasakyti ir apie masinas,kurias sulyginai su vezimu,negalvok,kad nusipirkes Mersa ,bmw su jais problemu neturesi,yra seriju kur ju kokybe buvo apgailetina,yra kur  thumbup.gif
Tai ir nesakyk,kad jau tempur tai visi ciuziniai stebuklas,zinau kas turi 4m ir jau ruosiasi ismesti,deja issigulejo.

Ciuzinio tarnavimo laikas, normalaus, 7 metai, maks iki 9 metu. Cia ne problema daugumai ciuziniu jau nuo 1000Lt. Uz ciuzinius mokami dideli pinigai del ju komforto ir medziagu kokybes, kad tas komfortas neuzsibaigtu po 3 metu. As tau surasiau tik kainu lygius ir gamintojus, pas kuriuos kainos uz ciuzinius taip svyruoja ir nebutinai ten ciuzinys uz 12000Lt, pralenks kitos firmos ciuzini uz 4000Lt, bet tikrai jie visi lenks visus iki 1500Lt visomis imanomomis ir net neisivaizduojamomis savybemis.
Vieni keicia Porshe kas 3 metai, kiti Golfui degalams vos sukrapsto, bet daiktu kokybe nustatoma ne pagal tai. Reikia lyginti konkrecius modelius.
Jeigu tau svarbu tik tarnavimo laikas, tai cia klausimas ne pas mane, nes as kitaip vertinu ciuzinius ir tokiu kriteriju nestatau pirmoje vietoje.]
Ciuziniuose naujos technologijos atsiranda kas 10 metu, cia tau ne kompiuteriai.
Klaidu padaro visi, net ir patys patys.
Tau ka nors sako medziagu tankiai ir ka butent reiskia tie tankiai poliuretanu pasaulyje, is kuriu gaminami ciuziniai?
Atsakyti