Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

Maniskis neprieskaistauja, nebent kartais prasitaria, kad jam kas nors nepatinka ir noretu, kad pakeisciau. Labai nori, kad nebedazyciau plauku, nebenesiociau grifkos ir issiverciau auskariuka is ausies virsaus doh.gif Iki siol nesutikau to padaryti schmoll.gif

Bet as ji tai labai del aprangos kontroliuoju, netgi nepykstu, kad iki siol nesugeba is spintos pats pasiimti drabuziu, nes jau kad pasiimtu doh.gif Visiskai derinti nemoka, nesuvokia, kas yra stilinga ar madinga, o kas buvo madinga 1980 doh.gif Kas ryta pati jam paruosiu drabuziu derinuka.
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2009 04 02, 01:55)
Žinoma, vyrui malonu, kai šalia jo - moteris, o ne, atleiskite, kažkokia suvargėlė. Kai esame kokiame nors vakarėlyje, MB visada pastebi ir visada įvertina - "nu ir limpa prie tavęs šiandien kavalieriai"; "nu ir pavydžiai tos panos žiūri" - ir matau, kad jam gera, kad didžiuojasi. Čia turbūt kažkoks pirmykštis instinktas biggrin.gif Tačiau kas mane daro išties laimingą - jam mano sveikata bei savijauta yra daug svarbiau. Nors jam gražu ir sveikai įdegusi oda, ir mano eisena su aukštakulniais, prašo, kad dažnai nesilankyčiau soliariume (nors ir taip teeinu gal 2 k. į mėn), klausia, ar nepavargsta kojos su tokiais batais. Paties žodžiais tariant, malonu, kai antroji pusė pasitempusi, tačiau tikrai ne tai svarbiausia. O man labai gera, kad turiu supratingą ir netuščią žmogų šalia smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mano MB kazkaip nelabai kada ka pasako. Nebent kazka uzsidedu kas jam nepatinka tai visada sako "kokius cia batus uzsidejai? " biggrin.gif o jei jau labai patinka kaip atrodau, tai niekada nei zodziu neprasitars bet pasidaro toks mielesnis ir lipsnesnis. lotuliukas.gif
Atsakyti
mano MB niekada negaili komplimentu ir visada patare smile.gif
Atsakyti
MB visada sureaguoja - daznai - wow wub.gif
Jei koks trumpesnis sijonas, tai klausia, ka gundyt ruosiuos lotuliukas.gif
O apskritai - ka pirkt - nevadovauja, jei paparsau, psako savo nuomone.
Atsakyti
MB pastebi naują plaukuoseną, ar net vos vienu tonu pakeistą plaukų spalvą blush-anim-cl.gif
na o dėl rengimosi tai dažnai susikerta mūsų nuomonės, tiek dėl jo rengimosi, tiek dėl mano, kartais kai ieškom jam batų - jau atrodo tokius ledinius radau yahoo.gif yahoo.gif o jam ne pro kur fool.gif
tai ir su manim, man atrodo tobula, o jis kartais kaip užsimanys kokios močiutės suknelės hihihi.gif
bet aš nereaguoju į jo pastabas, rengiuosi taip kaip pat jaučiuosi patogiai, gražiai, ar jei reikia sexualiai brunette.gif brunette.gif
o būna dar ir taip, kad po kiek laiko pats paprašo kad taip apsirengčiau, nes matyt ne drabužis, o aš jį puošiu nail.gif
o dbr belienka numirt iš kuklumo blush-anim-cl.gif tongue.gif
Atsakyti
Na manasis, tai lb jau reiskia pretenzijas del isvaizdos, tai tas jam neitinka, tai tas. Jam idealiausias variantas jei vaiksciociau su trumpu sijonu visada biggrin.gif
Atsakyti
O man tai pasako tik tada, jei nepatinka jam kasnors biggrin.gif Jeigu super graziai atrodau - tyli... mirksiukas.gif As jo klausiu, kodel tu negali pasakyt kad grazu tau, tai sako: ,,nu tai kai grazu tai nieko ir nesakau, kai bus blogai pasakysiu..." doh.gif O mane nervina, kai negirdziu komplimentu, vat blush2.gif Bet jau pradedu priprast mirksiukas.gif
O del rubu pirkimo... tai man geriau eit vienai, nes amziais susipykstam rolleyes.gif - tai jam sijonas per trumpas, tai per puosnus rubas, tai per daug demesi atkreipiantis... Zodziu vyrelis nemegsta, kai i mane kiti ziuri, ot... doh.gif Sakiau as jam - KEISTUOLIS lotuliukas.gif
Atsakyti
buna pasako kad labai graziai atrodau ax.gif , bet kaip manatau ne mano vienos vyras, pavydi kai einu i darba su sijonu, arba jei daugiau pasipuosiu, o jei kur einam ir jam patinka kaip as atrodau tai net nosi uzrietes vaiksto lotuliukas.gif , vis apkabima, pabuciuoja wub.gif
Atsakyti
ir mano draugas daznai pasako kas ok o kas nelabai smile.gif
Atsakyti
reiskia pretenzijas del per didelio pilvuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 08 21, 08:45)
O man tai pasako tik tada, jei nepatinka jam kasnors  biggrin.gif  Jeigu super graziai atrodau - tyli...  mirksiukas.gif  As jo klausiu, kodel tu negali pasakyt kad grazu tau, tai sako: ,,nu tai kai grazu tai nieko ir nesakau, kai bus blogai pasakysiu..."  doh.gif O mane nervina, kai negirdziu komplimentu, vat blush2.gif Bet jau pradedu priprast  mirksiukas.gif
O del rubu pirkimo... tai man geriau eit vienai, nes amziais susipykstam  rolleyes.gif  - tai jam sijonas per trumpas, tai per puosnus rubas, tai per daug demesi atkreipiantis... Zodziu vyrelis nemegsta, kai i mane kiti ziuri, ot... doh.gif  Sakiau as jam - KEISTUOLIS  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ar tik ne apie mano vyrą rašei? biggrin.gif Lygiai tas pats doh.gif
Atsakyti