o kam pirkti ciuzini uz 2000, jei issimiegi tobulai ir ant 700 ?
Turiu tų mažųjų ortopedinių pagalvių "potdelkas" iš paprasto porolono, nusipirkau už 18lt. pabandymui dar vasaros pradžioje ir iki šiol ant pūkinės grįžti nenoriu ir planuoju tokios formos prisitaikėlę įsigyti. Man tai nerealiai patogi pagalvė miegant tiek ant nugaros tiek ant šono, rekomenduoju

QUOTE(ramčiukas @ 2007 02 23, 17:12)
o kam pirkti ciuzini uz 2000, jei issimiegi tobulai ir ant 700 ?
Reiskia nenori dar geriau. Tavo reikalas.
Sakykime perku ortopedinį čiūžinį Dormeo už 600 Lt (putų poliuretanas) ir naudoju jį kelis metus, po to perku kita panašia kaina(po kelių metų atsiras naujesnės technologijos ir čiūžinys susidėvės, atsiras jame visokių parazitų).
Kokybės atžvilgiu gal šitas čiūžinys ir nusileidžia visokiems HR putų poliuretanui, saulėgražoms arba viskoelastanui. Bet šias medžiagas galima pavadinti paralonais tik skirtingo tankio ir savybėmis. Lateksas jau patyrė fiasko ir neaišku ateityje kuri medžiaga įrodys savo pranašumą ar saulėgražos ar viskoelastanas ar kokia kita.
Šimtmečio išbandymus atlaikė tik spyruoklės.
Aišku dabar aš noriu nusipirkti Athena, bet ne už 2200 Lt.
Tarp kitko Dormeo žada atsivežti čiūžinių panašiu į Athena (su viskoelastanu), bet neaišku kiek jie kainuos (jei kokiais 700-800 lt pigiau su malonumu pirkčiau).
Pastebiu, kad forumas tapo varzytuvemes: kas daugiau pinigu turi ir kas ant geresnio ciuzinio miega... o klausimas tikrai paprastas buvo ... pradzioje ...
smagu butu nesipykti ... ir nesukauti
aciu uz informacija ,,,,
smagu butu nesipykti ... ir nesukauti

aciu uz informacija ,,,,

QUOTE(Zoran @ 2007 02 23, 10:31)
Labai nekenciu, kai gamintojai apgaudineja zmones savo reklamomis, kurios yra skirtos lengvatikiams pritraukti. Ir as pykstu ant jusu del to, kad jus taip lengvai pasiduodate mulkinimui. Man labai pikta, kad prasti gamintojai ir apgavikai taip lengvai treciosiose salyse pradzioje sau kelia skina.
zinok pritariu tau visiskai-jau pirkt is tu tv shop'u tai manes niekas neprivers...paklausai kaip pagalve is nasa atrastos spec medziagos pagaminta ir tik 100Lt nu tai visiskai nemastyt reikia,kad bet ka pasako ir patiki

QUOTE(ramčiukas @ 2007 02 23, 12:31)
juokingiausia buvo tai kad vyras galvojo kad reikia autobusiuko ciuziniui parsivezti ir pasiskolines is darbo nuvaziavo jo pasiimti, bet kai padave toki maza supresuota paketeli, tai buvo labai nustebes. parsiveze isimetes i bagazine
atidarius ipakavima jis per kelias valandas issikleidzia

O vėliau jį vėl supresuoti įmanoma?

savo savybemis joksai Dormeo ar huidejo neprilygs normaliems ortopediniams ciuziniams uz 2000Lt. O tai, kad as padariau analize ir issiaiskinau, kad taisykle- skupas moka du kartus, galioja, nera blogai.
QUOTE(stasas @ 2007 02 24, 15:18)
Sakykime perku ortopedinį čiūžinį Dormeo už 600 Lt (putų poliuretanas) ir naudoju jį kelis metus, po to perku kita panašia kaina(po kelių metų atsiras naujesnės technologijos ir čiūžinys susidėvės, atsiras jame visokių parazitų).
Pirmas klausimas, keli iš jūsų po poros metų taip imsit ir nuspręsit pasikeisti čiužinius, manau, kad dauguma taip ir miegosit dar ilgai nekreipdami dėmesio į jo apsidėvėjimą, nebent jau visai nusitrins...
Kitas dalykas, kad tokia logika tinka bet kurį daiktą perkant, pvz batus, kam pirkti odinius už 200-300lt, galima nueiti maximoj kokius su pva suklijuotus už 20 lt nusipirkti, po poros savaičių naujus ir t.t.

O dar vienas dalykas, kuris man kliūna, kad Dormeo čiužinys, kaip ir universalus, visiškai neatsižvelgia į svorio kategorijos ar ten šimtakilograminis miegos ar manekenė, "visiems jis puikiai tinka"

QUOTE(Papooga @ 2007 02 26, 10:44)
Pirmas klausimas, keli iš jūsų po poros metų taip imsit ir nuspręsit pasikeisti čiužinius, manau, kad dauguma taip ir miegosit dar ilgai nekreipdami dėmesio į jo apsidėvėjimą, nebent jau visai nusitrins...
Kitas dalykas, kad tokia logika tinka bet kurį daiktą perkant, pvz batus, kam pirkti odinius už 200-300lt, galima nueiti maximoj kokius su pva suklijuotus už 20 lt nusipirkti, po poros savaičių naujus ir t.t.
O dar vienas dalykas, kuris man kliūna, kad Dormeo čiužinys, kaip ir universalus, visiškai neatsižvelgia į svorio kategorijos ar ten šimtakilograminis miegos ar manekenė, "visiems jis puikiai tinka"

Matote pavyzdyje su batais kainų skirtumas 10 kartų, o su čiūžiniais daug mažiau.
Nu nebent Bauer 6000 Lt ir Dormeo 600 Lt, tikrai norėčiau šiuos čiūžinius išbandyti ar tikrai kokybė skiriasi 10 kartų (kuo aš labai abejoju, Bauer kokybė bus tik keliais procentais geresnė)
Lyginant Tempur su Dormeo kokybė skirsis aiškiai, bet ir kainų skirtumas akivaizdus (4500 ir 600)
Taip kad ne visur kaina atitinka kokybę. Pagrindinis kriterijus perkant bet kokį daiktą yra kainos ir kokybės santykis.
P.S. Aš neperku batų iš Maximos(40 Lt), taip pat neperku ir už 300 Lt (per menka kokybė už tokią kainą, per didelis antkainis), o perku už 100-150 Lt nes mane pilnai patenkina ir kokybė ir kaina.
QUOTE(stasas @ 2007 02 26, 13:34)
Taip kad ne visur kaina atitinka kokybę. Pagrindinis kriterijus perkant bet kokį daiktą yra kainos ir kokybės santykis.
Na ne užtenka vien kainos ir kokybės santykio

Kitas dalykas, kad jeigu čiužinį parduoda už 600Lt. tai įsivaizduok kokia jo savikaina turi būti