Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo čiužiniai

[quote=stasas,2007 03 02, 11:21]
Ortopedine geresnė labiau prisitaiko prie kaklo
Papildyta:

Čia gi lateksas !!! blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:

dekui uz info, taciau ortopedine tokia mazyte pagal ismatavimus... smile.gif
Atsakyti
4u.gif nejau pabrango ciuziniai?mes norim pirkti prestizini 180-200cm.tai jo kaina na pries men buvo 999.o ortopediniai kainavo 620.tai dabar kaip supratau ortopediniu kaina 830? smile.gif
Atsakyti
Norėčiau žinoti, kur yra "Ortopedijos technika", t.y. koks miestas, koks adresas?
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 03 02, 20:20)
Norėčiau žinoti, kur yra "Ortopedijos technika", t.y. koks miestas, koks adresas?

Ziurekite cia http://www.ortopedija.lt/lt/Kontaktai
Papildyta:
QUOTE(belosneska @ 2007 03 02, 18:24)
4u.gif nejau pabrango ciuziniai?mes norim pirkti prestizini 180-200cm.tai jo kaina na pries men buvo 999.o ortopediniai kainavo 620.tai dabar kaip supratau ortopediniu kaina 830? smile.gif

Prestižinio kaina 160x200 - 830Lt, 180x200 - 900 Lt
Ortopedinio 160x200 - 520 Lt, 180x200 - 590 Lt
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(Mytis @ 2007 02 22, 20:45)
Aš irgi prieš kelis mėnesius šį čiužinį įsigijau, kelias naktis labai prastai miegojau, nes pripratus minščiau buvau, po to įpratau, ir nieko. Beje, pirkau ortopedinėje parduotuvėje, o ne TV praduotuvėje, tai pigiau buvo  mirksiukas.gif

Aš tą patį tik galiu patvirtinti !!!
Atsakyti
kaip supratau dormeo gali pasiemes miegot 1 menesi o jei nepatiks gali grazint... tai kodel gi nepabandzius...

tik vienas dalykas mane visada sulaikys nuo dormeo ir pan, kad tai TV shop produktas, vien pagal tai galima spresti kad tai nera geras daiktas, nes jo antkainis milziniskas, juk tokia reklamos kaina turi apmoketi...
o papigiai pagamintas negali gi tarnauti ilgai ir gerai..
Atsakyti
turim Dormeo ir esam labai patenkinti. ziauriai patogus thumbup.gif o ir kaina, kaip uz gera ciuzini yra labai nebloga mano galva.
netikiu TV shopais, bet ten dirbantys pazistami pasake, kad toli grazu ne visos prekes ju yra s..... kaip gera produkta rekomendavo Dormeo ciuzini. ir tikrai nenusivyleme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentine: 06 kovo 2007 - 15:26
QUOTE(stasas @ 2007 03 02, 11:21)

Čia gi lateksas !!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif

O Dormeo is ko tos pagalves? g.gif mirksiukas.gif

As nusipirkau analogiska pagalve uz 150 Lt, bet ne Dormeo ir ne Padvaisko... Galiu pasakyt tiek- patogi, bet tikrai neverta tokios kainos. schmoll.gif 50 Lt uz toki patoguma ir tai nemokeciau... blush2.gif Matyt, isivaizdavau didesni patoguma pirkdama, nei gavau. doh.gif
Tai tik mano patyrimas, gal kitiems atrodo kitaip...
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2007 03 07, 10:21)
O Dormeo is ko tos pagalves?  g.gif  mirksiukas.gif

As nusipirkau analogiska pagalve uz 150 Lt, bet ne Dormeo ir ne Padvaisko... Galiu pasakyt tiek- patogi, bet tikrai neverta tokios kainos.  schmoll.gif 50 Lt uz toki patoguma ir tai nemokeciau... blush2.gif Matyt, isivaizdavau didesni patoguma pirkdama, nei gavau.  doh.gif
Tai tik mano patyrimas, gal kitiems atrodo kitaip...

Dormeo pagalvės nėra lateksinės, jos viskoelastinės.
Dvi kainuoja 150 Lt + 15 lt (pašto išlaidos)= 165 Lt
Atsakyti
QUOTE(stasas @ 2007 03 08, 18:17)
Dormeo pagalvės nėra lateksinės, jos viskoelastinės.
Dvi kainuoja 150 Lt + 15 lt (pašto išlaidos)= 165 Lt

o kuo jos skiriasi nuo Tempur, kuriu kaina prasideda nuo 150Lt ir brangiau..
Atsakyti
Raskite esminių skirtumų tarp Dormeo čiužinių ir Lono Marinos.
Atsakyti
o kuo Dormeo pagalves skiriasi nuo Tempur, kuriu kaina prasideda nuo 150Lt ir brangiau..
Atsakyti